Ja se poslije prva dva poraza sjećam 3-4 navijača(uključujući mene) koji su podržavali repku, a sad vidim svi nešto kalkulišu. SRAMITE SE!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
+1kokuz je napisao/la:Šta je ovo, došo bus naših navijača na forum?![]()
![]()
Ja se poslije prva dva poraza sjećam 3-4 navijača(uključujući mene) koji su podržavali repku, a sad vidim svi nešto kalkulišu. SRAMITE SE!
Oš medalju? Na...kokuz je napisao/la:Šta je ovo, došo bus naših navijača na forum?![]()
![]()
Suti ba, sad ce pojedini pocet' linkove trazitYucca je napisao/la:Imate veceras snimak utakmice BiH - Makednija u 00:30 na FTV
Ovo je za nas previse komplikovano. Vidjet cemo sutra oko 23:00 tabelu pa cemo znati jesmo li prosliCartman je napisao/la:Cekaj, ako 3 ekipe imaju isti broj bodova, je li se onda gleda kompletna kos razlika ili samo izmedju te tri repke?
Pozdrav za Preldzica, majku mu Tursku.dr.van nostrand je napisao/la:Rios je napisao/la:A u pm..Nema veze,sto neko rece na kraju krajeva **** i prolaz..Vazno je da smo spasili obraz na ovom EP..Sutra hrabro i odvazno i uz Boziju pomoc,pa sta bude..Barem smo bolji od nekih velikana na turniru Rusija, Turskazizu1991 je napisao/la:Šta napisati za iduću utakmicu, hrabro, kao i danas, i nadam se da mogu iznenaditi, mada također znam da će biti jako teško jer je Litvanija košarkaška nacija. Hvala momci, uljepšali ste mi dan !
gajba pive se hladi, flasa rakije u frizideruUnofficialpage je napisao/la:Ovo je za nas previse komplikovano. Vidjet cemo sutra oko 23:00 tabelu pa cemo znati jesmo li prosliCartman je napisao/la:Cekaj, ako 3 ekipe imaju isti broj bodova, je li se onda gleda kompletna kos razlika ili samo izmedju te tri repke?
Makedonija sutra pobjedjuju, mora pobjedt. Sutra oko 8 sati cfemo janje ovdje okrenuti, rostilj raspalit
Ja cu sokLenBias je napisao/la:gajba pive se hladi, flasa rakije u frizideruUnofficialpage je napisao/la:Ovo je za nas previse komplikovano. Vidjet cemo sutra oko 23:00 tabelu pa cemo znati jesmo li prosliCartman je napisao/la:Cekaj, ako 3 ekipe imaju isti broj bodova, je li se onda gleda kompletna kos razlika ili samo izmedju te tri repke?
Makedonija sutra pobjedjuju, mora pobjedt. Sutra oko 8 sati cfemo janje ovdje okrenuti, rostilj raspalit
barbarez je napisao/la:Ali ako se desi da makedonci dobiju,I mi zijanimo,sto je takodjer dosta realna opcija,onda sve repke imaju 2-3.
Kakve su nam tada kalkulacije,I
Mi imamo -3,izgubili 11,dobili 8.
Ja mislim da u ovom omjeru mi nemamo sansi,jer ako makedonija dobije 14-15 razlike,bili bi bolji od latvije ali onda bi makedonija bila na plus 5-6 ,ako ne dobiju makedonci toliko,ide latvija.
Znaci nista,makedonci ce zapet,a mi na sve ili nista
jes vala, jos se svi bune nema navijaca u JesenicamaVedad87 je napisao/la:kokuz je napisao/la:Šta je ovo, došo bus naših navijača na forum?![]()
![]()