FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
koliko je na kraju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
4-1 za Bayern, Milan je katastrofatax je napisao/la:koliko je na kraju
Volim te Zeljo!!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma bayern je zemlja...perfektno su odigrali.....a milan....ma nema ba od njih nish! 
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- bayern4ever
- Kontakt:
ma ubijanje burazMinche je napisao/la:Postao/la Minche dana 29 jul 2009, 23:03
Mirza_Hordas je napisao/la:nisam vidio zadnja tri gola na tekmi, konto neće više zabijati golove i ugasio tv
haj nek mi neko opiše kakvi su golovi
ma igrali se sa njima ba,beze golovi milanova odbrana suplja ko ista.........
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
ali ipak mislim da Bavarci pod hitno trebaju novog golmana,onj Buuuut je katastrofa a o Rensu da i ne govorim..... 
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Potpis, novi golman pod hitno, Butt star a Rensing ne dovoljno kvalitetan za prvog golmana bajernaMinche je napisao/la:ali ipak mislim da Bavarci pod hitno trebaju novog golmana,onj Buuuut je katastrofa a o Rensu da i ne govorim.....
Volim te Zeljo!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zlatandr je napisao/la:Potpis, novi golman pod hitno, Butt star a Rensing ne dovoljno kvalitetan za prvog golmana bajernaMinche je napisao/la:ali ipak mislim da Bavarci pod hitno trebaju novog golmana,onj Buuuut je katastrofa a o Rensu da i ne govorim.....
bio bi vam dobar wiese onaj iz werdera
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mirza_Hordas je napisao/la:zlatandr je napisao/la:Potpis, novi golman pod hitno, Butt star a Rensing ne dovoljno kvalitetan za prvog golmana bajernaMinche je napisao/la:ali ipak mislim da Bavarci pod hitno trebaju novog golmana,onj Buuuut je katastrofa a o Rensu da i ne govorim.....
bio bi vam dobar wiese onaj iz werdera
ma on je po meni uz neuera najbolji golman u Bundesligi ali tesko da ce on,.....
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ej raja pozdrav, dugo se nisam javljao, evo napokon je dosao red da i ja malo progovorim....
Sto se tice vecerasnje tekme vise nego odlicno, Muller sjajan, Gomez ponovo borben, kao i svi ostali igraci, pocelo se igrati, napokon. Gaal ocigledno poceo slagati kockice kako treba, abd i slozice ih. Vidjecemo sutra protiv Uniteda, ocekujem borbu za svaku loptu i abd pobjedu...
Sto se tice vecerasnje tekme vise nego odlicno, Muller sjajan, Gomez ponovo borben, kao i svi ostali igraci, pocelo se igrati, napokon. Gaal ocigledno poceo slagati kockice kako treba, abd i slozice ih. Vidjecemo sutra protiv Uniteda, ocekujem borbu za svaku loptu i abd pobjedu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Milan bez nekoliko standarnih igrača. Zadovoljan sam, bilo je dobrih akcija, posebno ono dodavanje Hamita za Lahma.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Al imaj u vidu da je Bayern takodje bio bez nekoliko standardnih....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Fino su odigrali, mogao je Milan primit jos 2-3 gola, a nisu imali ni postene akcije, sto zbog nesposobnosti njihovog napada, sto zbog nase dobre odbrane.
Dojam mi je pokvario gol koji smo primili, Butt je bio katastrofa. Kahn je poslije utakmice rekao da je bio los, te je najavio da ce sutra na golu stajati Rensing. Sto se tice igraca, svi igraju kao preporodjenji, dobro to LVG radi. Jedino sto me nervira jeste sto muci Timoscuka. I kada udje u igru- ne igra na prirodnoj poziciji. Danas zamjenio Altintopa.
Dojam mi je pokvario gol koji smo primili, Butt je bio katastrofa. Kahn je poslije utakmice rekao da je bio los, te je najavio da ce sutra na golu stajati Rensing. Sto se tice igraca, svi igraju kao preporodjenji, dobro to LVG radi. Jedino sto me nervira jeste sto muci Timoscuka. I kada udje u igru- ne igra na prirodnoj poziciji. Danas zamjenio Altintopa.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
druze bayern ak bogda osvaja ligu prvaka fenomenalno igraju jos kad bi im doso kakav bolji golman...ma vele sila bi bili..... 
Ko to u Bayernu nije igrao osim Klose-a, Igrao je umjesto njega Muller i zabio je 2 gola. MašAllah. Izjava Van Gaala za njega "Ne valja hvaliti mlade igrače toliko". Momak je dobar, Gomez je doveden da zabija ne da igra i samo trči, hoću golove. Hamit je majstor, Sosa me iznenadio onom asistencijom. Golman nam katastrofa, neka Rensinga furaju. Anatoli majstor a Gaal od njega ništa ne pravi, stavlja ga na neprirodnu poziciju.
Samo polako, bez velike euforije i bez pretjeranog pesimizma
Nase najvece pojacanje ce biti van Gaal, kao sto sam i prije pretpostavljao da ce doci neki Holandjanin za trenera, jedino bi Hiddink bio bolje rjesenje. Ali pustimo mi naseg van haala
da on to sve sredi, bit ce i za Tymu pravo mjesto u ekipi. Po meni je osnovno da klub ima dobrog trenera i dobrog golmana, a ostalo sta bude
Trasimaco jarane, pored svega vec vidjenog i u meni se budi zelja da se Ribery proda vec ove sezone, nesto mi govori da bi to bilo najbolje i za Bayu i za Bilala.
Kao sto smo vec prije pisali...il' jos neka ekstra zvijezda il' pak nikakva
Vidi vidi, neka mi se poznata faca pojavila na forumu, nestala ona nemirna buba

Nase najvece pojacanje ce biti van Gaal, kao sto sam i prije pretpostavljao da ce doci neki Holandjanin za trenera, jedino bi Hiddink bio bolje rjesenje. Ali pustimo mi naseg van haala
Trasimaco jarane, pored svega vec vidjenog i u meni se budi zelja da se Ribery proda vec ove sezone, nesto mi govori da bi to bilo najbolje i za Bayu i za Bilala.
Kao sto smo vec prije pisali...il' jos neka ekstra zvijezda il' pak nikakva
Vidi vidi, neka mi se poznata faca pojavila na forumu, nestala ona nemirna buba
Vom Jäger zum Gejagten
Dosta vise bube, nek malo odmori nogegeronimo je napisao/la:Vidi vidi, neka mi se poznata faca pojavila na forumu, nestala ona nemirna buba![]()
Odgledao sam cijelu tekmu i stekao sam dojam da i Bayern nije bio toliko dobar koliko je Milan bio los. Za 90 min Milan nije stvorio nijednu sansu, a onaj gol Pirla je vise slucajnost, pa ono bi golman pocetnik odbranio. I nisam primjetio zelju za igrom kod igraca Milana izuzev malo pocetkom 2.poluvremena kad su kao nesto zaganjali i to je sve. Ipak je ovo samo prijateljska utakmica i ne mogu se odmah generalizirati neke stvari. Da je ovo bila utakica LP Milan bi bio kud i kamo opasniji.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
deba jarane,,ovo im je bila najozbiljnija proba,**** su se zajebavaliHarrison je napisao/la:Odgledao sam cijelu tekmu i stekao sam dojam da i Bayern nije bio toliko dobar koliko je Milan bio los. Za 90 min Milan nije stvorio nijednu sansu, a onaj gol Pirla je vise slucajnost, pa ono bi golman pocetnik odbranio. I nisam primjetio zelju za igrom kod igraca Milana izuzev malo pocetkom 2.poluvremena kad su kao nesto zaganjali i to je sve. Ipak je ovo samo prijateljska utakmica i ne mogu se odmah generalizirati neke stvari. Da je ovo bila utakica LP Milan bi bio kud i kamo opasniji.
- rob do bagro
- Kontakt:
svaka cast nasem bayernu nikad ih bolje nisam gledao,ubili smo cigane u fizickom a i u taktickom smislu,za mene su svi igraci dobro odigrali posebno Muller 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
u pravu si robdobagro slomili smo zabariju.....van gall je pravi stručnjak....ak bogda veceras nabit i mancu...sta vi mislite 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.