Ovdje su WIzardsi extra prosli,Okafor svakako nece igrati,one igrace su otpustili,dakle dali su pick prve runde,TOP 12 proteced ako se ne varam za centra koji igra nesto odbrane i koji ce zabijati na Wallove asistencije..Pola lige se otimalo za Gortata,Phoenix je odbijao i bolje punude od ove tako da,extra trade za Wizardse..Idu u PO 90%tuzlak1987 je napisao/la:Jaoo Wizardsa dadose Okafora i pick prve runde za Gortata. U prijevodu tako dodje jer ce da otpuste ona tri igraca?
Nema tamo buducnosti za Walla, samo pitanje kad ce on da postane nezadovoljan. Moze u PO ali nesto vise? nikako. trenutno mada su ok na pozicijama 2 i 3 sa ova zadnja 2 drafta ali opet nije to to sto bi mogli da naprave oko Walla, moglo je i bolje
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Pre-Season
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa da kada Wade bude imao 33-34 i kad uzme manji ugovor, a Bosh ode i dodje neki novi visoki igrac priblizne kvalitete..
Ne znam kakav trejd treba biti , da bi bilo afirmativno izgubiti pick na narednom draftu.
U februaru ce Clipersi il neko drugi otkupiti ugovor Okafora svakako.
U februaru ce Clipersi il neko drugi otkupiti ugovor Okafora svakako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
upravo tako, buducnost je svijetla za heattuzlak1987 je napisao/la:Pa da kada Wade bude imao 33-34 i kad uzme manji ugovor, a Bosh ode i dodje neki novi visoki igrac priblizne kvalitete..

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest ali u smislu na duzi period Sunsi ce moci da naprave nesto vise. Instant uspjeh je na strani Wizardsa..Da sam neko u toj ekipi isao bih na ciscenje salaryja i dovodjenje zvijezde naredne godine na 4 i 5. Gortat jest dobar igrac, sve ok ali za prve runde PO, eventualno druge gdje ispadaju..Slatinash_7 je napisao/la:Ovdje su WIzardsi extra prosli,Okafor svakako nece igrati,one igrace su otpustili,dakle dali su pick prve runde,TOP 12 proteced ako se ne varam za centra koji igra nesto odbrane i koji ce zabijati na Wallove asistencije..Pola lige se otimalo za Gortata,Phoenix je odbijao i bolje punude od ove tako da,extra trade za Wizardse..Idu u PO 90%tuzlak1987 je napisao/la:Jaoo Wizardsa dadose Okafora i pick prve runde za Gortata. U prijevodu tako dodje jer ce da otpuste ona tri igraca?
Nema tamo buducnosti za Walla, samo pitanje kad ce on da postane nezadovoljan. Moze u PO ali nesto vise? nikako. trenutno mada su ok na pozicijama 2 i 3 sa ova zadnja 2 drafta ali opet nije to to sto bi mogli da naprave oko Walla, moglo je i bolje
Mislim grehota da kada su vec pokupili Beala, Walla i Portera nisu doveli nekog sila igraca na 4 ili 5 i zaokruzili fino tu ekipu. Po meni imaju dobar potencijal u nekim igracima i previse rolle igraca 7-8 sigurno
- Slatinash_7
- Kontakt:
@tuzlak
vidi,Wall vec 4-5 godina ceka na PO i vec mu je preko glave gubljenja i svega,prosle sezone dokazao da moze voditi ekipu do pozitivnog scorea kad se vratio poslje povrede i imao preko 50% u tih nekih 20-tak utakmica..Tako da je realna procjena da se moze uhvatiti PO,napuniti salu 2 tekme,mozda cak i 3,uzeti stotine hiljada,imati zadovoljnog Walla,Beala i Porrtera..Jbg,neko mora u PO,nmg svi cistiti salary cap i tankirati,ove godine u tu borbu ukljcuju se Cavsi,Wizardsi i Raptorsi,vidjet cemo ko ce tu izvisiti..Citam sad clanak na ispodobruca gdje predvidjaju Wizardsima 40-42 omjer sto ce haman biti dovoljno za 7.mjesto na istoku..Po meni je ovo bolji posao nego da su cekali jos jednu godinu...
vidi,Wall vec 4-5 godina ceka na PO i vec mu je preko glave gubljenja i svega,prosle sezone dokazao da moze voditi ekipu do pozitivnog scorea kad se vratio poslje povrede i imao preko 50% u tih nekih 20-tak utakmica..Tako da je realna procjena da se moze uhvatiti PO,napuniti salu 2 tekme,mozda cak i 3,uzeti stotine hiljada,imati zadovoljnog Walla,Beala i Porrtera..Jbg,neko mora u PO,nmg svi cistiti salary cap i tankirati,ove godine u tu borbu ukljcuju se Cavsi,Wizardsi i Raptorsi,vidjet cemo ko ce tu izvisiti..Citam sad clanak na ispodobruca gdje predvidjaju Wizardsima 40-42 omjer sto ce haman biti dovoljno za 7.mjesto na istoku..Po meni je ovo bolji posao nego da su cekali jos jednu godinu...
Slatina Bog i batina
možda cjepidlačim,izvinjenje na tome ali wall je tek tri sezone u nba,ne 4-5
- Slatinash_7
- Kontakt:
urdeu je,treba ispraviti,3 sezone je tu,evo cetvrta,ove godine su morali ganjati PO,to je moja poenta bila..filip13 je napisao/la:možda cjepidlačim,izvinjenje na tome ali wall je tek tri sezone u nba,ne 4-5
Slatina Bog i batina
- adriano_leite
- Kontakt:
Ima li koji igrac sa potencijalom, a da se ne ocekuje kao igrac Heata? Po tome sto pises, cini se da svi bolji mladi igraci zele u Heat, kao da je James dugovjecan, a koljena Wadea da su koljena mladica. Daleko ti je to od realnosti druze mojLenBias je napisao/la:wall se ocekuje u iducih nekoliko godina kao igrac heata

Edit: Zar se i Irving ne ocekuje tamo? Ko ce kome grijati klupu i koji ce od njih igrati za minimalac?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Lakers waive Marcus Landry.
5 puta si ovo rekaoLenBias je napisao/la:ocekujem ih sve u heatu

molim administraciju foruma da nakuca 1000000 postova na kontu Lena Biasa,nadam se da ce onda pisati nesto konkretno i nece juriti da bude u samom vrhu sa postovima! Unapred hvala!
kada neko pita bonton nalaze da mu odgovoris ma koliko neko bio dosadan i naporan, vi pitate, ja vam odgovaram kada mi se obracate, to bi bar trebalo biti jednostavno za shvatiti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
jbt led pa hajd sto nam nista ne valja, sad ne valja ni podloga 

hahahahahha ko kod nas na terminu pretprosle sedmice, ja sutam tricu kad lik ispred mene proleti xD
kokuz je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
kao da su u sloveniji igrali
Trebali bi uvesti neko pravilo protiv tankiranja. Za mene je to isto kao namještanje utakmica, namjerno gubiš da imaš veću mogučnost za veći pick. Nema tu fair play-a 

+1, sada ce ovi moji tankirati, odma mi se ne gleda sezona, a postoji nekoliko nacina da se uvede to pravilo, a samim tim svaka utakmica bi bila prezanimljiva.Neutral je napisao/la:Trebali bi uvesti neko pravilo protiv tankiranja. Za mene je to isto kao namještanje utakmica, namjerno gubiš da imaš veću mogučnost za veći pick. Nema tu fair play-a
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
ne laziJHam je napisao/la:hahahahahha ko kod nas na terminu pretprosle sedmice, ja sutam tricu kad lik ispred mene proleti xD
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.