FK Drina Zvornik

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 22 maj 2011, 17:54

zvornicki klan je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:Očekujem da će vas Sarajevo poderat ko jutarnje novine.
" је $ " %," су ? $ /,па & ? " знат " $ те "," ' ? се ? $ " & " срат се ?. :D :D
polako, ali sigurno moja očekivanja idu kako treba 8-)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 maj 2011, 18:28

Oprosti nam Drino !

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 maj 2011, 18:33

Samo F.K.S !! je napisao/la:Oprosti nam Drino !
:roll: :roll: :lol:
1947!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 22 maj 2011, 18:49

Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!

slika

5-ica u pola somuna sa vise luka. :lol: :lol:

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 22 maj 2011, 19:09

al su se bili nafurali ovi vučići maleni. kao što rekoh, poderani ste ko novine :mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 maj 2011, 19:11

BegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!

slika

Moze i s kajmakom :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 maj 2011, 19:11

BegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!

slika

masAllah vidi sto su rumeni hahah... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 22 maj 2011, 19:17

mma_hz je napisao/la:

slika

Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom :lol: :lol: :lol: ,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 maj 2011, 19:19

Dabar je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

slika

Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom :lol: :lol: :lol: ,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan :lol: :lol:
ja sam pitar ..na tvom levelu internet huligana nikada nisam bio... :D
FK SARAJEVO.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 22 maj 2011, 19:19

Realno, ovi momci nisu više mogli, mislio sam da nešto možemo uraditi više ali realnost je drugačija, ipak raduje me da imamo bar neki kvalitet što se Drine tiče i njenih mlađih fudbalera. S druge strane Sarajevo je igralo svoju igru i zasluženo su pobjedili, ma koliko to za nas bolno zvučalo, ljudi su bolji bili. Rezultat je možda iznenađenje za svakoga ko Drinu ne prati i ne poznaje dovoljno, onaj ko zna, onda zna da je sve ovo moglo i gore proći. Vukovi standardni, za nekoga je to mala grupa, ali za nas je ona svetinja pa makar nas bilo i 10, fina koreografija, samo malo nas je delegat zezno, čovjek traži da se skine krstaška zastava jer ga to navodno asocira na fašizam i kukasti krst, ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 22 maj 2011, 19:21

Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom :lol: :lol: :lol: ,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan
slika

¥ ' " ? :Р
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 maj 2011, 19:24

B o X je napisao/la:Realno, ovi momci nisu više mogli, mislio sam da nešto možemo uraditi više ali realnost je drugačija, ipak raduje me da imamo bar neki kvalitet što se Drine tiče i njenih mlađih fudbalera. S druge strane Sarajevo je igralo svoju igru i zasluženo su pobjedili, ma koliko to za nas bolno zvučalo, ljudi su bolji bili. Rezultat je možda iznenađenje za svakoga ko Drinu ne prati i ne poznaje dovoljno, onaj ko zna, onda zna da je sve ovo moglo i gore proći. Vukovi standardni, za nekoga je to mala grupa, ali za nas je ona svetinja pa makar nas bilo i 10, fina koreografija, samo malo nas je delegat zezno, čovjek traži da se skine krstaška zastava jer ga to navodno asocira na fašizam i kukasti krst, ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
stani sada malo...sve grupe imaju pravo da postavljaju i masu s tim zastavama naroda kojima pripadaju ...vi isto slabo masete zastavom BIH ..mislim na onu sa zvijezdama al hajde nbt sada to...hrvatski klubovi psotavljaju zastave Hrvatske i Herceg-bosne..i to je njihovo pravo,isto kao sto je vase pravo da postavljate zastave RS I Srbije jbg...tako i mi valjda mozemo odabrati nasu zastavu koju volimo...
FK SARAJEVO.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 22 maj 2011, 19:29

mma_hz je napisao/la:
B o X je napisao/la:Realno, ovi momci nisu više mogli, mislio sam da nešto možemo uraditi više ali realnost je drugačija, ipak raduje me da imamo bar neki kvalitet što se Drine tiče i njenih mlađih fudbalera. S druge strane Sarajevo je igralo svoju igru i zasluženo su pobjedili, ma koliko to za nas bolno zvučalo, ljudi su bolji bili. Rezultat je možda iznenađenje za svakoga ko Drinu ne prati i ne poznaje dovoljno, onaj ko zna, onda zna da je sve ovo moglo i gore proći. Vukovi standardni, za nekoga je to mala grupa, ali za nas je ona svetinja pa makar nas bilo i 10, fina koreografija, samo malo nas je delegat zezno, čovjek traži da se skine krstaška zastava jer ga to navodno asocira na fašizam i kukasti krst, ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
stani sada malo...sve grupe imaju pravo da postavljaju i masu s tim zastavama naroda kojima pripadaju ...vi isto slabo masete zastavom BIH ..mislim na onu sa zvijezdama al hajde nbt sada to...hrvatski klubovi psotavljaju zastave Hrvatske i Herceg-bosne..i to je njihovo pravo,isto kao sto je vase pravo da postavljate zastave RS I Srbije jbg...tako i mi valjda mozemo odabrati nasu zastavu koju volimo...
Meni lično nije smetala, ali ako ćemo baš da idemo iz krajnosti u krajnost spomenuo sam ovaj slučaj, meni je zaista smješno ne znanje delegata što se simbola tiče
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 22 maj 2011, 19:30

B o X je napisao/la:
Meni lično nije smetala, ali mi je zaista smješno ne znanje delegata što se simbola tiče

" $,$ & та застава ? &," она ' ' у 89 :shock:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 22 maj 2011, 19:31

ComyZV je napisao/la:
Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom :lol: :lol: :lol: ,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan
slika

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ! gluplji transparent u zivotu nisam vidio ! :lol: :lol: :lol: FAIL !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 22 maj 2011, 19:33

B o X je napisao/la: ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
zastava sa ljiljanima nema šta da vrijeđa. to je grb kotromanića, vladarske dinastije koja je vladala bosnom.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 22 maj 2011, 19:34

Stivi_Dzi je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:
slika

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ! gluplji transparent u zivotu nisam vidio ! :lol: :lol: :lol: FAIL !

' ??

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 maj 2011, 19:37

ComyZV je napisao/la:
slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 22 maj 2011, 19:37

& " " " " "!

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 22 maj 2011, 19:38

ComyZV je napisao/la:
slika

jesi ti ovaj gore djecak u vrhu sto mase ovom zastavom??

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.