shaman7 je napisao/la:A mozes li mi reci ko je otisao iz Bosne i s kim se pregovara ovih dana? cuo sam da je neko otisao u vogoscu?
Drugar, ja ti tu ne mogu biti od velike i konkretne pomoći,jer bi se sve moglo svesti na "nagadjanja". ozbiljni klubovi vode pregovore u, hajde da kažem, "tajnosti" dok mediji pokušavaju (i pišu svašta) da donesu bilo kakvu relevatnu vijest i to je razumljivo - to im je posao...
Ovdje je je već pisano ko je otišao (Pucelj, Divković, Marjanac..) i ko je produžio ugovore.
U medijima se spominju, tu i tamo neka imena kao npr. Holpert (lk), Halilbegović (bl)...
Činjenica je da se pregovara s mnogim igračima, neki su vrlo blizu kluba ( Andrea Bašić-pivot i Halilbegović), a sve će se znati kad se završi prelazni rok i kad ljudi iz kluba urade svoj posao. Tad ćemo moći razgovarati o igračima, kvalitetu, dometima...
Što se tiče Vogošće - ne znam, zaista, mada se spominjao mladi golman Efendić koji se prethodne sezone i nije baš 'nametnuo' prema onom što je kao mlad golman 'obećavao'... Vjerovatno će biti odlazaka igrača iz BOSNA-II, ali o tom-potom.
Da, Bosna je potpisala dugogodišnje ugovore sa svoja dva "klinca": Nedimom Jusfovićem (1994-bs/bl) i Muhamedom Zulfićem (1992 - kd/bd).

Bosno moja poharana....