FK Slavija
Re: FK Slavija
Po meni Tatomirovic je opravdano dobio samo zuti karton, jer Karic je bio daleko od neke ciste sanse za gol, zato ti i spominjem centar terena. Da je situacija bila blize nasem sesnastercu, onda slazem se - odmah je trebao dobiti crveni, ali ovako ne! Dodaj jos i to da su nasa dva igraca bili vrlo blizu situacije.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gledam ovaj video i ove vam navijace ako ih mozemo tako nazat ahahahha..pa kakav je ono ciganluk
....hem vas je saka jada, hem vas nikad niko na gostovanju nije vidjeo , hem su vam uzeli i udarni trans neznam ko jesul Horde ili TM bas tu u vasoj mahali i opet postojite ?.. .gledam onu balavurrdiju oni nesto mrze Bosnu ahahahah... takodjer se nadam da ligu 12 necete igrti ..neko vas je jednom pokrao i oni vasi placu i neka su vas pokrali jer vi kradete evo vec duzi niz godina , a uz to vala i dirate nasu odnosno i vasu drzavu ...cujem tamo neku turske majke ebete kao da mi kakve veze imamo sa njima ..ako iko ima to su ona omladina sto psuje jer su njihovi djedovi i ocevi uglavnom poticu oodatle

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mozes generalizirat stvari tako. Nisu svi navijaci Slavije takvi. Evo samo na ovom pdfu imas ova dva momka lovcena i papija koji su prva liga. Zvezebe ti je capri skroz.SaltCityAttack je napisao/la:gledam ovaj video i ove vam navijace ako ih mozemo tako nazat ahahahha..pa kakav je ono ciganluk....hem vas je saka jada, hem vas nikad niko na gostovanju nije vidjeo , hem su vam uzeli i udarni trans neznam ko jesul Horde ili TM bas tu u vasoj mahali i opet postojite ?.. .gledam onu balavurrdiju oni nesto mrze Bosnu ahahahah... takodjer se nadam da ligu 12 necete igrti ..neko vas je jednom pokrao i oni vasi placu i neka su vas pokrali jer vi kradete evo vec duzi niz godina , a uz to vala i dirate nasu odnosno i vasu drzavu ...cujem tamo neku turske majke ebete kao da mi kakve veze imamo sa njima ..ako iko ima to su ona omladina sto psuje jer su njihovi djedovi i ocevi uglavnom poticu oodatle
From father to son
- SaltCityAttack
- Kontakt:
svakako da nisu svi isti ali gledas ono na stadionu sta se desava jer nije prvi put ...pa znas nisu ni vi navijaci Zrinjskog onakvi kaoo se predstavljaju navijaci tog kluba ali tako je kako je ...i kod nas imas sigurno onakvih kao sto Slavija ima..ja im nikad nisam cuo da pjevaju pjesme svom klubu osim onih nacijonalistickih, fasistickih povika i slicno.
Treba i ti da piras par nasih momaka koji su poslom dosli na stadion u lozu gote u utakmici Slavija-Sloboda u borbi za opstanak i da znas kako su docekani..pa cak im jedna gospodja tu pocela da vredja u onom istom smislu kao ovi navijaci i mnoge druge pretnje ljudi oko nje.
Ja se izvinjavam normalnim navijacima tog kluba , ali zbog onih koji ih predstavljaju
Treba i ti da piras par nasih momaka koji su poslom dosli na stadion u lozu gote u utakmici Slavija-Sloboda u borbi za opstanak i da znas kako su docekani..pa cak im jedna gospodja tu pocela da vredja u onom istom smislu kao ovi navijaci i mnoge druge pretnje ljudi oko nje.
Ja se izvinjavam normalnim navijacima tog kluba , ali zbog onih koji ih predstavljaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Što sam jučer rekao, a reće delegat uslovi zadovoljavajući kao da nemamo oči, ali jedno je sigurno došlo je do rastaljivanja i ovim je parama definitivno izgubljen svaki trag za sva vremena. Do kada će FKS igrati na terenima kao u Gradačcu i Istočnom S.pitic je napisao/la:Pa relacija Banja Luka - Istočno S. već godinama nije dobra mi vam za to nismo krivi trežite krivca u svojim redovima. Pare za teren ste dobili, ali druga je priča gdje su pare otišle i što je teren na nivao onoga starog. Pusti se više priče i šuplje o vegetaciji.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/koga-laz ... evo/161055" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725
Eh da smo bar vidjeli tih 180 000 evra koliko SS.ba kaže.
Mnogo grešaka ima u samom tekstu, tako da on nije neki reper. Ali se svakako slažem sa činjenicom da je teren u očajnom stanju, i da su uslovi na ivici regularnosti. I mnogo mi je krivo za toga. Jbt kakvu je SS.ba seriju tekstova izbacio ispada da u Istočnom Sarajevu ljudi žele na tome da igraju, odnosno gledaju fudbal.
Tema je zakopana samo površno. Ako žele već nešto da prezentuju javnosti onda se to bar treba uraditi na pravi način i ne slati iskrivljenu sliku, to je valjda prvi princip novinarstva.
Zanimljivo mi je da se pitanje Slavijinog terena poteže tek sada. Gdje su svi vrli novinari bili prethodnih mjeseci ? Zašto nisu postavili pitanje odigravanja ranijih utakmica, zašto nisu tada ismijavali delegata. Pa neregularniji su uslovi bili u zadnjem kolu prošle sezone na našem terenu, nego sada. Ni tada niko nije postavljao pitanje neregularnosti i ismijavao delegata utakmice.
Ne kažem da ne treba pričati, da me neko pogrešno ne shvati. Itekako treba. Sada bi bilo dobro da SS.ba nastavi svaki dan da objavi nešto ovako. Ako su pravi novinari onda će nastaviti i sa ostalim timova, ispoljavati njihove negativnosti, što bi svakako bilo dobro. Medijski bi se ispratile te negativne scene u našem fudbalu, i možda bi onda neko bar malo prstom mrdnuo i pokušao da ih ispravi. U suprotnom, ovu seriju tekstova o lošem terenu smatraću samo pokušajem da se skrene pažnja sa jučerašnje utakmice, i ono što su 22 igrača na terenu radili.

Zanimljivo mi je da se pitanje Slavijinog terena poteže tek sada. Gdje su svi vrli novinari bili prethodnih mjeseci ? Zašto nisu postavili pitanje odigravanja ranijih utakmica, zašto nisu tada ismijavali delegata. Pa neregularniji su uslovi bili u zadnjem kolu prošle sezone na našem terenu, nego sada. Ni tada niko nije postavljao pitanje neregularnosti i ismijavao delegata utakmice.
Ne kažem da ne treba pričati, da me neko pogrešno ne shvati. Itekako treba. Sada bi bilo dobro da SS.ba nastavi svaki dan da objavi nešto ovako. Ako su pravi novinari onda će nastaviti i sa ostalim timova, ispoljavati njihove negativnosti, što bi svakako bilo dobro. Medijski bi se ispratile te negativne scene u našem fudbalu, i možda bi onda neko bar malo prstom mrdnuo i pokušao da ih ispravi. U suprotnom, ovu seriju tekstova o lošem terenu smatraću samo pokušajem da se skrene pažnja sa jučerašnje utakmice, i ono što su 22 igrača na terenu radili.
Prošle sezone 30. kolo Slavija nije igrala kao domaćin nego kao gost. A 29. kolo su igrali na domaćem terenu protiv Olimpica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne čitaš a ? Lijepo napisano na našem terenu.Mancini je napisao/la:Prošle sezone 30. kolo Slavija nije igrala kao domaćin nego kao gost. A 29. kolo su igrali na domaćem terenu protiv Olimpica.
.Pa neregularniji su uslovi bili u zadnjem kolu prošle sezone na našem terenu, nego sada
Šta bolan ne čitam?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa lijepo napisano posljednje kolo na našem terenu. Da l je to 21,25,29 il' 30 potpuno nebitno. Šta tu imaš ispravljati. 

Bolji teren ima raja po mahali vec ovaj vas.
Sta teren pa ono se nemoze nazvati terenom.
Samo neznam koja budala moze dozvoliti da se tu igra utakmica PL zamisli najviseg ranga takmicenja u ovoj ma kakva da je zemlji. Gdje su pare? Para nema!
Vidio sam dosta terena u zivotu ali ovako nesto jos nisam.
Ja vas uvijek smatram onako gradskim klubom, ali i vi debelo trebate pocistiti svoju avliju ukoliko mislite preziviti slijedecu sezonu.
Samo neznam koja budala moze dozvoliti da se tu igra utakmica PL zamisli najviseg ranga takmicenja u ovoj ma kakva da je zemlji. Gdje su pare? Para nema!
Ja vas uvijek smatram onako gradskim klubom, ali i vi debelo trebate pocistiti svoju avliju ukoliko mislite preziviti slijedecu sezonu.
Sram vas bilo jel vam ono neko popusio travuTNT je napisao/la:Bolji teren ima raja po mahali vec ovaj vas.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Preko zime svima se tolerise los teren,ali na proljece uz ovakvo idealno vrijeme teren se mogao popraviti skoro bez ikakvih ulaganja.Pare su ocigledno pokradene.Pappy je napisao/la:Eh da smo bar vidjeli tih 180 000 evra koliko SS.ba kaže.Mnogo grešaka ima u samom tekstu, tako da on nije neki reper. Ali se svakako slažem sa činjenicom da je teren u očajnom stanju, i da su uslovi na ivici regularnosti. I mnogo mi je krivo za toga. Jbt kakvu je SS.ba seriju tekstova izbacio ispada da u Istočnom Sarajevu ljudi žele na tome da igraju, odnosno gledaju fudbal.
Tema je zakopana samo površno. Ako žele već nešto da prezentuju javnosti onda se to bar treba uraditi na pravi način i ne slati iskrivljenu sliku, to je valjda prvi princip novinarstva.
Podrška upravi i navijačima Slavije u borbi protiv uništitelja fudbala i sporta!
- molotovljev
hahahaha... misliš u borbi za uništenje fudbala u BiH.Drina1945 je napisao/la:Podrška upravi i navijačima Slavije u borbi protiv uništitelja fudbala i sporta!
F.K.SARAJEVO
I tada je bilo proljeće. 4. maj.HZ_ilidzaa je napisao/la:Preko zime svima se tolerise los teren,ali na proljece uz ovakvo idealno vrijeme teren se mogao popraviti skoro bez ikakvih ulaganja.Pare su ocigledno pokradene.Pappy je napisao/la:Eh da smo bar vidjeli tih 180 000 evra koliko SS.ba kaže.Mnogo grešaka ima u samom tekstu, tako da on nije neki reper. Ali se svakako slažem sa činjenicom da je teren u očajnom stanju, i da su uslovi na ivici regularnosti. I mnogo mi je krivo za toga. Jbt kakvu je SS.ba seriju tekstova izbacio ispada da u Istočnom Sarajevu ljudi žele na tome da igraju, odnosno gledaju fudbal.

@Aco od lokalne zajednice si dobio slovom i brojem 96 000 konvertibilnih maraka, ne eura. I uz cifru od 90 000 evra koliko se dobija, dođe tačno onoliko koliko sam spomenuo kada se počela rekonstrukcija terena. 

To je ono što ja pričam cijelo vrijeme. Glupo je sada pričati kako su pare pokradene. Mislim, shvatam ja da živimo u takvom društvu gdje pošteno, budimo realni, rijetko šta možeš uraditi. A kada pokušaš smatraju te budalom.aleksandar_veliki je napisao/la:Ok, onda tu nije ispostovana zamisljena procedura. No, svakako da se i s tom ciffrom moglo mnogo toga napraviti, a Slavija iz ko zna kojih razloga nije napravila nista ili pak jeste sto mi koji dodjemo na utakmicu ne mozemo vidjeti. Cudan mi je bio i odabir datuma kada se krenulo u obnovu terena. Da li se tada znalo za Cecin koncert? Zbog cega se nije cekao kraj Cecinog koncerta, pa se onda krenulo u obnovu terena. Ponavljam, dosta stvari i više nego cudni da se covjek s pravom ne zapita, gdje su pare utrosene...Pappy je napisao/la:@Aco od lokalne zajednice si dobio slovom i brojem 96 000 konvertibilnih maraka, ne eura. I uz cifru od 90 000 evra koliko se dobija, dođe tačno onoliko koliko sam spomenuo kada se počela rekonstrukcija terena.
I na kraju za mene kao ljubitelja klupskog fudbala najvaznije, boli me onda stvar za pare. Teren ne zadovoljava uslove za igranje u 2. Ligi RS i necu da gledam klubove u PL koji ne mogu da teren osposobe za igru. U ovom slucaju Slavija, u nekom prijasnjem Mladost Velika Obarska. Mislim na onaj mec sa Olimpicom, a to je ujedno i odgovor na neki raniji post u kojem se proziva SS da nije pisao o losim terenima, uslovima i slicno...

Slavija je zadnju utakmicu na svom terenu odigrala 4. maja. Rekonstrukcija stadiona je počela 4. jula, ako se dobro sjećam. Istina, u tom periodu Slavija je bila u onoj krizi oko rukovodstva, ovo ono, a zašto izgradnja nije počela pravdali su se administrativnim problemima oko opštine. U to ja iskreno sumnjam, ali eto. Znači kasnilo se sa rekonstrukcijom. Ona je počela mjesec dana pred start prvenstva. Čini mi se da smo 1. avgusta sa Zrinjskim igrali u Foči.
Drugo, priče oko Cecinog koncerta traju tu negdje oko sredine maja. Tada sam ja prvi put saznao za to. I onda kako se bližio koncert, bilo je svega i svačega. Slavija se trudila da svim silama spriječi održavanje koncerta, Šavija čak dobio i batine, ali je interes lokalnih moćnika preovladao i održao se koncert. Epilog znamo, fijasko od koncerta, Ceca koja napuni marakanu i Ušće, ne može **** stadion od 14 000 mjesta sa travom.

I od tada nastavljaju se nelogični potezi i odlaganja. Slavija se vraća ovdje na meč sa Travnikom. Pred taj meč u razgovoru govore mi da će se raditi čepiranje stadiona, i onda unutra zasijati još trave kako bi i na busenu nikla. Do danas taj posao nije odrađen, a treba ga raditi neka sarajevska firma (Bosmal čini mi se da ima tu mašinu). Ja imam informacije da je nova trava kupljena i uskladištena i da se čeka trenutak da se zasije. Taj trenutak koliko vidimo još nije došao, zašto i kako ne znam, i kada će uopšte biti taj trenutak.
Evo ako mogu i ja da se malo ukljucim u ovaj razgovor a vezano za uradjeno ili neuradjeno na terenu SRC Slavija..Uradjena je kompletna nova drenaza znaci povadjene sve stare drenazne cjevi i postavljene nove i prekrivene odgovarajucim kamenim agregatima(frakcijama) poslije donesena neka vrsta zemlje iz okoline Visokog koja je stavljana i na stadionu Bilino Polje..Dalje postavljen je kazu jedan od najmodernih sistema za navodnjavanje evo prije pet-sest dana sam dobio info od lika koji je radio taj dio posla da je zadnji dio tih prskalica odradjen i pusten u pogon neke linijske prskalice od 180 stepeni...po meni je sve bilo dobro do tada jer poslije nastupa postavljanje busena koji je po meni bio problem jer je u startu taj busen bio u nekim paletama boze sacuvaj...kocke busena su bile svaka razlicita od 3 do 6 cm debljine sto je po meni greska ali eto isti taj busen je postavljen na stadion Viteza u Vitezu ali je tamo izgleda sve u redu sa njim...Sijana je trava koja je posijana i na Bilinom Polju pa eto covjek ne moze da bude normalan sta se desilo...Ovaj lik sto je vodio poslove oko rekonstrukcije ima grcki sertifikat verifikovan od Uefe i lik je radio stadione Paoka,Arisa,Bilino Polje,stadion Rudara Prijedor,Radnickog Pirota...znaci sve radjeno da bude jedan on najboljih stadiona a dobili smo najvece ruglo cega se i mi stidimo..Pappy je napisao/la:To je ono što ja pričam cijelo vrijeme. Glupo je sada pričati kako su pare pokradene. Mislim, shvatam ja da živimo u takvom društvu gdje pošteno, budimo realni, rijetko šta možeš uraditi. A kada pokušaš smatraju te budalom.aleksandar_veliki je napisao/la:Ok, onda tu nije ispostovana zamisljena procedura. No, svakako da se i s tom ciffrom moglo mnogo toga napraviti, a Slavija iz ko zna kojih razloga nije napravila nista ili pak jeste sto mi koji dodjemo na utakmicu ne mozemo vidjeti. Cudan mi je bio i odabir datuma kada se krenulo u obnovu terena. Da li se tada znalo za Cecin koncert? Zbog cega se nije cekao kraj Cecinog koncerta, pa se onda krenulo u obnovu terena. Ponavljam, dosta stvari i više nego cudni da se covjek s pravom ne zapita, gdje su pare utrosene...Pappy je napisao/la:@Aco od lokalne zajednice si dobio slovom i brojem 96 000 konvertibilnih maraka, ne eura. I uz cifru od 90 000 evra koliko se dobija, dođe tačno onoliko koliko sam spomenuo kada se počela rekonstrukcija terena.
I na kraju za mene kao ljubitelja klupskog fudbala najvaznije, boli me onda stvar za pare. Teren ne zadovoljava uslove za igranje u 2. Ligi RS i necu da gledam klubove u PL koji ne mogu da teren osposobe za igru. U ovom slucaju Slavija, u nekom prijasnjem Mladost Velika Obarska. Mislim na onaj mec sa Olimpicom, a to je ujedno i odgovor na neki raniji post u kojem se proziva SS da nije pisao o losim terenima, uslovima i slicno...Ljudi se odma uhvate za te pare, pokradene, otete, nisu stigle, zajebo neko nekog. A niko ne gleda tu drugu stranu medalje, i planove.
Slavija je zadnju utakmicu na svom terenu odigrala 4. maja. Rekonstrukcija stadiona je počela 4. jula, ako se dobro sjećam. Istina, u tom periodu Slavija je bila u onoj krizi oko rukovodstva, ovo ono, a zašto izgradnja nije počela pravdali su se administrativnim problemima oko opštine. U to ja iskreno sumnjam, ali eto. Znači kasnilo se sa rekonstrukcijom. Ona je počela mjesec dana pred start prvenstva. Čini mi se da smo 1. avgusta sa Zrinjskim igrali u Foči.
Drugo, priče oko Cecinog koncerta traju tu negdje oko sredine maja. Tada sam ja prvi put saznao za to. I onda kako se bližio koncert, bilo je svega i svačega. Slavija se trudila da svim silama spriječi održavanje koncerta, Šavija čak dobio i batine, ali je interes lokalnih moćnika preovladao i održao se koncert. Epilog znamo, fijasko od koncerta, Ceca koja napuni marakanu i Ušće, ne može **** stadion od 14 000 mjesta sa travom.Šta više, nije 6000 bilo. Stadion je pretrpio određene probleme, sve zbog toga jer ti organizatori nisu željeli da postave zaštitu, koja dolazi iz Mađarske i košta 20-ak hiljada evra, ali opet i taj koncert nije toliko napravio štetu. U normalnim uslovima, stadion bi se vratio za 2-3 mjeseca uz povoljnu vegetaciju ( a i ona okrenula leđa tada).
I od tada nastavljaju se nelogični potezi i odlaganja. Slavija se vraća ovdje na meč sa Travnikom. Pred taj meč u razgovoru govore mi da će se raditi čepiranje stadiona, i onda unutra zasijati još trave kako bi i na busenu nikla. Do danas taj posao nije odrađen, a treba ga raditi neka sarajevska firma (Bosmal čini mi se da ima tu mašinu). Ja imam informacije da je nova trava kupljena i uskladištena i da se čeka trenutak da se zasije. Taj trenutak koliko vidimo još nije došao, zašto i kako ne znam, i kada će uopšte biti taj trenutak.
Što se tiče drenaže, ona je skoro pa odlična. Prošli put kada je urađena drenaža, ne mogu sada da se sjetim koje je to godine bilo, možda 2006 ili 07, unutra je nabacano svega i svačega. Stavljen je tampon iz Željeznice, a onda donesen neki sitni pjesak, i on je bukvalno zabetonirao to, pa voda nije mogla da ide. Sada nakon kiša, vode uopšte nema na terenu, ali je zbog tog lošeg busena i nepostojanja trave isuviše veliko blato. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.