razumijemo sebordograd je napisao/la:Druže otiđi na temu Sarajevo i/ili opšte diskusije pa pogledaj diletante koji cijelu sezonu pišu i šta pišu, pogledaj ovdje šta par "naših" debila piše i meni bude sasvim jasno kad neko i sa jedne i sa druge strane izgubi kompas pa svašta napiše. Ja iako ne pišem po vašoj temi rado čitam postove nekih forumaša kao što su storm, boccacio, barbarez i mnogi drugi i u njima uživam, zbog toga mi je i žao što ne smijem pisati i voditi konstruktivnu polemiku. Ja sam odrastao i okružen sam navijačima Željezničara, to je moja raja koju volim, cijenim i poštujem i koju mogu zezati i provocirati al' onako, sarajevski a nikako ne onako kako se to radi preko ovih foruma. E kada mene sa takvim razmišljanjem, koji sam bio na više Željinih utakmica nego pola ovih forumaša zajedno ispizdi jedan degenerik kao što je boja mora ili onaj rodom s mejtaša koji piše nekakve teorije po kojima za Sarajevo navijaju papci, seljačine i krezavi idioti a za Želju sarajevska krema, aristokracija i gradska raja onda potpuno razumijem i ostale (sa obje strane). Pokojni Vedran i rahmetli Mirza nisu tragedije Manijaka ili Hordi, to su tragedije grada i tragedije nakaradne države i sistema u kojem živimo i vjeruj mi da nijedan normalan Sarajlija nikada neće nešto negativno ni u primisli napisati o tome!katakomba je napisao/la:hajde sad ozbiljno da popricamo. razumijem podhebavanja neka sitna, ali zahebavati manijake kao grupu, i ismijavati ih nakon svega sto se dogodilo je jadno. ove sezone se ne moze porediti nasa posjeta sa vasom, razumljivo. vi ste sada na vrhuncu, bolje od ovih brojki ne mozete. dok manijaci prolaze kroz najcrnje godine od osnivanja. a ona cifra na derbiju samo pokazuje velicinu grupe. i da, prvi jucer ja nisam bio u kopu. i necu biti jos neko vrijeme. tako da, sramotno je to sto radite

P.S nisam nikome cestitao titulu jos jer nije zasluzio, ali tebi moram. Cestitke na tituli