sns je ubacio svoje ljude da i oni ugrabe deo kolaca.
od partizana sve-za partizan nista.
pocrkali dabogda pakosni i halapljivi pacovi

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Zna Djura frizura da ce mu trebati advokat ubrzo pa "instalira" Novaka u UO.sasagmp je napisao/la:od danas jos jedna stranka ce da zivi i da se finansira na racun partizana.
sns je ubacio svoje ljude da i oni ugrabe deo kolaca.
od partizana sve-za partizan nista.
pocrkali dabogda pakosni i halapljivi pacovi
Nije ni cudo kada FSS dozvoljava da se igra po livadama i oranicama,da je kakve pravde BSK nikada i nebih zaigrao u JSL na takvoj livadi.Devil je napisao/la:Ipak odgodjeno u Borci,sasvim opravdano,teren je previse natopljen vodom da bi se igralo.Navodno 6.marta ce se igrati ovaj mec.
Da li znas da je odgodjena utakmica Hajduk-Dinamo na Poljudu ?Bijeljina055 je napisao/la:Nije ni cudo kada FSS dozvoljava da se igra po livadama i oranicama,da je kakve pravde BSK nikada i nebih zaigrao u JSL na takvoj livadi.Devil je napisao/la:Ipak odgodjeno u Borci,sasvim opravdano,teren je previse natopljen vodom da bi se igralo.Navodno 6.marta ce se igrati ovaj mec.![]()
![]()
Sta ce tek da bude kada pocnu proljecne kise nece ljudi moci da odigraju pola utakmica,malo kise a drenaza katastrofa!!!
.Megalomanski projekat Vizelj park ya pranje para ma daj !!!
Daj boze od sljedece sezone,ko nema reflektore,odgovarajuce terene i broj sedecih mjesta,pravac druga liga a ne da nam se desavaju razne Borce,Ivanjice itd!!!Pogledajte pod kakvim uslovima su odigrane utakmice HNL,Lokomotiva-Split,Rijeka-Cibalija!!!Pod takvim uslovima nase livade vise nebih ni postojale!!!![]()
Da li znas da je odgodjena utakmica Hajduk-Dinamo na Poljudu ?Devil je napisao/la: Nije ni cudo kada FSS dozvoljava da se igra po livadama i oranicama,da je kakve pravde BSK nikada i nebih zaigrao u JSL na takvoj livadi.![]()
![]()
Sta ce tek da bude kada pocnu proljecne kise nece ljudi moci da odigraju pola utakmica,malo kise a drenaza katastrofa!!!
.Megalomanski projekat Vizelj park ya pranje para ma daj !!!
Daj boze od sljedece sezone,ko nema reflektore,odgovarajuce terene i broj sedecih mjesta,pravac druga liga a ne da nam se desavaju razne Borce,Ivanjice itd!!!Pogledajte pod kakvim uslovima su odigrane utakmice HNL,Lokomotiva-Split,Rijeka-Cibalija!!!Pod takvim uslovima nase livade vise nebih ni postojale!!!![]()
Znam za utakmicu Hajduk-Dinamo jel sam htio da je gledam.Ova moja prica se svodi oko aljkavosti ljudi koji vode ligu!!!Znaci nemas uslova nema najviseg ranga!!!Da li si bio na stadionu(livadi)u Ivanjici,koja nema cak ni broj odgovarajucih sjedecih mjesta, a reflektore necu ni da spominjem posto to oni mogu uraditi tek za nekih 50 godina!Devil je napisao/la:Nisi mi odgovorio na pitanje.![]()
Ne moram gledati snimak jer sam gledao utakmicu u direktnom prenosu.Utakmica je odigrana po neregularnim uslovima i morala se prekinuti,ali su je nekako zavrsili i na kraju podarili gledaocima jednu super zanimljivu utakmicu na kraju ali sa kvalitetom iz 4.lige.
Mislim da ova prica ne ide u pravom smjeru!Konstantacija je sljedeca :FK Partizan na cijoj smo temi danas bi u normalnoj lizi odigrao svoju utakmicu prvog proljecnog kola!!!Ali u lizi gdje svako selo moze da ima predstavnikaDevil je napisao/la:Jao kada mi se ovako lik uhvati da u prici o JSL spominje stanje u Engleskom fudbalu meni dodje tacno da zaplacem.![]()
Mozemo pricati mi o stanju nasih terena na golemo i nasiroko,ali to nije tema,tema je FK Partizan.Samo kazem da je usled potopljenog terena zbog padavina utakmica odgodjena,sasvim opravdano.A teren kao teren sam u Borci nije problem,sta vise ima bar 4-5 terena koji su u losijem stanju od njega kada padne kisa.
Partizan – Prvo poluvreme: Stojković, Pauljević, Pajović, Ivanov, Stanković, Smiljanić, Ilić (kapiten), Brašanac, Luka, Šćepović (42. Jojić), Kojić.
Drugo poluvreme: Petrović, Marko Živković, Miljković, Tomašević (70. Volkov), Lazevski (70. Aškovski), Lovre, Marković Saša, Babić, Jojić (70. Ninković), Leo Silva, Knežević.
cuvaju se noge za leto" & ? " $ ?
? " је отпутовао у $ & " се " $ ? " " $ $ препона.
$ је $ $ " остане у ? " $, $ - " & " $ " ? " га - & $ $.
? & у ? ", ? " - " % $ $ $ $ $ $ ", % " $ " " ' $ " за састав у првој $ ?, $ црно–? $ $.
" " " ' % ' ? сезоне, ? " " ¥ & је / $ га " $ $ ', него $ не " %.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.