Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Kada dolazi ovaj vise? Yebo ga transfer, ima vremena i nakon SP-a.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nema kvalitet za Juve. 
SENAD LULIC - Jako nam je bitno da imamo svoj mir i sigurnost
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Niko da spomene Lulu. Kako je odigrao, rutinski zabio gol i kakva asistencija Ibisevicu. Plus nas najspremniji igrac trenutno. Al ce Juve da iskesira lovu poslije SP-a.
Lulic je dobro odigrao protiv Santosa,mozda nas i najzapazeniji igrac sinoc! usao je u pravo vrijeme u formu,ne treba ni spominjati koliko nam je on vazan igrac...moze njega Visca mjenjati kad zatreba,ali iskustvo koje Lulic ima je nemjerljivo....
- Nerminovic
- Kontakt:
Boli me glava... Sad novine kazu da Mancini ide u Lazio. Mislim da mu je Dodik dao listu igraca sto sve treba da unisti. Dzeko, Hajrovic i sad Lulic.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kao da gledam, kad ga zarotira, nigdje ga nece biti!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
gluposti, kakav Mancini .. Lule vjerovatno odlazi iz Lazija, što mu je u svakom smislu najbolja opcija!
Nemoj Boga ti i kod Lulica, njemu je izgleda u opisu posla da hebe nase igrace, a Bgm i navijace u zdrav mozak. Mancini dalje od svetinje.
šta pričate gluposti, mancini dolazi da bude trener BiH poslije svjetskog prvenstva 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Po tvom Lula odlazi iz Lacija ima mjeseci već ... Te neće igrati pored Keite , te neće igrati pored Radua , a ono Lula svake utakmice pokazuje da je bolji i od Keite i Radua , zajednoChinaglia je napisao/la:gluposti, kakav Mancini .. Lule vjerovatno odlazi iz Lazija, što mu je u svakom smislu najbolja opcija!
vrijeme će pokazati ko je bio u pravu i zašto, do tad mi ne pada na pamet ulazit' u rasprave s onima što misle da je sve naše najbolje na svijetu 
Citavu sezonu najavljujes njegov odlazak iz Lazia zbog manjka kvalitete. Citavu sezonu ulazis u raspravu i "dokazujes" da nije kvalitetan za Lazio.
Za to vrijeme Lula sve bolji i bolji, a navijaci ga obozavaju.
Za to vrijeme Lula sve bolji i bolji, a navijaci ga obozavaju.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja nigdje nisam rek'o da je najbolji na svijetu , ali toliko podcjenjivati našeg igrača , zbog nekog tamo talenta koji nije pokazao ni 50% svog talenta do sada , ili zbog Radua kojem je kruna karijere upravo taj Lazio , to već prelazi sve graniceChinaglia je napisao/la:vrijeme će pokazati ko je bio u pravu i zašto, do tad mi ne pada na pamet ulazit' u rasprave s onima što misle da je sve naše najbolje na svijetu
Lulić ponovo pokazuje da krilo nije njegovo mjesto, bez tehnike i brzine naš najslabiji igrač. Nekoliko puta gubi lopte i loše odigrava.
Pucao je dobro glavom ali nažalost to je sve. treba samo da se baca naprijed jer sve zajebe kad je vrati nazad
Pucao je dobro glavom ali nažalost to je sve. treba samo da se baca naprijed jer sve zajebe kad je vrati nazad
4-IN-A-ROW
Niko mi ne cupa zivca kao on. Uh majko draga. Valjda ga ureknem pa konacno nesto korisno uradi.
Nažalost zasad najgori,svaku loptu je izgubio,salihovic je puno bolji u odbrani.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Senad Lulic
Salihovica ili Viscu pod hitno umjesto Lulica ubaciti.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!