Hadzic je lik totalno izgubljen u ovoj ligi. Vec sam jednom napisao kad je tek dosao da ne ocekujem puno od njega. I onaj njegov video njegovih golova ne lici ni na sta. Svi izgledaju kao golovi kakve vidjas na poligonu il nekom terminu

Pa i ne baš , sve su to političke igre , ovo su izbori u kojima će SDP da doživi svoj kraj , tako i imamović. Puno je Azmir ubrizgao para da bi samo tako otišao , nije u pitnju 100 200 km da možeš samo tako otić . Spominju cifre oko 300k mjesečno. I da digne ruke? Ovo je sve politička igra u kojoj je krajni cilj skinut imamovića i dati tušanj slobodi(te privatizovat klub , što je najbolje riješenje) . SBB i SDA nisu šala , znaju gdje pucaju. Sad svi krive SDP i tu imamović gubi 15k glasova minimalno...theboss_RD07 je napisao/la:Husic napustio Slobodu. Znaci da bi na proljece mogla bit lagana tri boda u Simin Hanu
Nek oni rade sta hoce samo nek nam vrate OrdagicaNah1d je napisao/la:Pa i ne baš , sve su to političke igre , ovo su izbori u kojima će SDP da doživi svoj kraj , tako i imamović. Puno je Azmir ubrizgao para da bi samo tako otišao , nije u pitnju 100 200 km da možeš samo tako otić . Spominju cifre oko 300k mjesečno. I da digne ruke? Ovo je sve politička igra u kojoj je krajni cilj skinut imamovića i dati tušanj slobodi(te privatizovat klub , što je najbolje riješenje) . SBB i SDA nisu šala , znaju gdje pucaju. Sad svi krive SDP i tu imamović gubi 15k glasova minimalno...theboss_RD07 je napisao/la:Husic napustio Slobodu. Znaci da bi na proljece mogla bit lagana tri boda u Simin Hanu
Yebiga, ne znam. Husic kaze kako sigurno nece promijenit svoje misljenje u blizoj buducnosti, a njegovi prijasnji potezi ipak pokazuju da je covjek od rijeci i da nije zayebancijaNah1d je napisao/la:Pa i ne baš , sve su to političke igre , ovo su izbori u kojima će SDP da doživi svoj kraj , tako i imamović. Puno je Azmir ubrizgao para da bi samo tako otišao , nije u pitnju 100 200 km da možeš samo tako otić . Spominju cifre oko 300k mjesečno. I da digne ruke? Ovo je sve politička igra u kojoj je krajni cilj skinut imamovića i dati tušanj slobodi(te privatizovat klub , što je najbolje riješenje) . SBB i SDA nisu šala , znaju gdje pucaju. Sad svi krive SDP i tu imamović gubi 15k glasova minimalno...theboss_RD07 je napisao/la:Husic napustio Slobodu. Znaci da bi na proljece mogla bit lagana tri boda u Simin Hanu
Uh kako bi nam on dobro došao. A zaboravio sam napomenut , FALIL VAM SAD ISANOVIC? Mislim sa je naša prednost što je otišao. A svima je jasno zasto , pa Huseinbašić. Da je ostao , sigurno bi se on više forsirao kao druga 9. , mozda čak i prva. Vako mali je začepio prvo moja usta , jer sam bio skeptik pa onda ostala.Kapetan je napisao/la:Nek oni rade sta hoce samo nek nam vrate OrdagicaNah1d je napisao/la:Pa i ne baš , sve su to političke igre , ovo su izbori u kojima će SDP da doživi svoj kraj , tako i imamović. Puno je Azmir ubrizgao para da bi samo tako otišao , nije u pitnju 100 200 km da možeš samo tako otić . Spominju cifre oko 300k mjesečno. I da digne ruke? Ovo je sve politička igra u kojoj je krajni cilj skinut imamovića i dati tušanj slobodi(te privatizovat klub , što je najbolje riješenje) . SBB i SDA nisu šala , znaju gdje pucaju. Sad svi krive SDP i tu imamović gubi 15k glasova minimalno...theboss_RD07 je napisao/la:Husic napustio Slobodu. Znaci da bi na proljece mogla bit lagana tri boda u Simin Hanu
Sto je katastrofa, kad smo to mi nadigrali Travnik na Piroti, kod kuce se sa njima mucimoKapetan je napisao/la:Katastrofa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.