NK Zvijezda Gradačac

theboss_RD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 sep 2016, 14:11

A Hasanbasic je vec dao 3, ako sam dobro upratio.
Hadzic je lik totalno izgubljen u ovoj ligi. Vec sam jednom napisao kad je tek dosao da ne ocekujem puno od njega. I onaj njegov video njegovih golova ne lici ni na sta. Svi izgledaju kao golovi kakve vidjas na poligonu il nekom terminu :urnebes:

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 13 sep 2016, 15:47

Hadzic kada je doso u Zvijezdu bio je potpuno van forme, al treba ga pustit da radi, jer sigurno ima materijala za napredovat pa sama reakcija kod primanja lopte u Capljini, al na kraju lopta u trenutku kada on sutra odskace i pogadja ga u cjevanicu. Ja licno mislim da se radi o sasvim solidnom napadacu za ovu ligu, a tu je i Hasanbasic. Treba pustit ekipu da radi i ne stvarat pritisak za sada je i vise nego dobro.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 13 sep 2016, 16:04

Imate dobru ekipu i sto je najvaznije mladu ekipu jos dok hadzic abd proradi bice te kandidati za pl.Osobno mislim da je on vrlo dobar napadac i vrijeme ce pokazati samo jako

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 13 sep 2016, 18:16

Nemojmo stvarat pritisak i pljuvat igrače , pustite momka. Ko i svaki spic on se traži , doće njegovo. Doće vrijeme kad će zabijat. Živi bili i vidjeli. A hasanbašić mu je sad taj pritisak za vratom , što je bitno za cijelu ekipu. On mu za vratom puše i trenutno je zabio više golova od njega. Al mislim da su obojica dobar tandem i da se dopunjavaju. Trenutno je po meni hasambašić prvi špic jer je učinkovitiji , pa hadžija nek traži motiv više sa klupe. To je filozofija napadača , kad ide ide , kad ne ide onda neće ni sa 5 m. Bitno je da smo mi skinuli pritisak sa svojih leđa , vidim i gosk to radi pravo iskusni. Pritisak je na visočanima i kakanjcima. Protiv njih će sad svaka ekipa zapinjat i tražit pare. Tu ja vidim našu šansu za PL. Jako je bitno da ovaj sastav na polusezoni sačuvamo i u okviru mogućnosti dovedemo pojačanja. Vojvodić je uradio ono što niko poslje Ninkovića nije , a to da maksimalno psihički pripremi ekipu i momci ostavljaju 100% svojih mogućnosti. Pa kad daju sve od sebe niko se ne ljuti i kad je poraz...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 sep 2016, 20:42

Zvijezda i vise nego solidna za sada. Ekipa ima glavu i rep, mene je fascinirala igra protiv goska, pogotovo trka i igranje do samog kraja. Pojedinici bi trebali biti manje kriticnini jer ce Vojvoda dici sidro ako se to nastavi. Kad pominjete Hadzica, neki dan sam pricao sa Brzim, i rece mo da momak jede teren na treningu, no na utakmici se gubi, al ni njemu nije jasno zasto. A sto se tice postave Vojvoda vise preferira igranje sa laznom devetkom ako ste primjetili dok pomenuti dvojac ubacuje ako rezultat nije u zvijezdinu korist
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 13 sep 2016, 21:09

Ma ja sam to i reko da se covjek gubi ko abdest odigra pol.nesastavi se s loptom. A ja bi volio da grijesim i da se radi i najboljem spicu u ligi.
Ma ovdje je dobrog posla uradjeno sa ovako malom podrskom mislim da je puno veca podrska bila prosle god. Mislim da nismo kandidati za PL pogotovo sto nam sudije daju po 7-8 kartona kuci na korektnim utakmicama sto nas moze oslabiti za bitne meceve jer znamo da nam je klupa slaba.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 sep 2016, 21:57

Ma i bolje je ovako igrat bez ambicija pa probat iz prikrajka napast. Svi smo svjedoci prosle godine gdje su te svi docekivali na noz, od domacina do sudija. Do sad se jedino Rudar deklarise kao ekipa koja ima ambicije za PL, i njih ce vlado i savez oguliti da valja :lol:
Ove ostale ekipe ne spominju PL, tako da ce se sve na proljece rijesavati, samo je bitno da u ovom slucaju zvijezda nema prevelik zaostatak, jer na Banju na proljece dolaze Bosna V, Orasje, Travnik, Rudar K, Bratstvo...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 sep 2016, 14:05

Husic napustio Slobodu. Znaci da bi na proljece mogla bit lagana tri boda u Simin Hanu

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 14 sep 2016, 14:49

theboss_RD07 je napisao/la:Husic napustio Slobodu. Znaci da bi na proljece mogla bit lagana tri boda u Simin Hanu
Pa i ne baš , sve su to političke igre , ovo su izbori u kojima će SDP da doživi svoj kraj , tako i imamović. Puno je Azmir ubrizgao para da bi samo tako otišao , nije u pitnju 100 200 km da možeš samo tako otić . Spominju cifre oko 300k mjesečno. I da digne ruke? Ovo je sve politička igra u kojoj je krajni cilj skinut imamovića i dati tušanj slobodi(te privatizovat klub , što je najbolje riješenje) . SBB i SDA nisu šala , znaju gdje pucaju. Sad svi krive SDP i tu imamović gubi 15k glasova minimalno...

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 sep 2016, 15:00

Nah1d je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Husic napustio Slobodu. Znaci da bi na proljece mogla bit lagana tri boda u Simin Hanu
Pa i ne baš , sve su to političke igre , ovo su izbori u kojima će SDP da doživi svoj kraj , tako i imamović. Puno je Azmir ubrizgao para da bi samo tako otišao , nije u pitnju 100 200 km da možeš samo tako otić . Spominju cifre oko 300k mjesečno. I da digne ruke? Ovo je sve politička igra u kojoj je krajni cilj skinut imamovića i dati tušanj slobodi(te privatizovat klub , što je najbolje riješenje) . SBB i SDA nisu šala , znaju gdje pucaju. Sad svi krive SDP i tu imamović gubi 15k glasova minimalno...
Nek oni rade sta hoce samo nek nam vrate Ordagica :D

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 sep 2016, 15:11

Nah1d je napisao/la:
Yebiga, ne znam. Husic kaze kako sigurno nece promijenit svoje misljenje u blizoj buducnosti, a njegovi prijasnji potezi ipak pokazuju da je covjek od rijeci i da nije zayebancija

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 14 sep 2016, 15:14

Kapetan je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:
Nek oni rade sta hoce samo nek nam vrate Ordagica :D
Uh kako bi nam on dobro došao. A zaboravio sam napomenut , FALIL VAM SAD ISANOVIC? Mislim sa je naša prednost što je otišao. A svima je jasno zasto , pa Huseinbašić. Da je ostao , sigurno bi se on više forsirao kao druga 9. , mozda čak i prva. Vako mali je začepio prvo moja usta , jer sam bio skeptik pa onda ostala.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 14 sep 2016, 17:53

Bujrum Husicu u Zvijezdu

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 sep 2016, 16:21

Stigli rezervni bijeli dresovi, mogu se kupit ko hoce. Uskoro valjda i crveno bijeli

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 17 sep 2016, 16:01

Hajde da bacimo kladu u kojoj ce minuti biti penal za Travnik, necemo pogadjat ko ce pucat. :D
Ja tipujem 61. minut.

fender13
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 17 sep 2016, 16:40

:shock::shock::shock:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 17 sep 2016, 16:43

Katastrofa :oops:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 sep 2016, 16:50

Sviraj kraj dosta je 2-0 :plac: :plac:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2016, 16:53

Kapetan je napisao/la:Katastrofa :oops:
Sto je katastrofa, kad smo to mi nadigrali Travnik na Piroti, kod kuce se sa njima mucimo

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 17 sep 2016, 17:19

2-1 Abid pogodio, ajmo jos jedan.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.