FK Rudar Kakanj
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
evo status kapitena jedinstva:Benjamin Dizdaric
Prije 57 minuta
Samo da vam kazemo hasumi i lazni prijatelji da smo krenuli jutros u 9h na utakmicu koja nije DOGOVORENA za vasu informaciju i da su igraci Rudara imali 30 000km da nas dobiju,a mi smo pokazali karakter i sa 10 igraca uspjeli da damo gol...Hvala sn na bodrenju..
Prije 57 minuta
Samo da vam kazemo hasumi i lazni prijatelji da smo krenuli jutros u 9h na utakmicu koja nije DOGOVORENA za vasu informaciju i da su igraci Rudara imali 30 000km da nas dobiju,a mi smo pokazali karakter i sa 10 igraca uspjeli da damo gol...Hvala sn na bodrenju..
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Jel moguce da ovi iz Tuzle nesto pricaju ljudi kupili ulazak u PL
Maze vama vas kapiten oci kolega moj. Zao vam valjda para koje ste dali za neke utakmice na strani, a vidi se da su uzalud bacene pare. Nema sta niste pokusali ,ali nista vam nije uspjelo. Pozdravi mi svog kapitena i pozeli im sretan put kuci,ionako ste bacili cirka 100.000 KM u hladnu vodu.
bihacusrcu1 je napisao/la:u kaknju je bila cista utakmica...tezak teren rudar imao dvije prilike mi nakon prekida zabili i to je to...

joj status kapitena jedinstvabihacusrcu1 je napisao/la:evo status kapitena jedinstva:Benjamin Dizdaric
Prije 57 minuta

"mi pokazali karakter "

rudar da je imao 30 000 da dobije jedinstva oni bi dobili i to lagano
ovako dobar rudar koji je neprikosnoven na domacem terenu sa igracem vise da primi gol u 90 .minuti
bjezi ba

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
KApitenu dragi odavdi malo, cuj 30 hiljada maraka ispade mi milioneri hahahahbihacusrcu1 je napisao/la:evo status kapitena jedinstva:Benjamin Dizdaric
Prije 57 minuta
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
ma nista sta preostaje nego cestitati slobodi na ulasku i da se zadrze tamo da se ne vracaju vise u ovu sabaniju
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
-
- Kontakt:
bihacusrcu1 je napisao/la:ma nista sta preostaje nego cestitati slobodi na ulasku i da se zadrze tamo da se ne vracaju vise u ovu sabaniju

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Dobro se vi danas nag.uziste pred Jedinstvom, al djaba vam i to vam ide na cast 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Na koju čast ?fukarezv je napisao/la:Dobro se vi danas nag.uziste pred Jedinstvom, al djaba vam i to vam ide na cast
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Rudar je na zadnje četiri utakmice osvojio samo jedan bod,pri tome postigavši samo jedan gol. Čemu onda ovakvi komentari za današnju utakmicu ?fukarezv je napisao/la:Dobro se vi danas nag.uziste pred Jedinstvom, al djaba vam i to vam ide na cast
šta hoćeš da kažeš ovim 'pitanjem' ?pinoglavi je napisao/la:Na koju čast ?fukarezv je napisao/la:Dobro se vi danas nag.uziste pred Jedinstvom, al djaba vam i to vam ide na cast
-
- Interni moderator
- Kontakt:
o majko moja milabihacusrcu1 je napisao/la:evo status kapitena jedinstva:Benjamin Dizdaric
Prije 57 minuta

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kakanjci jel skupljate zeljezo il' prosite sta je sad u modi ?
pozz
pozz
Jok ba :nene:Pranje šoferšajbe na semaforima na Ircufukarezv je napisao/la:Kakanjci jel skupljate zeljezo il' prosite sta je sad u modi ?
pozz

- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Pojedini forumasi ''barataju'' informacijama za koje bi mogli biti privedeni na saslusanje, pogotovo ovi sto se razbacuju ciframa...
-
- Kontakt:
BIHfAnatiC86 je napisao/la:Pojedini forumasi ''barataju'' informacijama za koje bi mogli biti privedeni na saslusanje, pogotovo ovi sto se razbacuju ciframa...

il bolje im je na korzo nek pjevaju, a i usput da vide malo carsijuBLUTUD je napisao/la:Jok ba :nene:Pranje šoferšajbe na semaforima na Ircufukarezv je napisao/la:Kakanjci jel skupljate zeljezo il' prosite sta je sad u modi ?
pozz

-
- Interni moderator
- Kontakt:
BIHfAnatiC86 je napisao/la:Pojedini forumasi ''barataju'' informacijama za koje bi mogli biti privedeni na saslusanje, pogotovo ovi sto se razbacuju ciframa...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovaj status se pika??a sta cemo sa izjavama igraca Podgrmeca,Goska itd.. aj ne rise kapitenu,da su imali 30 000 km dobili bi..vi ste svoje bacili u vodu,ako nekim cudom sad ne udjete,necete nikad,mnogi ce vas docekat na noz sljedece sezone i vjerovatno cete se cupat opet da ne ispadnete..bihacusrcu1 je napisao/la:evo status kapitena jedinstva:Benjamin Dizdaric
Prije 57 minuta

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.