BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la zgembo89 » 09 sep 2011, 17:02

bagrcavi je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Treba nam vezni desni ofanzivni i napadac ne mogu da shvatim Zec i Ibricic pa i Stilic da dosad nisu impresionirali u dresu repke,a imali su bezbroj sansi..Trebali smo na vrijeme regrutovati nekog mladog igraca kao Zahirovica
Stevanovic ;)
Baš je Štilić imao bezbroj šansi da se dokaže, odigrao poluvrijeme protiv Bjelorusije i maximalno 15 minuta u ostalim utakmicama u kojima je dobivao "priliku".
Kvalitet se vidi odma ne treba odigrat 10 citavih utakmica pa da se pokaze.. :D

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 10 sep 2011, 06:56

Jest da je tema talenti u Evropi, ali kad nama u svijetu da stavim ovdje. Sinisa Ubiparipovic 5 tekmi u kanadskoj ligi, 3 gola i jedan asistencija.

http://www.montrealgazette.com/sports/M ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 10 sep 2011, 13:14

Imaa jedan mali skoro otisao u Dinamo zagreb , radi se o Ademu Hozdicu , iz TOSK-a (Tešanj) otisao koliko sam cuo radi se o veznom igracu kreatoru igre sjajan pas , ekstreman sut ... eh sad neznam mozda neko ko je gledao malog zna nesto vise , ajd fino ako nece PL klubovi ( Zeljo , Olimpic , Sa) ima ko hoce .. zalosno da svi nasi talenti odma idu vani ako hoce napravit nesto vise :?
>>No body likes us but we dont care<<

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 13:23

D€LUX je napisao/la:Imaa jedan mali skoro otisao u Dinamo zagreb , radi se o Ademu Hozdicu , iz TOSK-a (Tešanj) otisao koliko sam cuo radi se o veznom igracu kreatoru igre sjajan pas , ekstreman sut ... eh sad neznam mozda neko ko je gledao malog zna nesto vise , ajd fino ako nece PL klubovi ( Zeljo , Olimpic , Sa) ima ko hoce .. zalosno da svi nasi talenti odma idu vani ako hoce napravit nesto vise :?
sta ce u zelji,sarajevu pa da odu sa 23-24 godine u mersin i slicne klubove,nego neka se hvataju hrvatske,cesce,poljske,srpske lige ako zele nesto napraviti.zalosno ali je tako.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 sep 2011, 13:28

Definitivno je Seferovic trebao dobiti poziv od Jagodica ili od Susica (ako vise ne moze igrati za BiH U21).

Definitivno se moraju Susic i njegovi saradnici aktivno baciti u potragu za nekim dobrim napadacem. Muslimovic u zadnje vrijeme nije u formi i nema klub a Zec se nije bas najbolje pokazao u utakmici protiv Grcke, a ni u ono malo utakmice protiv Bjelorusije.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2011, 13:32

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Definitivno je Seferovic trebao dobiti poziv od Jagodica ili od Susica (ako vise ne moze igrati za BiH U21).

Definitivno se moraju Susic i njegovi saradnici aktivno baciti u potragu za nekim dobrim napadacem. Muslimovic u zadnje vrijeme nije u formi i nema klub a Zec se nije bas najbolje pokazao u utakmici protiv Grcke, a ni u ono malo utakmice protiv Bjelorusije.
Treba zvati Đurića iz Italije, ili Mahmutovića iz Teplica.A što se tiče u21 pozvati Čajića,Bičakčića kad se oporavi, i mladog Hajrovića.Ima puno tih talenata u inostranstvu samo treba malo scouting popraviti ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 13:39

bagrcavi je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Definitivno je Seferovic trebao dobiti poziv od Jagodica ili od Susica (ako vise ne moze igrati za BiH U21).

Treba zvati Đurića iz Italije, ili Mahmutovića iz Teplica.A što se tiče u21 pozvati Čajića,Bičakčića kad se oporavi, i mladog Hajrovića.Ima puno tih talenata u inostranstvu samo treba malo scouting popraviti ;)
taj đurić samo leta po posudbama u 3. i 4. ligu i zabija svaki 20 meceva,nista od njega.
mahmutovic 25 godina jos igra u teplicama dosta za mene,bicakic jednom igrao za stutgart katastrofalno bio kriv za 3-4 gola,od cajica bi moglo biti nesto

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 sep 2011, 14:06

hege je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:

taj đurić samo leta po posudbama u 3. i 4. ligu i zabija svaki 20 meceva,nista od njega.
mahmutovic 25 godina jos igra u teplicama dosta za mene,bicakic jednom igrao za stutgart katastrofalno bio kriv za 3-4 gola,od cajica bi moglo biti nesto
Slazem se da je odigrao katastrofalno. Samo treba malo ovako u pricu ubaciti da je to bila utakmica protiv Bayerna, da je igrao na neprirodnoj poziciji - desnog beka i da je imao zadatak da cuva Riberya. To onako samo da se zna protiv koga je on to "jednom" igrao...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 14:23

Bicakcic je kratko pred povredu dobro odigrao, i da se bas na toj utakmici nije povredio igrao bi i dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 sep 2011, 15:14

na SVT dokumentarac o onome tankovicu sto je otisao u fulham, mozda i bude nesto od njega..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 sep 2011, 17:31

Seferović zabio za Xamax, 66 minuta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 11 sep 2011, 17:55

Ja trazim Mahira Karica na klupi Fulhama a on zabija za GOSK :D :D :D :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 sep 2011, 17:57

hercegovina je napisao/la:Ja trazim Mahira Karica na klupi Fulhama a on zabija za GOSK :D :D :D :D
:mrgreen: :mrgreen:

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 11 sep 2011, 18:00

VanBasten je napisao/la:Seferović zabio za Xamax, 66 minuta.
imas li video highlights:?

nihco

Post Postao/la nihco » 11 sep 2011, 19:24

ima li dobar link za hasadica i viscu ,istanbul-galata?
Sent from my Commodore 64

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 11 sep 2011, 19:36

nihco je napisao/la:ima li dobar link za hasadica i viscu ,istanbul-galata?
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 11 sep 2011, 19:38

nije valjda sehic postao backup za onog Hakan Balta..?

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 11 sep 2011, 22:24

TKC je napisao/la:nije valjda sehic postao backup za onog Hakan Balta..?
jeste

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 23:09

TKC je napisao/la:
nihco je napisao/la:ima li dobar link za hasadica i viscu ,istanbul-galata?
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fenomenalan Hasagić , Višća borben i opasan. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 23:11

santos je napisao/la:
TKC je napisao/la:nije valjda sehic postao backup za onog Hakan Balta..?
jeste
Bolji je Šeha od onog hadalja valjda če to shvatiti i u Mersinu. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, juka55, Megalodon, Proximic i 41 gost.