FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 23 okt 2012, 22:47

Bilall je napisao/la:Ono sto je od njega trener trazio Martinez je odradio solidno.
A ti znaš šta je od njega trener tražio, je li tako? :?:
Shvatite da je ovdje strano tijelo, ne radi, ne radi što treba, svako ko imalo zna će reći isto.
Imamo i imali smo tih zastarjelih šestica, ako se to traži, ako je to dovoljno, e dobro onda neka bude.

Činjenica je da vi ne znate i tu završava čitava priča, kada saznate ponovo se javite, ovako ne mogu nekom da objašnjavam osnovne elemente koji se uče još na početku fudbalske akademije. ;)

ps:Da taj posjed su nam uzeli samo tako, mislim toliko su dobri bili, ili možda nama falio igrač koji treba da to odrađuje? :?
Zapitajte se malo, upitate li ikada sebe zašto :?: , kako :?: , ima li kod vas toga? :?: :?

Igra katastrofalna, provukli se samo tako, za dlaku, lanac je u pitanju, falila je karika jako bitna, i evo šta se dogodi,

Dante naše najveće pojačanje, večeras krpio i svoje i tuđe. 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 okt 2012, 22:57

S kim se ti Klare svađaš? :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 23 okt 2012, 22:58

Klare je napisao/la:
Bilall je napisao/la:Ono sto je od njega trener trazio Martinez je odradio solidno.
A ti znaš šta je od njega trener tražio, je li tako? :?:
Shvatite da je ovdje strano tijelo, ne radi, ne radi što treba, svako ko imalo zna će reći isto.
Imamo i imali smo tih zastarjelih šestica, ako se to traži, ako je to dovoljno, e dobro onda neka bude.
Pa sta ocekujes od zadnjeg veznog analiticaru nas? To sto ti ocekujes od njega bojim se da to on formacijski ne moze pruziti. Evo vec razmisljam da ti napravim video klip svih njegovih duela i dodira sa loptom jer vidim da ga drzis pod lupom. Ja sam poceo posebno da ga pratim tek onda kada si ti opet postovima lupio po njemu.

Ispred zadnje linije Bayerna veceras, Martinez je bio poprilicno destruktivan na protivnika i imao je dosta tacnih pasova. Kretao se tamo gdje formacijski pripada i nije prelazio granicu. A i zasto bi kada za takve stvari imamo isturenije veziste. :?
I opet podvlacim Ocekujem od ovog momka mnogo vise ali za tgo treba vremena!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 okt 2012, 23:00

Vidi ja od Martineza i neocekujem nssto ove sezone.
Lik je bio na EP dosao kuci presvuko se i otisao u Londono na OI
Vratio se kuci i grizo nokte oko svoje buducnosti
On kad odradi pripreme sa Bayernom (mozda cak sad i u Januaru ) onda cemo moci pricati jesmol bacili 40 miljki ili ne. Ma i da jesmo boli nas racku para ima hadzija i za sitnu raju :D
Thomas Müller - Fußballgott

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 23 okt 2012, 23:12

ljudi za koga ste vi da puca penale?? moj izbor je gomez(kad se vrati) ili alaba

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 okt 2012, 23:13

Iako je bio velik pritisak na ekipu tri boda su tu sto je odlika velikih ekipa ,sad je vazno zavrsiti posao u Minhenu i tako mirno uci u zavrsnicu grupne faze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 okt 2012, 23:27

Volio bih neku ekipu koja igra napadacki fudbal

**** ti tita i bunker

ne mogu da vidim sav potencijal atomske navale

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 okt 2012, 23:27

amerosm je napisao/la:Na kraju zasluzena pobjeda, i ako su na kraju malo visili u zraku, jer su Lille sami vratili u zivot.
Meni licno samo ne idu u glavu dva razlicita lica Bayerna. U Bundesligi rastavljaju protivnike na proste faktore i postizu dosta golova, dok se u LP po tom pitanje dosta muce.

Jajernu u BL vecina ekipa skine gace prije utakmice i gledaju da sto manje prime golova. Zato su i dali 40 milki za ovog spanca da pokazu silu, jer za 40 milki ocekujes azdahu sto riga vatru i tako prepadnu male klubove. Sjeti se prosle sezone Mainza, Freiburga, Hanovera... kad su cvrsto igrali protiv jajerna da su uzimali bod(ove).
I zato je prosle godine jajern pao cim su nekoliko tekmi remizirali ili izgubili, ovi mali nanjusili krv i vidjeli da se moze sa njima igrati i poceli im kupiti bodove lopatom.
U LP je drugacije, tamo se gine s kim god da igras i pokusavas ako nista onda bunkerom i udaranjem protivnickih igraca doci do bar jednog boda.

Edit:
Da jos dodam: na pocetku sezone sam rekao da mandzukic nije igracina kakvim ga predstavljaju, a onda se jajernovci uhvatili BL i njegovih golova u istoj. A ne gledaju da bih i ja dao 20+ golova u BL da imam onakav vezni red iza sebe. Njegovo je samo da postavi nogu ili glavu i eto gola.
U LP je drugacije, igra se muski i bolje se cuvaju igraci, tako da mandzu lako pospreme u dezp i onda procitas da se veceras cijela 4 puta sastao sa loptom...
Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 23 okt 2012, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 okt 2012, 23:31

Ma ako treba kupujemo od Air force bunker buster rakete jer mi smo BAyern i libu nas racku

Problem ej samo sto te ekipe koje igraju bunkere igraju i kick box pa nam jebu igrace al doce i za njih vrijeme pleme im :twisted:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 okt 2012, 23:43

Uzeli smo 3 boda i to nam je trenutno najbitnije. Lakse cemo uci u slijedecu utakmicu. Igra ne na nivou,ali opet ponavljam bitni su samo boodovi u ovom trenutku.
Izgleda da se Mandzo nikako ne snalazi u LP te ce nam ovdje biti jako potreban Gomez.
BTW, kada se Mariano vraca???
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 okt 2012, 23:46

kraljttbvb je napisao/la:

Jajernu u BL vecina ekipa skine gace prije utakmice i gledaju da sto manje prime golova. Zato su i dali 40 milki za ovog spanca da pokazu silu, jer za 40 milki ocekujes azdahu sto riga vatru i tako prepadnu male klubove. Sjeti se prosle sezone Mainza, Freiburga, Hanovera... kad su cvrsto igrali protiv jajerna da su uzimali bod(ove).
I zato je prosle godine jajern pao cim su nekoliko tekmi remizirali ili izgubili, ovi mali nanjusili krv i vidjeli da se moze sa njima igrati i poceli im kupiti bodove lopatom.
U LP je drugacije, tamo se gine s kim god da igras i pokusavas ako nista onda bunkerom i udaranjem protivnickih igraca doci do bar jednog boda.

Edit:
Da jos dodam: na pocetku sezone sam rekao da mandzukic nije igracina kakvim ga predstavljaju, a onda se jajernovci uhvatili BL i njegovih golova u istoj. A ne gledaju da bih i ja dao 20+ golova u BL da imam onakav vezni red iza sebe. Njegovo je samo da postavi nogu ili glavu i eto gola.
U LP je drugacije, igra se muski i bolje se cuvaju igraci, tako da mandzu lako pospreme u dezp i onda procitas da se veceras cijela 4 puta sastao sa loptom...

Imas li jos nesto za dodati?
Upravo si mi postao jako interesantan.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

Klare

Post Postao/la Klare » 24 okt 2012, 00:02

anton 1983 je napisao/la:S kim se ti Klare svađaš? :lol:
:D ,
pa dobro ovako direktno ti ne bih znao reći, možda da pokušaš čitati između redova. :lol:

Zapravo ovaj dio foruma i tema ode u neku stvar, ne znaju ljudi, pa ne mogu nešto ni da kažu, onako samo blebeću, pa naravno zašto misliti kada za njih razmišljaju Franc, Boske, kale, Uli... :roll:

nije meni ni zbog tih 40mil., nismo iz naših džepova davali, 40 :shock: (ili možda jeste :? ) :mrgreen: , no svejedno, meni je zbog toga što smo s ovim transferom otišli korak unazad, eto to je to. ;)
don_burza je napisao/la:Problem ej samo sto te ekipe koje igraju bunkere igraju i kick box pa nam jebu igrace al doce i za njih vrijeme pleme im :twisted:
E moj burza kad ćeš nešto i o fudbalu naučiti,
zar sami takvu igru nismo izazvali :?: , bunker, pa takvi protivnici treba da budu i najlakši, daj dođi sebi. ;)
don_burza je napisao/la:Volio bih neku ekipu koja igra napadacki fudbal

**** ti tita i bunker

ne mogu da vidim sav potencijal atomske navale
Opet :roll: , o dokle Svemogući, dokle? :? ,
ne mogu ovo više trpiti, zar da ovo dočekamo? :?:
don_burza je napisao/la:Vidi ja od Martineza i neocekujem nssto ove sezone.
Lik je bio na EP dosao kuci presvuko se i otisao u Londono na OI
Vratio se kuci i grizo nokte oko svoje buducnosti
On kad odradi pripreme sa Bayernom (mozda cak sad i u Januaru ) onda cemo moci pricati jesmol bacili 40 miljki ili ne. Ma i da jesmo boli nas racku para ima hadzija i za sitnu raju :D
jaj :roll: , ovog učenika, šta je ovo, dokle više, dokle? :?:
Svaki dan je s ekipom, svaki dan trening..., ma jok samo se priprema ono mjesec dana, daj burza misli šta pišeš.
Bilall je napisao/la:Pa sta ocekujes od zadnjeg veznog analiticaru nas? To sto ti ocekujes od njega bojim se da to on formacijski ne moze pruziti.
E očekujem u najmanju ruku ono što Gusta radi, može li to :?: ,
usput da usporedimo njih dvojicu,
sjeća li se neko početaka Gustavovih :?: ,
ne može, ne može ovaj ni blizu Guste koliko god da napredovao. ;)
Bilall je napisao/la: vec razmisljam da ti napravim video klip svih njegovih duela i dodira sa loptom jer vidim da ga drzis pod lupom. Ja sam poceo posebno da ga pratim tek onda kada si ti opet postovima lupio po njemu.
Haj baš, haj da vidimo šta je to radio? :?
Bilall je napisao/la:Ispred zadnje linije Bayerna veceras, Martinez je bio poprilicno destruktivan
Bravo, ma nema šta, šta :o , bio destruktivan kao i uvijek, samo što je to bio po nas i našu igru, ma da, u pravu čovjek 100%
Bilall je napisao/la:i imao je dosta tacnih pasova.
Imao jeste, imao pasova sa zadnjom linijom, ono 3 metra dodavanja, ma ja, yebi ga ne može to svako.
Bilall je napisao/la:Kretao se tamo gdje formacijski pripada i nije prelazio granicu. A i zasto bi kada za takve stvari imamo isturenije veziste. :?
Ma ja što bi on prelazio granicu kad ima Dantea da to za njega radi, ma ja, ma bravo, ma to radi...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 okt 2012, 00:05

Ma daj ba Klare nemoj zajebavat

tebi nije trn u oku ni igra Martineza ni ponasanje niti izgled

tebi je trn u oku njegova Cijena ;)

nastavicu post jbg tjeraju me ljudi iz kafane :lol:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 okt 2012, 00:10

Kakav je padavicar ovaj Lahm :lol:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 okt 2012, 00:31

Schmutziger Sieg, a meni su takvi često najdraži....Ovakve utakmice moraš isto dobivat, ako hoćeš one najveće uspjehe. Igra nam je bila istrzana, nekako nije se moglo to večeras na pravi način povezat, ali igrači su nam se borili i to je bitno. Borbom se ostvarila pobjeda. Muller siguran realizator penala i može slobodno nastavit pucat, iako po tom pitanju imam povjerenja i u Mandžu i u Riberyja....

I neke se stvari nikad ne mijenjaju. Klare kritikuje i dalje Martineza, a ne shvata da momak ne može trenutno više pružit, nije što ne zna, nego što nije, niti može biti u punoj fizičkoj spremi trenutno. Večeras je ipak Javi odradio solidno posao, ali ovo je tek njegovih 30-40 %.
Druga stvar, Mandžukić odigra jednu utakmicu lošije i odmah ne valja, nevjerovatno. Ma u pravu ste i on je drvo ko Gomez. Ista priča kod obojice, jedna utakmica loša odmah mijenjat, odmah na transfer listu, odmah raus. O razmišljanja Bože veliki......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 okt 2012, 00:43

Prema BILD-u Ribery je u svlacionici od doktora Bayerna primio 16 injekcija i isti mu je rekao da ukoliko ne napusti igru da rizikuje povredu koja bi ga sa terena udaljila par sedmica.

Nisam doktor, niti studiram medicinu, ali zar 16 injekcija u tako kratkom vremenskom periodu nije previse - ako se drzimo neke logike. :? :?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 okt 2012, 00:45

Kad imad najboljeg docu dunjaluka ne znas sta pomislit

mada i meni tih 16 boca djeluje plaho

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 okt 2012, 01:00

Svaki te majstor laze kada prica o poslu i velicanju svoga djela. Odnosno lazima prikriva neke stvari, nekad za obostranu korist, ali gotovo uvijek za svoju.
Ribi ce biti spreman, postupak je ispravan. Vrlo lako je fitilj mogao izgoriti i onda bi onaj mrki "lilovac" morao vani onako ili ovako (znamo svi kakav je Bilal sa zivcima).
Pobjeda tijesna, hajmo reci nazor, ali ko ga ****. Da ne nastavljam dalje, jer se u potpunosti slazem sa effe-ovim komentarom.
Uskoro nam se vraca Arjen, sto je svakako za pozdraviti, bez obzira sta neki mislili o njemu i njegovom ucinku u ekipi.
P.S. Aaaa sto nam se Klare nahorozio. :lol:
Filozofe, citacu izmedju redova, pragmaticaru, oberzajebantu....ohani malo.
Za Rikija: Raaaaaaaaano, ranoooooo je....... 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 okt 2012, 09:32

Centre forward je napisao/la:Imam feeling da ce Tomica zabit' veceras 8-)
dobar ti filing 8-)

sto se tice rikija martineza, amidza ce se malo suzdrzat tj. nece hrakat ko klare.
ali, moramo bit reala i rec da 40 mio. mann nije nist bolji od guste. barem na osnovu dosad prikazanog.
al neka rikija, mozda i bude nest od nj.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 okt 2012, 09:40

Sinoc tesko ostvarena pobjeda, ali 3 boda se pisu, a igru ce svakako svi zaboraviti. Kao da smo igrali sa strahom od neuspjeha i cim smo ostvarili prednost, na sve nacine smo pokusavali da je sacuvamo. Imao sam osjecaj kao da su igraci htjeli da se utakmica sto prije zavrsi. Sada dijelimo prvo mjesto u grupi sa BATE-om i Valenciom, a mislim da ce stvari vec nakon narednog kola postati jasnije. Vec ce se znati ko ide dalje, ko nastavlja u Evropskoj ligi, a ko zavrsava svoj put.

Sada treba nastaviti niz u ligi i pokazati snagu. Alaba se u potpunosti oporavio i veoma je moguce da sljedecu utakmicu pocne od pocetka. Gomez je vec poceo sa laganim treninzima i ubrzo bi se trebao prikljuciti prvoj ekipi. Takodjer se vraca i Robben sto ce nam biti svakako plus u sljedecim utakmicama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.