Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Limuntos
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la Limuntos » 15 feb 2012, 22:40

classic je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
classic je napisao/la:Ne znam jel neko pisao ranije al sam napraivo sebo na fb da gore pored imena i prezimena "pocetne stranice" ima mi opcija i NEPRIJATELJI :mrgreen:
Pomocu toga vidis zahtjeve koje si poslao a jos uvjek su na cekanju, onda dodje ti notifikacija ako ti neko ne prihvati zahtjev, kad te neko blokira, kad neko obrise profil, vrati profil i slicno.
Meni dobra opcija :D
de pojasni malo postupak instaliranja toga :mrgreen:
Mozes samo preko mozille zbog onog greasemonkeya :)

http://www.unfriendfinder.com/download

a evo preko ove stranice to sve skines, ja sam skinuo nije bilo problema znaci sigurno je :D

A ajde kad napravis priznaj kolko si imo zahtjeva na cekanju :mrgreen: :mrgreen:
ajd probat cu kasnije to...i priznat cu naravno koliko treba me je "nogiralo" :mrgreen:

a de mi jos nesto pojasni....sta sve dobijam sa instaliranjem ovoga ? jeli samo ovo gore sto si naveo ? :D
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 15 feb 2012, 23:09

[quote="Limuntos
a de mi jos nesto pojasni....sta sve dobijam sa instaliranjem ovoga ? jeli samo ovo gore sto si naveo ? :D[/quote]

et npr pise ti gore "Limuntos Limuntic" "Pocetna(Naslovna) stranica" i Dobijes opciju "Neprijatelji" pored toga i kad otvoris vidis zahtjeve na cekanju, i svako naredno blokiranje, odbijanje zahtjeva i kad neko obrise profil ti se pojavi ko notifikacija.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 feb 2012, 23:17

classic je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
classic je napisao/la:Ne znam jel neko pisao ranije al sam napraivo sebo na fb da gore pored imena i prezimena "pocetne stranice" ima mi opcija i NEPRIJATELJI :mrgreen:
Pomocu toga vidis zahtjeve koje si poslao a jos uvjek su na cekanju, onda dodje ti notifikacija ako ti neko ne prihvati zahtjev, kad te neko blokira, kad neko obrise profil, vrati profil i slicno.
Meni dobra opcija :D
de pojasni malo postupak instaliranja toga :mrgreen:
Mozes samo preko mozille zbog onog greasemonkeya :)

http://www.unfriendfinder.com/download

a evo preko ove stranice to sve skines, ja sam skinuo nije bilo problema znaci sigurno je :D

A ajde kad napravis priznaj kolko si imo zahtjeva na cekanju :mrgreen: :mrgreen:
Hvala ti za ovo :) Radi i na Chromu ;)

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 feb 2012, 08:59

kad se instalira ovu i ode se na nisu prijatelji i onda na zahtjevi na cekanju(17 cak)ima pored imena opcija unistavanje konekcije/veze sta to znaci?? :?: :?:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 feb 2012, 11:14

Senaid L.F.C je napisao/la:kad se instalira ovu i ode se na nisu prijatelji i onda na zahtjevi na cekanju(17 cak)ima pored imena opcija unistavanje konekcije/veze sta to znaci?? :?: :?:
To ti je opcija da "vratis taj zahtjev" to jest da mu/joj vise ne stoji u zahtjevima za prijateljstvo)

Ja sam imo 19 zahtjeva, al inace imam jarana koji svaku curu za koju predpostavlja da je iz Tz doda i sad uso je on i nije znao da ja to imam instalirano, i ja mu odem tamo da vidim kad ono 128 zahtjeva na cekanju i sve trebe neke :lol: :lol: :lol: :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 16 feb 2012, 15:25

@classic de mi druze reci, kako da izbrisem ovo ? :D bezze mi...isao sam dole ono kraj chata "disable", al isad mi stoji dole onaj ko neki plus !? kako da skroz to izbrisem ??

ps. i da, da ne zaboravim, imao sam 14 zahtjeva na cekanju :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 feb 2012, 15:31

Limuntos je napisao/la:@classic de mi druze reci, kako da izbrisem ovo ? :D bezze mi...isao sam dole ono kraj chata "disable", al isad mi stoji dole onaj ko neki plus !? kako da skroz to izbrisem ??

Jbg ne znam bas, probaj prvo deaktivirat onog "monkey-a" u mozilla addons il kako vec se zove, i probaj nac onaj program koji si instaliro u add/remove programs i tu ga obrisat.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 16 feb 2012, 15:33

classic je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:@classic de mi druze reci, kako da izbrisem ovo ? :D bezze mi...isao sam dole ono kraj chata "disable", al isad mi stoji dole onaj ko neki plus !? kako da skroz to izbrisem ??

Jbg ne znam bas, probaj prvo deaktivirat onog "monkey-a" u mozilla addons il kako vec se zove, i probaj nac onaj program koji si instaliro u add/remove programs i tu ga obrisat.
uspio sam izbrisat...ne treba ic u add/remove, nego ides gore tools, add-ons, i ispod ovo "plugins" bude nesto, neznam sad sta, posto sad nema jer sam izbrisao, i samo ides tu i "remove"...onog majmuna ne moras brisat, al ja sam ipak ga u kantu :D

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 17 feb 2012, 00:36

Od ovog timeline-a ni mukajet :P
Chelsea F.C.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 feb 2012, 01:13

Kako obrisati grupu :?:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 feb 2012, 01:22

harebianconero je napisao/la:Kako obrisati grupu :?:
Prvo izbaci sve članove i na kraju kada ostaneš sam i sebe izbaci i obrisat će se grupa.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 18 feb 2012, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 feb 2012, 01:25

LjumanM95 je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Kako obrisati grupu :?:
Prvo izbaci sve članove i na kraju kada sam ostaneš sam i sebe izbaci i obrisat će se grupa.
Hvala. ;)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 18 feb 2012, 11:59

Dolaze li vama na fb kakvi dodatci, ne mogu da se izrazim kako treba :mrgreen: neke slikice, isto ono kad gledas utakmicu preko neta, pa ti pored neke reklame, to šljašti, treperi, hebe sebi mater :lol: i ispod svakog pise "ads not by facebook", u zadnjih nekoliko dana to mi je nestalo, ali samo to što šljašti, a ostalo bijelo kao prazan prostor, i ispod opet pise ono isto, pun mi profil toga. :D Imal kakav vanish, fairy ili nesto trece da se ovih mrlja riješim. :)

I imam jos jedno pitanje, kad ti neko posalje zahtjev za prijateljstvo, i ti ga ne prihvatis, ili ostavis par dana(mjeseci, godina) da razmislis, on ostaje "pretplacen" na tvoje objave(naravno ako si prethodno omogucio pretplate), e pa mozel se to kako iskljucit, znaci kad odbijem nekog, da ga odma otkacim sa te pretplate, valjda me razumijete. :)

Edit: Riješio sam ovaj prvi problem, imao sam nekakav "Bflix extension" uključen, veze nemam otkud mi to, ali eto iskljucio sam ga. :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 feb 2012, 17:50

Nema mi slika nikako,nesto sam cacko i iskljucio valjda na Chromeu,sad neznam vratit :mrgreen: :?: :idea:
Rođen s tobom da budem

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 feb 2012, 19:06

Fejsbuk postao bolestan.

Više puta mi se javlja zahtjev za prijateljstvo iako je prihvaćen, otvorim neku stranicu vidim da je taj novi prijatelj lajka, odem na njegov profil i nije mi listan kao prijatelj, kad pregledam prijatelje, tamo je... stavim status, nema ga nigdje, pa izleti nakon dva-tri sata... :lol:
Hayley <3

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 18 feb 2012, 19:28

adnan_nanda je napisao/la:
Edit: Riješio sam ovaj prvi problem, imao sam nekakav "Bflix extension" uključen, veze nemam otkud mi to, ali eto iskljucio sam ga. :)
odakle jbt ?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 feb 2012, 21:57

http://www.facebook.com/groups/ustavrbih/" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik Zenica 1945

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 feb 2012, 17:25

Ljubav je kad zajedno brišemo njene prijatelje sa fejsbuka. :lol:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 19 feb 2012, 17:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ljubav je kad zajedno brišemo njene prijatelje sa fejsbuka. :lol:
:lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 feb 2012, 00:04

Hvala Bogu nisam na TimeLine prelazio !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.