U kojem si dijelu ti ? Kod mene Novo Sarajevo jos nista nema.JoseMourinho je napisao/la:SK 1 umjesto Pink 2
SK 2 umjesto Pink Family
SK 3 umjesto Pink Movies
Po frekvencijama ove kanale ce zamjeniti, kod mene još nije javim kad bude

U kojem si dijelu ti ? Kod mene Novo Sarajevo jos nista nema.JoseMourinho je napisao/la:SK 1 umjesto Pink 2
SK 2 umjesto Pink Family
SK 3 umjesto Pink Movies
Po frekvencijama ove kanale ce zamjeniti, kod mene još nije javim kad bude
Stari grad nije još ni kod mene izvršena promjena, ali po frekvencijama koje su stavili trenutno na njim su ovi kanaliarelinho je napisao/la:U kojem si dijelu ti ? Kod mene Novo Sarajevo jos nista nema.JoseMourinho je napisao/la:SK 1 umjesto Pink 2
SK 2 umjesto Pink Family
SK 3 umjesto Pink Movies
Po frekvencijama ove kanale ce zamjeniti, kod mene još nije javim kad bude![]()
Kakvih?DANTES je napisao/la:šta ovo pričaju o uvođenju novih kanala na total tv
Magija je počela!messilla je napisao/la:Kakvih?DANTES je napisao/la:šta ovo pričaju o uvođenju novih kanala na total tv
nemam pojma kažu kao sportskih i filmskih. kao telemah i total tv. pa me zanima zna li ko šta višemessilla je napisao/la:Kakvih?DANTES je napisao/la:šta ovo pričaju o uvođenju novih kanala na total tv
Nemam pojma odo da vidimDANTES je napisao/la:nemam pojma kažu kao sportskih i filmskih. kao telemah i total tv. pa me zanima zna li ko šta višemessilla je napisao/la:Kakvih?DANTES je napisao/la:šta ovo pričaju o uvođenju novih kanala na total tv
@ramzey ali koji?
Nema ukinut ce pinkove jbgarelinho je napisao/la:Evo izgleda mi polako dolazi signal telemacha cim su mi ukinili sve moguce pinkove samo ostavili pink BH. To telemach nema ugovor sa pinkom ? @JoseMourinho
Hoce nam ukidati jos neke kanale ?JoseMourinho je napisao/la:Nema ukinut ce pinkove jbgarelinho je napisao/la:Evo izgleda mi polako dolazi signal telemacha cim su mi ukinili sve moguce pinkove samo ostavili pink BH. To telemach nema ugovor sa pinkom ? @JoseMourinho
Ima ona lista kanala nova pa pogledaj ne znam sta još ukidaju pregledaj pa ćeš skontat sta faliarelinho je napisao/la:Hoce nam ukidati jos neke kanale ?JoseMourinho je napisao/la:Nema ukinut ce pinkove jbgarelinho je napisao/la:Evo izgleda mi polako dolazi signal telemacha cim su mi ukinili sve moguce pinkove samo ostavili pink BH. To telemach nema ugovor sa pinkom ? @JoseMourinho
Bili su na onoj listi na zvanicnoj stranici. Sad opet pogledam i vidim da ih nema. Vidjet cemo u narednom periodu sta ce biti.rambo16 je napisao/la:Ma imaju SKovi i dalje. Kakve njihove liste...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.