Prisustvovali Ognjen Kuzimć i Nihad Đedović
Završen Adidasov Eurocamp 2012
Piše: D. Rodić Danas, 16:24
U utorak je završen košarkaški Adidas Eurocamp 2012 koji se održao u Trevisu, Italija. U ovom kampu su bili naši Nihad Đedović i Ognjen Kuzmić.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Prisustvovali Ognjen Kuzimć i Nihad Đedović
Završen Adidasov Eurocamp 2012
Piše: D. Rodić Danas, 16:24
U utorak je završen košarkaški Adidas Eurocamp 2012 koji se održao u Trevisu, Italija. U ovom kampu su bili naši Nihad Đedović i Ognjen Kuzmić.
Nije istina ... Bosanski Hrvati hoce da igraju za BiH ali prvo zele sagledati sve opcije ...Batko je napisao/la:Aco NITI jednog, NITI JEDNOG nije uspio nagovoriti, dakle Hrvati neće da igraju za BIH i to je to.
Vala i ne trebaju, kad imamo Nihu i Tele kao NBA potencijale ( mozda i igrace) i nade poput Kuzmica, Halilovica...bandit je napisao/la:Nije istina ... Bosanski Hrvati hoce da igraju za BiH ali prvo zele sagledati sve opcije ...Batko je napisao/la:Aco NITI jednog, NITI JEDNOG nije uspio nagovoriti, dakle Hrvati neće da igraju za BIH i to je to.![]()
Kad se skrati ovaj spisak ostace im samo 1 opcija ...
Ante Mašić, Dalibor Peršić, Jozo Brkić i Ivan Opačak su koliko ja znam Hrvati. Prije njih Krasić, Princ, Pinjuh, Primorac... Nebih baš rekao da ne žele, tj da ne želimoBatko je napisao/la:Aco NITI jednog, NITI JEDNOG nije uspio nagovoriti, dakle Hrvati neće da igraju za BIH i to je to.
Ma bitno je samo da ne idu za BiH, ostalo nije vazno.Pauleta je napisao/la:Ante Mašić, Dalibor Peršić, Jozo Brkić i Ivan Opačak su koliko ja znam Hrvati. Prije njih Krasić, Princ, Pinjuh, Primorac... Nebih baš rekao da ne žele, tj da ne želimoBatko je napisao/la:Aco NITI jednog, NITI JEDNOG nije uspio nagovoriti, dakle Hrvati neće da igraju za BIH i to je to.. Ovaj Repešin spisak je stvarno odvratan. Pa čovjek je povazo i one koji mu trebaju i one koji mu netrebaju. Suton i Planinić sigurno neće dobiti priliku
Da, ima Hrvata da igraju, al su to obicno igraci koji nemaju kvalitet za Hrvatsku. Nazalost, tako je, BIH ispada kao neka kanta, rezervna opcija, a dres jedne repke treba da bude svetinja.Pauleta je napisao/la:Ante Mašić, Dalibor Peršić, Jozo Brkić i Ivan Opačak su koliko ja znam Hrvati. Prije njih Krasić, Princ, Pinjuh, Primorac... Nebih baš rekao da ne žele, tj da ne želimoBatko je napisao/la:Aco NITI jednog, NITI JEDNOG nije uspio nagovoriti, dakle Hrvati neće da igraju za BIH i to je to.. Ovaj Repešin spisak je stvarno odvratan. Pa čovjek je povazo i one koji mu trebaju i one koji mu netrebaju. Suton i Planinić sigurno neće dobiti priliku
Upravo to je i poenta, to je ono sto sam i ja pisao.Dylan Dog je napisao/la:Bojim se jedne mogucnosti:
Petrovic nije ni pozvao pojedince,tipa Planinica,jer su mu vjerovatno rekli da se ne bi odazvali,a pojavit ce se na pripremama Hrvatske,i u slucaju da odpadnu,prihvatit ce onda da igraju za nas na evropskom uz jednostavno obrazlozenje da nikada i nisu dobili poziv da igraju za BiH te samim time nikada i nisu odbili da igraju za nas.
Ovaj scenario bi me veoma razocarao,vise volim da ih i ne vidim nikako u reprezentativnom dresu,previse ljudi je poginulo da bi mi imali drzavu da bi gledao pojedince koji su dosli da igraju pod njenim grbom iz jedinog razloga sto su **** iz reprezentacije drzave do koje im je zaista stalo a tim BiH ce im pozluziti da se pokazu skautima na evropskom.
Petrovic dakle nije pozvao ni Planinica ni Ramljaka,ostavio im je prostora za izgovor.Svaka cast selektore.
U sustini,treba se napraviti bukvalista,gledati stvari samo onako povrsno,Petrovic ih nije pozvao,selektor Hrvatske jeste,nisu igraci nista krivi,treba oplesti po Petrovicu jbg.
I nemojte se praviti pametni s komentarima tipa "eto vidite da ima Hrvata u reprezentaciji",bit je bilo da imamo Hrvate iz Hercegovine a koji su dovoljno kvaltietni da mogu konkurisati i za reprezentaciju Hrvatske,takvog nam Petrovic nije doveo.
Ove sto je doveo mogli smo i do sada imati u reprezentaciji,a vala mozemo i bez njih.
U cemu je napredak,nema Milje Milosevica al dobili smo Persica,ja tu ne vidim nikakav korak naprijed,o Brkicu da ne govorim,sumnjam da je i od Jazvina "osim visine nista drugo ga ne cini kosarkasem" bolji,Opacak je tu odavno,Masic koji se par puta nije odazvao selektorima ponovno dobija poziv,fuj.No,on se nije odbijao odazvati zbog razloga sto je mogao zaigrati za Hrvatsku,nikada nije bio ni blizu toga.
TO JEST VALA I NETREBAJU NAM I OPET KAD SE SRETNEMO KO PROSLO PRVENNSTVO DA VAS ODEREMO PA NEK VIDE DA NAM NETREBAJUbhsport je napisao/la:Ma bitno je samo da ne idu za BiH, ostalo nije vazno.Pauleta je napisao/la:Ante Mašić, Dalibor Peršić, Jozo Brkić i Ivan Opačak su koliko ja znam Hrvati. Prije njih Krasić, Princ, Pinjuh, Primorac... Nebih baš rekao da ne žele, tj da ne želimoBatko je napisao/la:Aco NITI jednog, NITI JEDNOG nije uspio nagovoriti, dakle Hrvati neće da igraju za BIH i to je to.. Ovaj Repešin spisak je stvarno odvratan. Pa čovjek je povazo i one koji mu trebaju i one koji mu netrebaju. Suton i Planinić sigurno neće dobiti priliku
To je realnost BiH. Ja neznam jesu li ljudi ovdje svjesni da je bio rat i da ljudi u BiH još uvijek žive u tri geta. O čemu pričamo??? Pa naravno da ljudi neće da igraju kada se navija za tursku protiv hrvatske. zamislite koju bi osudu trpio neki hrvat u npr mostaru, livnu, vitezu ili žepču da odbije hrvatsku, a zaigra za bih. odmah se poteže pitanje navijanja za tursku, paljenja hr zastava, hukanja pred katedralom.... dajte budite realni. ja volim bosnu i kao boksač sam imao želju da nastupim za bih, ali realnost je da trebamo biti sretni da bih bude i rezerna opcija. dobro je dok ne odbijaju pozive.Batko je napisao/la:Da, ima Hrvata da igraju, al su to obicno igraci koji nemaju kvalitet za Hrvatsku. Nazalost, tako je, BIH ispada kao neka kanta, rezervna opcija, a dres jedne repke treba da bude svetinja.Pauleta je napisao/la:Ante Mašić, Dalibor Peršić, Jozo Brkić i Ivan Opačak su koliko ja znam Hrvati. Prije njih Krasić, Princ, Pinjuh, Primorac... Nebih baš rekao da ne žele, tj da ne želimoBatko je napisao/la:Aco NITI jednog, NITI JEDNOG nije uspio nagovoriti, dakle Hrvati neće da igraju za BIH i to je to.. Ovaj Repešin spisak je stvarno odvratan. Pa čovjek je povazo i one koji mu trebaju i one koji mu netrebaju. Suton i Planinić sigurno neće dobiti priliku
ti ćeš reći nekome mrš? ti znaš za koga bih ja navijao? pa ja imam više utakmica sa bh reprezentacijama nego što si ti pogledao. baš takvi kao ti su razlog rigidnog stava onih koji odlaze pod druge zastave. tako će , na žalost, biti i dalje. puna je naša bosna budala. a katedrala ostala čitava, pa ostala je i džamija u zagrebu. stvarno si površan. bolje se uhvati statistike kadetske lige.edinjo-bih je napisao/la:jarane moj, cuj huktanje pred katedralom, pa makar je katedrala ostala netaknuta u ratu (i dobro je da jeste!!) dok su nase dzamije srusene. preuvelicavas jedno a skrivas drugo. i kazes navijanje za tursku, pa vi navijate za hrvatsku tj isto tudju drzavu, pa vi bi navijali i za kinu da igra protiv BiH.. itd itd..ali stvarno nije mjesto za ovu raspravu. da si ti napr. zagrepcanin i da gledas kako iz godine u godinu talenti iz hrvatske idu da igraju a tudju drzavu ti bi mozda jos vise ovdje pravio paniku i bunio se... kako god kome nepase BiH mars iz nje a ko je postuje neka u noj zivi do sudnjeg dana, jer mjesta ima za sviju. toliko od mene.
PS: hajmo sad molim vas sviju (prvog mene samog) da pricamo i nasim reprezentativcima, da se nekvari ova fina tema..
Pa očito je imao informacije da će oni dobiti poziv od Hrvatske, nije htio ispasti laik pa zvati nekoga ko se neće odazvati. Nije Aco od juče. Meni se samo ne sviđa što je spominjao da će se poslije kvalifikacija ''možda'' priključiti 2 igrača koji sada još vagaju da li da igraju za BiH. A to mogu biti samo Ramljak i Planinić ako ne izbore mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. Što je ponižavajuće za svakoga ko voli ovu reprezentaciju, pogotovu prema momcima koji će se odazvati za kvalifikacije.Kevin je napisao/la:ja koliko znam Petrović nije ni zvao Ramljaka i Planinića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.