Hladno se ukenjao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Vec klasika...oni se svakako mogu pakovati nakon grupe. Uvijek su flop prvenstva, a sad ih vodi jedan Hodgson - osudjeno na propast u startu.Belmin6 je napisao/la:Budu li kolo vodili na Euru igraci iz Spursa i Liverpoola, mogu se pakovati odmah nakon grupe.
To Alli, Rose i Walker nisu zasluzili pozive?haj Totenhem me i ne iznenadjuje zbog dobre sezone i nekoliko kvalitetnih igraca ali opet mislim da cak i oni ne bi trebali imati vise od 2 igraca u prvih 11 (Kane i Dier)
ZAsluzili su pozive a u prvih 11 i nisu bas svi zasluzili. RAzumijem i da nema Engleska neki kvalitet na tim bocnim pozicijama ali svejedno igraci poput Clynea, Walkera i Rosea mi ne bi igrali pa taman ono drvo Jenkinson bio alternativa. Kaos to je neko napisao onaj Cresswel bi mi bio prvi izbor na lijevom beku.Asteriks je napisao/la:To Alli, Rose i Walker nisu zasluzili pozive?haj Totenhem me i ne iznenadjuje zbog dobre sezone i nekoliko kvalitetnih igraca ali opet mislim da cak i oni ne bi trebali imati vise od 2 igraca u prvih 11 (Kane i Dier)
Pogledaj malo sirinu na bocnim stranama pa ces vidjeti da mora imati rezervnog beka, jer veliki rizik je krenuti bez alternativa (cak i da je pozvao Creswella).
Sto se Poola tice, Milner je apsolutno zasluzeno na spisku i cak ne bi trebalo prigovarati ak se nadje u pocetnom. Sturridge i Clyne takodjer, itd.
Jack Wilshere in line to start for England against Russia at Euro 2016
Kakav uspon.Daniel Sturridge missed England's training session on Wednesday with fellow striker Marcus Rashford set to start the Euro 2016 warm-up match against Australia on Friday
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, VivaLaStella i 12 gostiju.