polako, ali sigurno moja očekivanja idu kako trebazvornicki klan je napisao/la:" је $ " %," су ? $ /,па & ? " знат " $ те "," ' ? се ? $ " & " срат се ?.pacovi_tu_ima je napisao/la:Očekujem da će vas Sarajevo poderat ko jutarnje novine.![]()

polako, ali sigurno moja očekivanja idu kako trebazvornicki klan je napisao/la:" је $ " %," су ? $ /,па & ? " знат " $ те "," ' ? се ? $ " & " срат се ?.pacovi_tu_ima je napisao/la:Očekujem da će vas Sarajevo poderat ko jutarnje novine.![]()
Moze i s kajmakomBegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!
5-ica u pola somuna sa vise luka.![]()
masAllah vidi sto su rumeni hahah...BegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!
Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letommma_hz je napisao/la:masAllah vidi sto su rumeni hahah...BegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!
![]()
ja sam pitar ..na tvom levelu internet huligana nikada nisam bio...Dabar je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letommma_hz je napisao/la:masAllah vidi sto su rumeni hahah...BegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!
![]()
![]()
![]()
,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan
![]()
Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
stani sada malo...sve grupe imaju pravo da postavljaju i masu s tim zastavama naroda kojima pripadaju ...vi isto slabo masete zastavom BIH ..mislim na onu sa zvijezdama al hajde nbt sada to...hrvatski klubovi psotavljaju zastave Hrvatske i Herceg-bosne..i to je njihovo pravo,isto kao sto je vase pravo da postavljate zastave RS I Srbije jbg...tako i mi valjda mozemo odabrati nasu zastavu koju volimo...B o X je napisao/la:Realno, ovi momci nisu više mogli, mislio sam da nešto možemo uraditi više ali realnost je drugačija, ipak raduje me da imamo bar neki kvalitet što se Drine tiče i njenih mlađih fudbalera. S druge strane Sarajevo je igralo svoju igru i zasluženo su pobjedili, ma koliko to za nas bolno zvučalo, ljudi su bolji bili. Rezultat je možda iznenađenje za svakoga ko Drinu ne prati i ne poznaje dovoljno, onaj ko zna, onda zna da je sve ovo moglo i gore proći. Vukovi standardni, za nekoga je to mala grupa, ali za nas je ona svetinja pa makar nas bilo i 10, fina koreografija, samo malo nas je delegat zezno, čovjek traži da se skine krstaška zastava jer ga to navodno asocira na fašizam i kukasti krst, ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
Meni lično nije smetala, ali ako ćemo baš da idemo iz krajnosti u krajnost spomenuo sam ovaj slučaj, meni je zaista smješno ne znanje delegata što se simbola tičemma_hz je napisao/la:stani sada malo...sve grupe imaju pravo da postavljaju i masu s tim zastavama naroda kojima pripadaju ...vi isto slabo masete zastavom BIH ..mislim na onu sa zvijezdama al hajde nbt sada to...hrvatski klubovi psotavljaju zastave Hrvatske i Herceg-bosne..i to je njihovo pravo,isto kao sto je vase pravo da postavljate zastave RS I Srbije jbg...tako i mi valjda mozemo odabrati nasu zastavu koju volimo...B o X je napisao/la:Realno, ovi momci nisu više mogli, mislio sam da nešto možemo uraditi više ali realnost je drugačija, ipak raduje me da imamo bar neki kvalitet što se Drine tiče i njenih mlađih fudbalera. S druge strane Sarajevo je igralo svoju igru i zasluženo su pobjedili, ma koliko to za nas bolno zvučalo, ljudi su bolji bili. Rezultat je možda iznenađenje za svakoga ko Drinu ne prati i ne poznaje dovoljno, onaj ko zna, onda zna da je sve ovo moglo i gore proći. Vukovi standardni, za nekoga je to mala grupa, ali za nas je ona svetinja pa makar nas bilo i 10, fina koreografija, samo malo nas je delegat zezno, čovjek traži da se skine krstaška zastava jer ga to navodno asocira na fašizam i kukasti krst, ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
B o X je napisao/la:
Meni lično nije smetala, ali mi je zaista smješno ne znanje delegata što se simbola tiče
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ! gluplji transparent u zivotu nisam vidio !ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
¥ ' " ? :Р
zastava sa ljiljanima nema šta da vrijeđa. to je grb kotromanića, vladarske dinastije koja je vladala bosnom.B o X je napisao/la: ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
Stivi_Dzi je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ! gluplji transparent u zivotu nisam vidio !ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
¥ ' " ? :Р![]()
![]()
FAIL !
ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
jesi ti ovaj gore djecak u vrhu sto mase ovom zastavom??ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.