Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

JoeCelt
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la JoeCelt » 26 nov 2014, 18:48

FSRS je predlozio Rajevca i Okuku. Mislim da bi Rajevac bio prihvatljivo rjesenje u ovom momentu ako Vaha nece. Zanimljivo da je Pape imao svoj debi na klupi repke bas protiv Rajevca u prijateljskoj protiv Gane na Kosevu.
slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 26 nov 2014, 19:08

Milovan Rajevac je dobar kandidat, ja sam očekivao da će oni predložiti neke lijeve, ali dobri su obojica.
Rajevac je sa Ganom ostvario zapažene uspjehe. Na Kupu Afričkih nacija 2010 je odveo tim do finala, gdje su minimalnim rezultatom poraženi od Egipta. Na Mundijalu u Južnoj Africi je odveo Ganu do četvrt-finala, gdje su tek nakon penala ispali od Urugvaja. Bilo je 1-1 do 119. minute, onda je Gana stvorila sjajnu priliku, neki igrač je uputio loptu u gol pored golmana, a ludi Luis Suarez je gol odbranio rukom te dobio crveni karton i skrivio penal. Asamoah Gyan u 120.minuti puca penal za istorijsko polufinale, ali pogađa prečku, i onda su nakon lutrije Urugvajci bili uspješniji.
[youtube][/youtube]
U svakom slučaju, čovjek koji je vodio neki tim do 1/4 finala Mundijala je dobro riješenje u slučaju da Vaha ne pristane biti selektor.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 26 nov 2014, 19:13

Pa nije losa varijanta Rajevac, cak sta vise.
Jedino me , po hiljaditi put, brine odnos prema dijaspori i potencijalnim !
Takodjer se nadam da ne bi bilo nacionalnog kljuca na silu, bar ne u prvih 11 !?

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 26 nov 2014, 19:22

Rajevac se vratio na klupu Gane prosli mjesec. Je li ovi ljudi fakat ne citaju vijesti ili udaraju kao maksim po diviziji. :kafa:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 nov 2014, 19:24

harixs je napisao/la:Kako to Vaha pametno i politicki odradzuje, nije lud da preuzima reprezentaciju. Vidio je kroz sta je Pape prolazio i sad zna da ce mu krezubi Bosnjo opalit po materi poslije prvog loseg rezultata.
Krezubi Bosnjo je onaj koji je Susicu godinama davao podrsku bez osnove, oni koji imaju sve zube su davno provalili seljacinu!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 26 nov 2014, 19:28

Dado je napisao/la:Rajevac se vratio na klupu Gane prosli mjesec. Je li ovi ljudi fakat ne citaju vijesti ili udaraju kao maksim po diviziji. :kafa:
Selektor Gane je Avram Grant.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 nov 2014, 19:45

velez_mostar je napisao/la:
harixs je napisao/la:Kako to Vaha pametno i politicki odradzuje, nije lud da preuzima reprezentaciju. Vidio je kroz sta je Pape prolazio i sad zna da ce mu krezubi Bosnjo opalit po materi poslije prvog loseg rezultata.
Krezubi Bosnjo je onaj koji je Susicu godinama davao podrsku bez osnove, oni koji imaju sve zube su davno provalili seljacinu!
Haha ja sam taman htio da napisem isto to, kad vidim bio si brzi.

Ma Susica je samo podrzavala visokoreflektivna, inteligentna i obrazovana gradska raja. Jer samo su oni bili u stanju da prepoznaju taj sakriveni intelekt. Rednecks. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 nov 2014, 19:55

sumari misle da ce nastetiti repki s prijedlogom rajevca, ali tu se varaju cini mi se. nije to los strucnjak ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 26 nov 2014, 20:02

SjeverniVjetar je napisao/la:
Dado je napisao/la:Rajevac se vratio na klupu Gane prosli mjesec. Je li ovi ljudi fakat ne citaju vijesti ili udaraju kao maksim po diviziji. :kafa:
Selektor Gane je Avram Grant.
Vratio se u Ganu kao tehnicki savjetnik a ne kao trener.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 nov 2014, 20:06

Sastali se krezubi svabo i krezubi yankee i krenuli pametovati. :facepalm:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 26 nov 2014, 20:07

Dado je napisao/la: Vratio se u Ganu kao tehnicki savjetnik a ne kao trener.
Moguce,nisam provjeravao, sto ne znaci da ne bi preuzeo nasu reprezentaciju.Savjetnik nije neka zakucana pozicija, bar tako mislim. Ove informacije o Rajevcu su prilicno vjerodostojne. Vidjecemo ovih dana...
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 26 nov 2014, 20:09, ukupno mijenjano 2 puta.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 26 nov 2014, 20:08

STEVIE je napisao/la:sumari misle da ce nastetiti repki s prijedlogom rajevca, ali tu se varaju cini mi se. nije to los strucnjak ;)
ZAsto bi to radili pa ako cemo realno bolja su ova dva njihova prijedloga od ovih sto predlazu Mešu, Faruka i ostale.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 26 nov 2014, 20:09

A ti misliš da Vaha nije vidio Safetove taktičke provale?
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 nov 2014, 20:10

Sve ovo ide na mlin Amara Osima i biće pravo čudo ako ga ne izaberu u moru ovih amatera koji su preostali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 nov 2014, 20:11

nnoo88 je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:sumari misle da ce nastetiti repki s prijedlogom rajevca, ali tu se varaju cini mi se. nije to los strucnjak ;)
ZAsto bi to radili pa ako cemo realno bolja su ova dva njihova prijedloga od ovih sto predlazu Mešu, Faruka i ostale.
pa znas zasto, kao da oni zele dobro bh. repki i drzavi opcenito ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 26 nov 2014, 20:13

STEVIE je napisao/la:
pa znas zasto, kao da oni zele dobro bh. repki i drzavi opcenito ;)
Zele oni 6-7 miliona E, zele siguran posao! **** ga, ne vole Vucic i Nikolic EU, pa jedva cekaju da ih prime. Kad dodje do love i pozicija, svi vole Bosnu.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 26 nov 2014, 20:15

velez_mostar je napisao/la:
Rece covjek koji predlaze Prosineckog na osnovu njegovog igrackog iskustva. To za seljakljuk mogu spominjat samo nasi malogradzani. Covjek je pola svog zivota proveo u Francukoj, i to ni manje ni vise nego u Parizu, sto takvi kao ti mogu samo sanjat. Ali nek ste vi njega provalili, cemo da vidimo kako idu provale sa sledecim selktorom. ;)
Zamisli covjece da se neko smije Jupu Hejnkesu sto je rodzen u nekom zaseouku u Njemackoj a ne u Suttgartu, koja bi to glupost bila.
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 26 nov 2014, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 nov 2014, 20:18

Bob Bradley je trebao preuzeti jedan svedski klub ali je odbio jer mu nisu dozvolili da dovede svoje pomocnike nego da radi sa onima koje mu klub dodijeli. Mislim da njega mozemo otpisati, jer nesto slicno bi ga cekalo i kod nas.
http://www.sbisoccer.com/2014/11/bradle ... eborg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bradley was considered for the head coaching position at Swedish side IFK Göteborg, only to decline an offer after Göteborg’s refusal to also hire one of Bradley’s assistants.

“We had discussions about the job,” Bradley reportedly told Swedish tabloid Aftonbladet. “I felt strongly enough to take with me Tomasz Kaczmarek (assistant and fitness coach in Stabaek) into the (Göteborg) coaching staff but it was explained to me that it was not possible.”

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 nov 2014, 20:25

Mozes misliti Tulic pomocnik Magathu. :urnebes:
1946

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 nov 2014, 20:26

Sto se tice nasih samo ovi dolaze u obzir,

1. Vahid
2. Amar
3. Mehmed

...a od stranaca samo Felix Magath, ali pod uslovom da ne zine puno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.