Zvjezdan Misimović

Elmar
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Elmar » 19 nov 2010, 13:00

Hagi tek dosao i poceo se KURCITI.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 19 nov 2010, 13:21

Sto se tice ovog zvakanja zvake tu je Hagi upravu. Pa jeste li ga samo vidjeli protiv Slovacke kad je nasa himna bila zvace onu zvaku i cereka se cijelo vrijeme. da sam bio tamo vaspitnu bi dobio...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2010, 13:28

Miske uvjek pred utakmicu zvace zvaku, to je ritual. Mene bi vise brinulo kad to nebi radio.
A cerekanjem to nebi zvao, Miske je od uha do uha sjajao, duze ga nisam vidio ovako raspolozenim i svoje raspolozenje je pokazao na terenu za reprezentaciju, sa borbom i svojom magijom, iako u Galati nista ne pokazuje. Tako je uvjek kod njega, kod Salihage isto itd. Salihovic je njega i Pjanica necim nasmijavao, to cesce rade kad kamere nisu na jednom, da zezaju drugog. U Belgiji poslije utakmicekad je kamera bila uperena na Ibricica, Dzeko i Miske su ga na sve moguce nacine pokusali da zbune. :D Jednima se svidja, drugima ne, meni je drago kad vidim toliko prijateljstva i sale izmedju nasim momcima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 19 nov 2010, 13:35

Hagi je Rumunski ciganin,covjek ludog temperamenta,za Misketa je najbolje da s evrati u Njemacku,u Wolfsburg jer im je itekako potreban! kako god u januaru treba bjezati iz Turske..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2010, 13:36

Ma sami navijaci Galate kazu da je Miske zrtveno janje za losu situaciju u klubu.
Da ga ne upotrebljavaju na njegovoj poziciji itd. Bjezi Miske nazad, Wolfsburgu ces jos zatrebati ove sezone. :D

Miske i Salihovic na pocetku. :D

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 19 nov 2010, 13:40

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 19 nov 2010, 13:43

Stipaju jedno drugog za vrat :lol:

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 19 nov 2010, 13:43

Sve je to okey do neke mjere, ali brate kada je himna i kakva god da je ili trebas pjevati ili sutiti i respektirati.

Da se razumijemo meni ovo ne smeta, ali mislim da bi trebali izbjegavati ovakve stvari radi spekulacija.

Moje misljenje, naravno...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 nov 2010, 13:44

Cerekanje tokom himne pokazuje nedostatak poštovanja i mozga.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2010, 13:48

Covjece ova dva zadnja slobodna udarca od Pjanica na kraju.
Posebno ovaj drugi sa vece daljine, kako opali i Mucha se smijeska. :D

p.s. ma valja naci dlaku u jajetu :)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 nov 2010, 14:00

Elmar je napisao/la:Hagi tek dosao i poceo se KURCITI.
Hagi je legenda Galate, i moze otjerati citavu upravu u rezervni tim, a kamoli igraca

Elano, Turan, Pino, Kewell...nema on tu mjesta
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 19 nov 2010, 14:05

Željovac je napisao/la:Cerekanje tokom himne pokazuje nedostatak poštovanja i mozga.

e bas ti hvala sto si nas prosvijetlio, mislim stvarno hvala, samo smo tebe cekali da nam objasnis ono cerekanje :roll:
pa sta trebaju da PJEVAJU himnu da se gule nako ko debili svak svoj tekst da pjeva ma daj ba...dok god nemamo teksta nek rade sta hoce a pogotovo Miske koji nikom a pogotovo ne takvim mozgonjama ne mora dokazivat svoju odanost ovoj drzavi :evil:

ps: puno mi je draze ih vidjet da se nako zezaju i stipkaju pa onda nako razvale svoje suparnike nego...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2010, 14:18

"On je veličanstven fudbaler koji će uskoro igrati značajnu ulogu u cijeloj ligi", rekao je Hagi.
Reče dotični prije samo mjesec dana...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2010, 14:22

Ma Hagi je smjesan trener. Samo pogledajte kakve rezultate ima. Unistio je svaku ekipu koju je treniro. Zivi od igracke slave.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 19 nov 2010, 14:25

Ipak bolje da se vrati u Vukojebinu, nego u ovaj sugavi Hagijev Galatasaray, Neka sami propadaju, bjezi Miske u Njemacku.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 19 nov 2010, 14:28

@cartman meni se cini da je galata s hagiem osvojila kup uefa ispravite me ako grijesim nisam 100% siguran :D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 19 nov 2010, 14:30

__EmIr__ je napisao/la:@cartman meni se cini da je galata s hagiem osvojila kup uefa ispravite me ako grijesim nisam 100% siguran :D
Samo su Turski kup pobjedili pod njegovim vodstvom 2004 god.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 nov 2010, 14:41

__EmIr__ je napisao/la:@cartman meni se cini da je galata s hagiem osvojila kup uefa ispravite me ako grijesim nisam 100% siguran :D

osvojio je kup uefa kao igrač galate
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 nov 2010, 14:45

Ovo sve sto se desava moze biti od koristi Misimovicu.

Nakon svega Hagi nije prvi trener koji je ukazao Misimovicu na neke stvari. Ako se ne varam I Magath ga je kritikovao skoro za istu stvar. U principu ljenost pomijesana sa arogantnosti i oholosti.

Sp.rcio nas je par kljucnih utakmica a to je bio onaj period kada je umislio da je netko i da mu nema zamjene u repci.
Sada kada osjeti da nam se repka popunjava i da se konkurencija pojacava ima da postane malo umiljatiji.

Prosla su vremena kada se mogao igdje zajeb.avati , potrosio je kredite i u klubu i u repci.

Ako se malo preispita i pocne iznova ima sanse za njega jer u principu covjek ima talenta. Treba nam u repci kao komplement Pjanicu i Medunjaninu. Ipak je bolji puno od Ibricica.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 19 nov 2010, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Hagi
Kontakt:

Post Postao/la Hagi » 19 nov 2010, 14:46

Hagi zivi od igracke slave, sasvim tacno zapazanje. I upravu ste, gotovo da je sam osvojio Kup Uefa sa Galatasaray-om.

Misimovic jeste zrtveno janje zbog lose situacije i ovo je tacno. Miske je dolazio na treninge, igrao solidno, trudio se, nema razloga za ovakav rasplet. Sve je to plan uprave koja zeli diverziju i zeli da ostane kao uprava koja je prebacila Galatasaray na novi stadion. Ego, **** stvar.

Sto se tice Galatasaray-a, velik klub u problemima. Sa novim stadionom ce se vratiti na velika vrata za 2-3 godine, to je moje licno predvidjanje. Ali trenutno nije klub za kojeg bi se bilo koji igrac odlucio, cisto zbog naglih promjena koje se desavaju.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.