NK Zvijezda Gradačac

reddragon001
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la reddragon001 » 10 sep 2016, 20:54

Borili su se kao lavovi, sto jest jest dugo nismo ovako izgledali sreca i sudja nam jr okrenuo ledja. Ali idemo dalje ova Zvijezda zasluzuje posjetu oni sto dodju i naseg trenera prozivaju bolje nek ne dolaze. Nama murinjo nebi valjo ja nepamtim kad smo ovako napadacki igrali. Fali nam kolak evidentno

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 sep 2016, 22:33

Fali nama osim kolaka jedan klasican spic,kad je usao hasanbasic,dosta se igra promijenila,u prvom poluvremenu x centarsuteva otislo u prazno....a da su se borili jesu,nema sta,dali su svoj maximum,i svaka im cast,jasko danas na beku dobro odigro
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 sep 2016, 23:02

Treba Hasanbasu forsirati odlican je danas bio jak bezobrazan bas kakav nam spic treba danas je vise pokazao od Ramica koji je proljetos bio kod nas. Ostaje zal za prosutim bodovima kuci i capljini sad bi prvi bili sa tih 5 poena.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 sep 2016, 23:09

Stjepanovic i Damjanovic su dalko najjaci igraci u ligi to je i danas dokazano samo fizicke spreme fali njima.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 11 sep 2016, 08:12

Ovih 5-6 ekipa koji pucaju na prvo mjesto sve je to u pet deka,izgubili smo dva boda kod kuće-ali gube ih i drugi konkurenti..Ne treba momke sada nešto napadati,za sada rezultati se kreću u zacrtanim okvirima...

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 11 sep 2016, 16:02

Gluhic još treba da shvati da se ovakve prilike max.iskoriste
Doljancic los
Moranjkic bio je i bolji na toj poziciji
Damjanovic na iskustvo
Stjepanovic solidno dobar
Music luta
Devedzic extra igrač na utakmici
Islamagic mora jače vodit odbranu u prekidu
Huseinbasic los
Jaranovic los
Mujagić mora biti konkretniji u završnici
Hasanbasic ok
Hadžić?????????? Jel to spic za nas Muratovic nam propada
Ekipa borbena... Fali taktike na terenu akcije uigrane pa makar iz prekida.... Ohrabruje ali 2 boda moraju nadoknaditi pa eto u Travniku x i ko na konju smo ako nebude tako ide kup Goražde protiv kojeg očekujem prolaz na iglene uši dat ćemo im gol sigurno... Radnički posle nazor mora pasti za mirnu luku
Idealnih za sad
Kolak
Moranjkic
Mujagić.dz.
Devedzic
Islamagic
Damjanovic
Stjepanovic

Mujagić
Huseinbasic
Jaranovic
Hasanbasic

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 sep 2016, 16:44

Ma kakav ba kup? Dogovorit sa Gorazdem miroljubivih 1:0 ako su uopste i oni zainteresovani da prodju dalje. Mi imamo svoje ciljeve u ligi, sad dzaba trosit igrace samo da bi vidili "dokle mozemo dogurat" u kupu je van pameti

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 11 sep 2016, 19:12

Nema se momcima sta rec za jucerasnju utakmicu, borili su se, al jednostavno nije islo. Drzimo prikljucak u vrhu tabele -3, sto je dobro i ako ostanemo na takoj distanci, nadam se da ce uprava onda napast PL
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 sep 2016, 20:11

theboss_RD07 je napisao/la:Ma kakav ba kup? Dogovorit sa Gorazdem miroljubivih 1:0 ako su uopste i oni zainteresovani da prodju dalje. Mi imamo svoje ciljeve u ligi, sad dzaba trosit igrace samo da bi vidili "dokle mozemo dogurat" u kupu je van pameti
Posaljes juniore pa kako ispane, svakako da bi nas kup kostao sezone, kad se sjetim radnickog prosle il pretprosle godine kad su igrali cetvrtfinale a mal ne ispadose u 2.federalnu haha
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 11 sep 2016, 20:57

Mislim da ce djeca igrat kup pa sta bude .
Hasanbasic je za onog Hadzica makar CR7 , ljudi pa on sam sebi nemoze dati gol.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 sep 2016, 21:56

Jel ti stvarno mislis tako sto si napisao za hasanbasica i hadzica,ako mislis ti onda veze nemas o nogometu

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 sep 2016, 22:03

Svaka cast momcima na zalaganju i borbenosti, svidja mi se ekipa ove sezone, borbena, ambiciozna samo jos malo da se uigramo i extra. Stjepan najjaci u Subotu pa junior u odbrani. Svaka cast treneru sta izvlaci iz ovakog kadra.

Ako ovako nastavimo prvih pet mjesta nam neginu, nazalost morase reci da je sudjenje katastrofalno, penal nije sviran al eto neka to ali nesvirat dva cista kornera od kojeg svi vide da je jedan golman dobrom paradom odbranio u korner je smijesno. Cak i za nas je sudio neke gluposti.

Zvijezda igra srcem to se vidi, to nam se dopada....

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 sep 2016, 22:10

Dobra ekipa jos da neki igraci prorade i pl se smijesi abd

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 sep 2016, 22:28

DevilsAdvocate je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Ma kakav ba kup? Dogovorit sa Gorazdem miroljubivih 1:0 ako su uopste i oni zainteresovani da prodju dalje. Mi imamo svoje ciljeve u ligi, sad dzaba trosit igrace samo da bi vidili "dokle mozemo dogurat" u kupu je van pameti
Posaljes juniore pa kako ispane, svakako da bi nas kup kostao sezone, kad se sjetim radnickog prosle il pretprosle godine kad su igrali cetvrtfinale a mal ne ispadose u 2.federalnu haha
Mislim da bi tako bilo i najpametnije.
Ne moramo uzimat Radnicki za primjer. Uzmimo nas, sa Segrtom, kad smo ostvarili najbolji plasman u kupu u citavoj historiji kluba, a iste sezone ispadosmo

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 11 sep 2016, 23:11

theboss_RD07 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:
Mislim da bi tako bilo i najpametnije.
Ne moramo uzimat Radnicki za primjer. Uzmimo nas, sa Segrtom, kad smo ostvarili najbolji plasman u kupu u citavoj historiji kluba, a iste sezone ispadosmo
S Kunticem na klupi smo takodje igrali cetvrtfinale Kupa, gdje smo ispali od Zrinjskog. Tako da smo mnogo ranije ostvarili taj najbolji plasman...Al ova ekipa definitivno ima potencijala, svaka cast i treneru! Imamo mladu ekipu i ona moze samo napredovat. Treba gledat da se ovaj kadar neraspe na polusezoni
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 12 sep 2016, 09:08

Bajram Serif Mubarek Olsun crveno bijela braćo

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 12 sep 2016, 18:36

Bajram Serif Mubarek Olsun :bih: slika

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 12 sep 2016, 22:28

Primorac je napisao/la:Jel ti stvarno mislis tako sto si napisao za hasanbasica i hadzica,ako mislis ti onda veze nemas o nogometu
Imam pojima i to puno vise nego ti.Onog hadzica ako se tako zove lik koji je u capljini promasio zicer onda mislim tako, njega bi svaka ekipa zeljela da igra protiv njih.ttaj nece dat tri gola do polusezone . Eto neka me osramoti i nek uradi suprotno ja cu mu se izvinut javno na ovoj temi ma ppslat cu mu zahvalnicu kuci.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 12 sep 2016, 22:33

Prvo mora igrati da bi zabio.koliko sam ja upoznat sa njegovom biografiom vidim na internetu da je vecinu svoje karijere igro vani s obzirom za svoje godine(22) a ogromno iskustvo i puno golova na svom kontu.mali hasanbasic moze puno nauciti od njega samo da ga abd zaobidzu povrede.Toliko poz

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 13 sep 2016, 11:38

To sto vidis na internetu neznaci nista. Da je valjo otisao bi u neki bolji klub a ne dosao u federalnu. Ja koliko vidim da igra bar se tako pise izadje na teren sa igracima al mu je ucinak nikakav. Ja sam napissao ako da tri gola do polusezone ja cu mu javno napisat izvinjenje.
A mali Hasanbasic za svoje godine igra za 10 a za Devedzica da negovorim bravo djeco.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Edo1922 i 1 gost.