Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Unknown Genius
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Unknown Genius » 26 mar 2012, 22:51

Mislim da nas je sudija spasio, ovo izgleda kao čist penal. :oops:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 mar 2012, 22:53

+3. :mrgreen: Nothin' more to say .
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 26 mar 2012, 22:53

Unknown Genius je napisao/la:Mislim da nas je sudija spasio, ovo izgleda kao čist penal. :oops:
hvala mu :lol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2012, 22:54

Boze sacuvaj haosa na kraju. Uvukla se nervoza i kod igraca. 3+ i idemo dalje. Trebat ce nam malo odmora nakon ove drame.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 mar 2012, 22:54

Uh,guravo na kraju,ali dobro je,3 boda su tu,sto je najvaznije.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 mar 2012, 22:55

Unknown Genius je napisao/la:Mislim da nas je sudija spasio, ovo izgleda kao čist penal. :oops:
Ma nema govora.
Kako je samo iskusno pokusao Murphy iznuditi... :mrgreen:
Ma nije penal ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 26 mar 2012, 22:55

zasto sebi uvijek moramo ovo raditi igramo dobro i odjednom se povucemo a uopste nemamo zaliha golova za to,a penal je bio,budimo realni nama bi ono svirao.A sta reci za chicarita :D uzasss.evo i kraj konacno i murphy se carricku zali za faul :) Najbitnija su 3 boda,na +3 smo,i na -3 sto se gol razlike tice
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 mar 2012, 22:56

'Ajmo sad dođite i pričajte kako je United spasio sudija. :mrgreen:

Koja nervoza među igračima, nevjerovatno koliko pogrešnih dodavanja. Sreća pa je utakmica završila.
Ja sam se tresao od prve do posljednje minute. Ne pamtim kad me ovoliko nervoza držala za vrijeme jedne utakmice.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 mar 2012, 22:56

Bodove pisi, igru brisi. Samo tako!

Ovaj Fulham je bio zreo za debljeg poraza ali jednostavno nasa latentnost i nezalaganje mogli su da nas i kostaju na kraju.

Ono sto je najbitnije u cijeloj prici je pobjeda, Manchesterovska neki bi rekli. :mrgreen:

+3 PRELIJEPO! :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 mar 2012, 22:57

Bilo je mal kontakta,ali je lopta izbijena,Murphi jedva ceko da padne...Sve u svemu,nismo se u ovaku situaciju trebali dovodit,al +3 iz ove utakmice uzeti,ostalo zaboraviti..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 mar 2012, 22:59

Veoma važna tri boda,ali igra je bila loša,previše grešaka :? :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2012, 23:01

Ma nije penal. Moze se diskutovat, ali ono niko ziv nece svirat pred kraj utakmice na Old Traffordu. Nema sanse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 mar 2012, 23:02

Itekako se osjetio imperativ pobjede. Posebno kako se utakmica bližila kraju a rezultat bio i dalje 1-0, igrači su postali nervozni, navijači na stadionu, užasno je sve to izgledalo. Ali sva sreća tri boda su upisana.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 26 mar 2012, 23:03

ja nisam mogao vjerovati koliko je evra izgubio lopti, ali ne u napadu, kad krene u napad bio je solidan, vec u obicnim dodavanjima :O ja mislim barem 10 lopti je podijelio, i to je stalno stvaralo pritisak jer Fulham ima jako dobar vezni red. De Gea jako dobar, siguran u boksanju lopte kad se lomilo

Penal je bio, koliko sam ja uspio vidjeti, iako kad se bolje pogleda, sudac je tocno iza Carricka i ono što on vidi je da Carrick zamahuje nogom, a lopta odlazi točno onako kako bi i trebala da je Carrick udario, mislim da je teško iz take situacije jasno vidjeti, ali opet, ponavljam, greška na štetu Fulhama/City-ja

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 mar 2012, 23:04

Nema šanse da je bio penal. Kontakt iako je bio, bio je isuvišen mekan. Ono se nikad ne svira.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 mar 2012, 23:05

Rooney i Danny su na nesto licili u spicu,kako Chica udje,i osta jedini napadac,ziva katastrofa..Stvarno neznam,pa gledo sam tog igraca u dresu Meksika prije neg sto je trebo doc u Manchu bio solidan napadac,sta je sad neam pojma..Jel tolika trema,il nikako ne trenira prijem i vodjenje lopte,cudno..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 mar 2012, 23:06

Cartman je napisao/la:Ma nije penal. Moze se diskutovat, ali ono niko ziv nece svirat pred kraj utakmice na Old Traffordu. Nema sanse.
Neće za protivnike Uniteda ,hoće za United da mu je trebalo :mrgreen:

To na stranu,United je odigrao jako dobro drugo poluvrijeme ,konstantno je imao loptu u svom posjedu.Young i Valencia su me zadivili kako su igrali.Najbolja šansa ona Rooneya ako se ne varam ,ali ništa.
Na kraju mali pritisak na Unitedu što je bilo očekivano ,no uspješno izdržano i 3 boda više nad Cityem.Daleko od toga da je gotovo ,ali sigurno dobra zaliha.
Pomalo je bilo dosadno gledati dodavanja Rafaela,Evansa,Ferdinanda i veznih igrača na polovici Uniteda :roll: ali to se moglo i očekivat,samo su čekali kiks Fulhama i nisu ga dočekali ,ali ni Fulham nije imao neku šansu ,iako mislim da je bio čist jedan prekršaj na 20 metara koji nije sviran pri kraju nekad,no nebitno.
You'll never walk alone.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 mar 2012, 23:08

VolimLiverpool je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma nije penal. Moze se diskutovat, ali ono niko ziv nece svirat pred kraj utakmice na Old Traffordu. Nema sanse.
Neće za protivnike Uniteda ,hoće za United da mu je trebalo :mrgreen:

To na stranu,United je odigrao jako dobro drugo poluvrijeme ,konstantno je imao loptu u svom posjedu.Young i Valencia su me zadivili kako su igrali.Najbolja šansa ona Rooneya ako se ne varam ,ali ništa.
Na kraju mali pritisak na Unitedu što je bilo očekivano ,no uspješno izdržano i 3 boda više nad Cityem.Daleko od toga da je gotovo ,ali sigurno dobra zaliha.
Pomalo je bilo dosadno gledati dodavanja Rafaela,Evansa,Ferdinanda i veznih igrača na polovici Uniteda :roll: ali to se moglo i očekivat,samo su čekali kiks Fulhama i nisu ga dočekali ,ali ni Fulham nije imao neku šansu ,iako mislim da je bio čist jedan prekršaj na 20 metara koji nije sviran pri kraju nekad,no nebitno.
Imao je priliku svirati čist penal za United u prvom poluvremenu pa nije ...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 mar 2012, 23:08

Na kraju bi prava nailbiting tekma za nas, dosta nervozno na kraju ali 3 boda i Top of the League je tu.

Puno gresaka u ofanzivi veceras, neuobicajeno puno za nas :mrgreen: taj zadnji pas nije funkcionirao kako treba, prvenstveno zbog losije partije Giggsa, a Welbecku je ovo vjerovatno jedna od najlosijih tekmi u nasem dresu ;)

Medjutim u defanzivi smo dobro izgledali, Evans je kako sam vec rekao odigrao odlicno, sigurno i bez greske, uz malo srece kod starta Carricka nad scouserom :mrgreen:

Opet igramo u ponedjeljak, sljedecu tekmu protiv Roversa, tako da imamo dosta vremena za odmor i nadam se povratak povrijedjenih Nania i Jonesa :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 mar 2012, 23:08

Thunderstruck je napisao/la:Nema šanse da je bio penal. Kontakt iako je bio, bio je isuvišen mekan. Ono se nikad ne svira.
A klizeći Gyggsa u 34 minuti sa dvije noge od kojih je jedna podignuta i "samo" žuti karton? :P

Da je svirao penal u prvom poluvremenu za United nakon igranja rukom Kellyija, svirao bi penal i nad Murphyijem.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.