Dzaba brisanje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam ih kupio prije par godina i meni nisu nista pomogli
kraljttbvb je napisao/la: ↑30 avg 2021, 07:07Ja sam ih kupio prije par godina i meni nisu nista pomogli![]()
Mekani su i kad ih stisnes mozes ih fino ubaciti u usi, ali kad se poslije par sekundi vrate u pocetno stanje i popune prazninu u usima, zabole usi koliko su nekakvi kruti. I vire iz usiju, pa smetaju.
A mozda su meni male usi, ko zna...
Ti ako za sebe smatraš da si siromašna stoka, to je tvoj intimni problem.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:23Na FB je vise ljudi branilo Izetbegovice nego sto ih je napadalo. Jednostavno Bosnjaci su siromasna stoka koja se voli diviti jakima. Ovi imaju pare, Bosnjake nije briga sto oni nemaju njima je drago sto Sebija ima.
Ja nisam siromasna stoka. Bosnjaci desnicari su siromasna stoka, ljevicari gospodski dio. Siromasno ne znaci biti samo bez para vec i obrazovanjem, moralno, navikama..Jackk je napisao/la: ↑30 avg 2021, 11:28Ti ako za sebe smatraš da si siromašna stoka, to je tvoj intimni problem.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:23Na FB je vise ljudi branilo Izetbegovice nego sto ih je napadalo. Jednostavno Bosnjaci su siromasna stoka koja se voli diviti jakima. Ovi imaju pare, Bosnjake nije briga sto oni nemaju njima je drago sto Sebija ima.
Nema smisla da kompletan jedan narod etiketiraš.![]()
Toliko je pošteniji da je sklopio brak s njima.RoninX je napisao/la: ↑30 avg 2021, 12:30Ćamil se snasao u Njemackoj, ne vidim problem. uzeo prve pare pa ih oplodio u IT vodama. sigurno je posteniji od familije koja je pokrala miijarde donacija i koja je protjerala vise Bosnjaka nego karadzic i mladic.
drugo je licemjereje IVZ. treba pokrenut kampanju NotMyReis