PS.U Vitezu svi navijaju za Hajduk,Nk Vitez nam je 2.ljubav

Ne lazi ljudewhite1950 je napisao/la: PS.U Vitezu svi navijaju za Hajduk,Nk Vitez nam je 2.ljubav
white1950 je napisao/la:Ajde Šime dolazi...proradila mu krv cim se Hajduk spomene![]()
Oko 40 milijuna kunaEisenbahner1921 je napisao/la:Zna li se koliki je trenutno dug Hajduka, odnosno ima li ga uopće?
To je odlično, ove godine se dug možda i otpišeAndroid je napisao/la:Oko 40 milijuna kunaEisenbahner1921 je napisao/la:Zna li se koliki je trenutno dug Hajduka, odnosno ima li ga uopće?
Mozda i manje sada nakon prodaje igraca
Ma ima ih par izjasnjavaju se kao dinamovci ali idu redovno na utakmice Hajduka,ja ih vidjam cesto u Splitu u Hajdukovim dresovimaSignore je napisao/la:Ne lazi ljudewhite1950 je napisao/la: PS.U Vitezu svi navijaju za Hajduk,Nk Vitez nam je 2.ljubavOsobno znam jednog momka koji navija za Dinamo, a i jedan od najaktivnijih clanova foruma na temi Dinama je iz Viteza
Svi mi volimo NK Vitez i idemo na utakmice,ipak je ovo nas grad i tu smo rodjeni,ali brate Hajduk je davno davno usao u nasa srca!!!Zato kaze poznati grafit Torcide:ljubav a ne djir...Gorki je napisao/la:white1950 je napisao/la:Ajde Šime dolazi...proradila mu krv cim se Hajduk spomene![]()
To da vam je vitez druga ljubav,ne se*ite
Šteta za Vlašića...Android je napisao/la:Nikola Vlasic najvjerovatnije mjesec dana out![]()
Sranje tesko, Susic ce sada vjerovatno naprijed, Jeff i Juranovic bi trebali cinit par zadnjih veznih
..
Prodaja ulaznica za Belupo ide vise nego dobro, ocekuje se preko 20000 navijaca. Uvijek kad je ovako neki dogadjaj, rezultat bude suprotan onome koji ocekujemo, valjda nece sad tako hah
I ja isto. Vidim na Poljudu dosta nasih ljudi ali nitko ocito nije zaintersiran za osnivanje...toni1996 je napisao/la:Ne mogu da vjerujen da u Širokom nema DPH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.