Ne gledao ti ja produžetke ili penale

Tvrd smo orah za svakoga ali fakin realizacija ili zla sreća prate nas i ne daju da konačno otčepimo.
Ali,doće i taj dan,puknuće petarda.
tepsija je napisao/la:Malo nam znači ovih 0:0...svakako moramo pobjediti u uzvratu.
Ne gledao ti ja produžetke ili penale![]()
Tvrd smo orah za svakoga ali fakin realizacija ili zla sreća prate nas i ne daju da konačno otčepimo.
Ali,doće i taj dan,puknuće petarda.
Brato posto vidim da smo istih godina mozda sam ja godinu-dvije stariji.Samo da ti kazem bio sam protiv Olimpica nije bilo lose,solidno.O Mladosti necu vise jer ono je dekadentan fudbal a ovo danas je bila perverzija.Neka se niko ne naljuti ali mi smo danas lagano pravedno i posteno trebali dobiti 2-3 razlike.Morat cemo se kako tako strpit dok ne dovedemo pravog gol igraca a valjda cemo dotle nesto probati osvojiti a ako i ne cini mi se da mi lagano pravimo velike iskorake.Dok su drugi imali sve mi smo morali napraviti stadion kakav takav a opet moram reci s travnjakom medu tri-cetiri u zemlji ispasti i vratiti se,biti duzan puno i vratiti skoro sve to i biti jedan od najmanjih duznika, nazalost ima nas jos uvjek koji to sve ne cijenimo necu reci pravedno nego realno, ne pominjem nikakve uprave i imena interesuje me samo nas totem od kluba.Ne znam da li se sjecas, ali ja sam bio na utakmici zeljo-velez negdje otprilike 80-81. Baka rezerva na grbavici a oni mu psuju Cecu i sve po redu, ude bradati djavo uze loptu nekako u sesnaest izbi sam kad udari brato desni laznjak i golman i odbrana i tribina iza gola svi na tu stranu a on mrtav hladan novi laznjak na drugu stranu a oni svi na tu stranu.Valja se kompletna tribina s odbranom ko mi na buri, i ne dade ga djavo.Mi svi ljuti a on mrtav hladan namjesti sorc spusti stucne i crce od smijeha.Ovo ti pisem samo radi zeta danas.Izvalja covjeka eno mu se bore na CUMU za kicmenu mozdinu.Ma necu vise o utakmici samo jos jedan mali detalj osim sto smo bili bolji mislim da bi smo imali dosta uspjeha kao manekeni,bruka je kako nam dobro stoje bijeli dresovi.Nisam se danas mogao nagledati te ljepote ono nije normalno brato.Zivio ti meni i svi nasi rodjeni i vidimo se na novoj tekmi.(mozda u BL)NeretvanskaPastrmka je napisao/la:![]()
![]()
ovo volim procitat. Uzivam
Hvala brate na izvještaju,valjda će se i nama očepit jednom da nekog namirimo do vrha.Ko zna možda već u subotuMVB je napisao/la:Evo me napokon u toplom domu poslije utakmice u Zenici i vecere na putu za Sarajevo.Necu duziti i pametovati.Ubili smo ih igrom i ponasanjem,zapravo svim onim sto fudbal cini fudbalom.Nemojte se dati paliti ali oni nisu dobacili do gola.Mi smo propustili 3-4 kolosalne sanse.Mi smo se igrali a oni su za nama ko male cuke trcali.Zao mi je sto nas nije bilo u vecem broju na utakmici jer trebalo je viditi ovu besplatnu skolu fudbala.Jasno mi je da se igra za gol vise ali moramo biti ponosni na ovu predstavu danas i na nase momke.Jankovic je sam trazio da igra iako se znalo da je povrijeden i da nece moci odigrati citavu utakmicu.Blagojevic nam je cini mi se dar s neba, ostali svi vrlo korektni i odlicni.Izgleda da je zet brzo naucio od punca Bake kako laznjakom poslati igraca u bolnicu s potpuno iscasenom muskulaturom.Zete super je samo ga molim te zavali ima nas sa slabim srcem jer ja sam vec raji poceo slati poruke da vodimo 1-0 kad si ti odlucio onog jadnika preslagivati ko baklavu.Uglavnom nemojte roncati na nase igrace,bore se trce igraju jedino da nas krene go ali valjda jednom hoce.Znaci ovi nisu dobacili do ostrog i realno celik je dobro prosao i mogu zahvaliti bogu sto nisu primili go.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
HEBO DZEKU MI IMAMO SEFKU
P.S.
Ako cita neko iz zenice nek mi napise da li je jadnik kojeg je sefko slagirao prezivio?-sportski pozdrav zenici i vidimo se nekom drugom prilikom mi odosmo
Bas neki dan sam citao da on nema kluba i odmah sam pomislio da bi ga ovi nasi mogli dovesti. Niko ne moze osporiti da igramo dobar fudbal, ali da nam fali taj napadac, fali nam. Danas sam bio u Zenici priej utakmice nekim poslom i u razgovoru sa par Zenicana dalo se zakljuciti da su nas podcijenili. Nisam mogao gledati tekmu, ali evo vidim prema svim izvjestajima da smo bili daleko bolji protivnik, ali je opet realizacija izostala (Boze koliko cu puta ovu recenicu napisati na ovoj temi).vm22 je napisao/la:Nismo imali nekog dobrog napadača još od Ace Obada, jedino onaj Džafić što je odigro prvu polusezonu, u drugoj nije gola dao. Samo nam ta devetka fali u ekipi, ništa više.
Ma pusti brate retardinjo neki. Nego RAja kad nam dodje Celik za 13 dana svi cemo se uhvatit za dugme i zazeliti zeljublackmundir je napisao/la:jedan detalj sa jucerasnje utakmice i paljenje šala red army od strane tzv.vodje navijaca tzv.robijaša,sami pogled na onoga ĆORU koji je toliko retardiran da nebi trebao biti medju pravim i normalnim navijacima fk celik..toliko o kulturi i ponasanju pojedinaca jednog kluba sa tradicijom kao sto je ČELIK...
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:TARIK JUGO, NEKA TI JE RAHMET DUŠI
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RIP TARIK JUGO. NEK TI JE RAHMET DUSI CARE
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RIP TARIK JUGO. NEK TI JE RAHMET DUSI CARE