anton 1983 je napisao/la:S kim se ti Klare svađaš?

,
pa dobro ovako direktno ti ne bih znao reći, možda da pokušaš čitati između redova.
Zapravo ovaj dio foruma i tema ode u neku stvar, ne znaju ljudi, pa ne mogu nešto ni da kažu, onako samo blebeću, pa naravno zašto misliti kada za njih razmišljaju Franc, Boske, kale, Uli...
nije meni ni zbog tih 40mil., nismo iz naših džepova davali,
40 
(ili možda jeste

)

, no svejedno, meni je zbog toga što smo s ovim transferom otišli korak unazad, eto to je to.
don_burza je napisao/la:Problem ej samo sto te ekipe koje igraju bunkere igraju i kick box pa nam jebu igrace al doce i za njih vrijeme pleme im

E moj burza kad ćeš nešto i o fudbalu naučiti,
zar sami takvu igru nismo izazvali

, bunker, pa takvi protivnici treba da budu i najlakši, daj dođi sebi.
don_burza je napisao/la:Volio bih neku ekipu koja igra napadacki fudbal
**** ti tita i bunker
ne mogu da vidim sav potencijal atomske navale
Opet

, o dokle Svemogući, dokle?

,
ne mogu ovo više trpiti, zar da ovo dočekamo?
don_burza je napisao/la:Vidi ja od Martineza i neocekujem nssto ove sezone.
Lik je bio na EP dosao kuci presvuko se i otisao u Londono na OI
Vratio se kuci i grizo nokte oko svoje buducnosti
On kad odradi pripreme sa Bayernom (mozda cak sad i u Januaru ) onda cemo moci pricati jesmol bacili 40 miljki ili ne. Ma i da jesmo boli nas racku para ima hadzija i za sitnu raju

jaj

, ovog učenika, šta je ovo, dokle više, dokle?
Svaki dan je s ekipom, svaki dan trening..., ma jok samo se priprema ono mjesec dana, daj burza misli šta pišeš.
Bilall je napisao/la:Pa sta ocekujes od zadnjeg veznog analiticaru nas? To sto ti ocekujes od njega bojim se da to on formacijski ne moze pruziti.
E očekujem u najmanju ruku ono što Gusta radi, može li to

,
usput da usporedimo njih dvojicu,
sjeća li se neko početaka Gustavovih

,
ne može, ne može ovaj ni blizu Guste koliko god da napredovao.
Bilall je napisao/la: vec razmisljam da ti napravim video klip svih njegovih duela i dodira sa loptom jer vidim da ga drzis pod lupom. Ja sam poceo posebno da ga pratim tek onda kada si ti opet postovima lupio po njemu.
Haj baš, haj da vidimo šta je to radio?
Bilall je napisao/la:Ispred zadnje linije Bayerna veceras, Martinez je bio poprilicno destruktivan
Bravo, ma nema šta, šta

, bio destruktivan kao i uvijek, samo što je to bio po nas i našu igru, ma da, u pravu čovjek 100%
Bilall je napisao/la:i imao je dosta tacnih pasova.
Imao jeste, imao pasova sa zadnjom linijom, ono 3 metra dodavanja, ma ja, yebi ga ne može to svako.
Bilall je napisao/la:Kretao se tamo gdje formacijski pripada i nije prelazio granicu. A i zasto bi kada za takve stvari imamo isturenije veziste.
Ma ja što bi on prelazio granicu kad ima Dantea da to za njega radi, ma ja, ma bravo, ma to radi...