BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xp_4lVrZw18
Evo govori i priznaje da je derpe i da ga voli primiti u paksu!
Yebo sve svoje malo i veliko, staro i mlado!
Evo govori i priznaje da je derpe i da ga voli primiti u paksu!
Yebo sve svoje malo i veliko, staro i mlado!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
to sam i ja procitao u avazu ali nisam bio siguran a to stoji da ce se morati oko 5 ujutro stati u red ali navikao sam na toedo3majka je napisao/la:Rano 31.10 dobro porani po mom misljenju ako mislis dobiti ulaznicu.vejza_ je napisao/la:jutro svima zna li neko kad idu karte u prodaju ????

I tacno 100%. Neka ga Dzeko dadne rukom iz offsidea, samo da nam je se dokopat tog prvenstva. U ovim utakmicama je sve dozvoljeno.Dylan Dog je napisao/la:Bolje ciganski proci nego posteno ispasti-misao dana
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
da vidimo gde ce mo igrat kosevo il zenica?????????
drug ne moj to ponovo valjda je svima jasno gdje se igra a oni koji se ne mogu pomiriti sa tim to je njihov problem ...delpiero10 je napisao/la:da vidimo gde ce mo igrat kosevo il zenica?????????
ja bih prvi rekao da se igra na kosevu da je bolji od bp ali u ovom trenutku nije...
delpiero10 je napisao/la:da vidimo gde ce mo igrat kosevo il zenica?????????

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne vidim porblem zasto se ne bi igralo u Zenici, cijele kvalifikacije se igraju tamo i sad se nadju Portugalci koji ne zele.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Problem je to što je trava, odnosno, teren sav "kvrgav" kao da se igra na gravici
Al eto, Čelik neče igrat, trava je svakog dana sve bolja, bar tako kažu, i sada bi trebalo bit sve udure. Valjda će bit. Jer pošto na Koševu se ne može koristiti zapadna tribina onda bi to bio veliki minus, a da može ja bih bio za Koševo.

slika od prije dvatri dana
ne znam za vas al ovo ne ulijeva nadu
...
-
- Kontakt:
danas obilaze stadione pa cemo vidjet sta ce na kraju bit a jel ste culi da ronaldo ne igra prvu utakmicu a na drugoj ce bit na klupi i ako bude potrebe igrace
Zasto ne moze?GunnerS je napisao/la:Problem je to što je trava, odnosno, teren sav "kvrgav" kao da se igra na graviciAl eto, Čelik neče igrat, trava je svakog dana sve bolja, bar tako kažu, i sada bi trebalo bit sve udure. Valjda će bit. Jer pošto na Koševu se ne može koristiti zapadna tribina onda bi to bio veliki minus, a da može ja bih bio za Koševo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Šta ovo posipaju ?!
molim te boze da bude kosevo! da napomenem ovo je samo moja zelja a ne tema dalje rasprave...jojjjjjj 45 hiljadaaaa bi nas doslo

Kako 45 000 kad je Zapad zatvoren ?!nanek je napisao/la:molim te boze da bude kosevo! da napomenem ovo je samo moja zelja a ne tema dalje rasprave...jojjjjjj 45 hiljadaaaa bi nas doslo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ovo izgleda zabrinjavajućepanties je napisao/la:
slika od prije dvatri dana
ne znam za vas al ovo ne ulijeva nadu

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako 45 000 kad je Zapad zatvoren ?!GunnerS je napisao/la:nanek je napisao/la:molim te boze da bude kosevo! da napomenem ovo je samo moja zelja a ne tema dalje rasprave...jojjjjjj 45 hiljadaaaa bi nas doslo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

hej doktore nauka,po propisima uefe i ne moze biti 45 hiljada ljudi,jer ima tu dosta faktora...Nego uzivi se malo u ulogu bolan,bolan

Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 27 okt 2011, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.

A u Zenici je "vjerna" Zenička publika ?! c c c, a razmišljanja da Bog sačuva. Čuj Sarajevska publika, pa neće samo sarajevo doći gledat utakmicu, više je došla iz drugih gradova, kao i u Zenici. Hvala Bogu da je tako, šta bi bilo da nije. Kako glupih komentara ima a da ne govorim o nečem drugom.

-
- Kontakt:
Ja kao Zenicanin volio bih da se igra na Kosevu..Da ne gledam onaj teferic prije tekme,jos im trebaju volovi i to je to..
nemoj se kacit na njegov post bogati.GunnerS je napisao/la:![]()
Nego, zanima me ša ovo posipaju po njemu ?!
A u Zenici je "vjerna" Zenička publika ?! c c c, a razmišljanja da Bog sačuva. Čuj Sarajevska publika, pa neće samo sarajevo doći gledat utakmicu, više je došla iz drugih gradova, kao i u Zenici. Hvala Bogu da je tako, šta bi bilo da nije. Kako glupih komentara ima a da ne govorim o nečem drugom.
vjerovatno navlace zemlju na rupe? ne znam jel ocekuju da ce kao izrast trava tu il sta :S u pet dana. al eto.
malo je rec da izgleda zabrinjavajuce. ipak mislim da ce se uefa odlucit za zenicu.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 27 okt 2011, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.