FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 avg 2013, 21:32

PlavoZuti je napisao/la:kakva je bila postava Gradine za razliku od one utakmice sa Bratstvom....

@ 7aprildomemoj ...kao navijac Bratstva ti kazem smiri se...

Predpostavljam da se na Slobodi osjetio umor od Kupa...tesko je igrat 2 teske utakmice u par dana...
Većina što je odmarala taj kup je igrala danas u prvoj od Kene pa nadalje mislim..

Velika razlika u postavi, druga skroz postava.. tačnije polahko se pravi prva, još dva igrača će se promjeniti i doći će Džafić Adin.. da ne idem u OFF topic, tema je Slobode
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 avg 2013, 21:41

Za navijace Slobode...

Navijam za Bratstvo ali mi je Sloboda uvjek bila draga...tako da vam mogu dat jedan prijedlog...
Skupite se kao navijaci i organizujte neku vrstu radne akcije u dogovoru sa opstinom ili tako nesto, gdje ce te ocistit ili sredit nesto a da opstina donira pare u korist Slobode....zadjite gradom i na fin nacin zamolite privatnike za kolu toliku pomoc Slobodi. Uz priznanje za pomoc Slobodi sa napisanom cifrom kojom su pomogli i onda na stranici slobode objavite listu onih koji su pomogli uz podatke koliko je ko doniro tako da se zna koliko je para tacno i da nebude dobili smo 30 a neko vam dao 50 i pukla gajba pive...znaci ako volis Slobodu....pomozi joj iskreno...

Napunite barem 2000 svaku utakmicu....2000x5km je 10,000 ..imate 15 utakmica u sezoni....to je 150 000...uz pomoc Azmira, ostalih sponzora i opstine...imali bi Budzet od preko 250,000-300,000 ....sto je po mom misljenju dovoljno za borbu za PL...

Nadam se da niko nece uzet ovaj post kao pametovanje ili bilo sta lose, nego kao prijedlog da pomognete Slobodi...

Niko vam u Gracanici nezeli nista lose a tako ni vasem timu....ali kada podju prepucavanja, onda se kazu i neke stvari koje ustvari nemislis...

Uvjek smo bili u dobrim odnosima..zasto to pokvarit sad...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 avg 2013, 22:19

Nogometaši Gradine danas su u prijateljskoj utakmici savladali Slobodu iz Tuzle rezultatom 2-1. Iako je bilo veoma sparno vrijeme ova utakmica privukla je pažnju oko 450 gledalaca.

"Crveno-crni" su bolje otvorili meč i prvih 15tak minuta imali terensku incijativu te stvorili dvije poluprilike ali ih nisu uspjeli iskoristiti. Nakon toga, uslijedio je pad momčadi iz Tuzle što je Gradina znala iskoristiti. Prvi je zaprijetio Muminović iz izgledne situacije ali njegov šut brani golman gostiju. Nekoliko minuta posle toga Turbićev šut glavom odlazi tačno u ruke Hadžića. U 40. minutu Hodžić je odlično šutirao ali igrač Slobode u posljednji trenutak izbija loptu sa gol linije u korner. Likić je odlično izveo korner a u šesnaestercu se još bolje snašao Škahić koji je pogodio za vodstvo plavih od 1-0.

slika

U drugom poluvremenu u igru su ušli Smajlović i Aletić što se , samo par minuta nakon toga, ispostavilo kao "pun pogodak". Gradina je nastavila sa dobrom igrom i već u 50. minutu povećala prednost na 2-0. Smajlović šalje loptu do Aletića koji odličnim centaršutom pronalazi Turbića a isti glavom trese mrežu gostiju. Nakon ovog pogotka, igra Slobode se "raspala" te je uslijedila dominacija fudbalera Gradine.

Šef stručnog štaba Gradine, Grbešić, pred kraj utakmice dao je priliku i ostalim igračima sa klupe. Gosti iz Tuzle su u 85. minuti, nakon greške rezervista Gradine, uspjeli smanjiti vodstvo domaćina na 2-1 što je na kraju bio i konačni rezultat.

Gradina: Baščelić, Muminović, Škahić, Jahić, Likić, Selimović, Salibašić, Turbić, Hodžić, Šehrić, Sinanović. Još su igrali: Josić, Aletić, Smajlović, Fačić, Mašić, Muslimović, Tursunović, Andrić, Popara.

Sloboda: Hadžić, Čejvanović, Ljubaz, Efendić, Nezić, Omić, Fejzić, Mujkić, Mehidić, Musić, Galin

SLIKE SA UTAKMICE: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 666&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 avg 2013, 22:34

Samo sam zaboravio jednu smijesnu scenu, gdje sudija posla nekog iz Gradine u svlacionicu, jer ipak je to prijateljska utakmica, nije mu ono samo trebalo al dobro je sudio.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 avg 2013, 23:08

fukara87 je napisao/la:Samo sam zaboravio jednu smijesnu scenu, gdje sudija posla nekog iz Gradine u svlacionicu, jer ipak je to prijateljska utakmica, nije mu ono samo trebalo al dobro je sudio.
Suada Jašarevića..vašeg bivšeg kapitena..ccc kakav si ti navijač,neznaš Gašija.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 avg 2013, 23:12

Brcko87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Samo sam zaboravio jednu smijesnu scenu, gdje sudija posla nekog iz Gradine u svlacionicu, jer ipak je to prijateljska utakmica, nije mu ono samo trebalo al dobro je sudio.
Suada Jašarevića..vašeg bivšeg kapitena..ccc kakav si ti navijač,neznaš Gašija.. :lol:
Druze ja sam bio na tribini sa stolicama, i nisam mogao vidjeti o kome se radi tako da ne pricaj gluposti.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 avg 2013, 23:16

fukara87 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Druze ja sam bio na tribini sa stolicama, i nisam mogao vidjeti o kome se radi tako da ne pricaj gluposti.
šta se pališ,vidiš da se zezam..
OFK Gradina Srebrenik

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 avg 2013, 23:32

Sta reci, nismo dobili prijateljske. Sve gube, a prica se da imamo konkurentan tim...
Trener je za 2,3 kantonalne realno...Bolji je trener u Mladosti iz Soline

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 avg 2013, 23:45

Karic bio primoran da otkaze prijateljsku protiv Podrinja, kao razlog naveo umor igraca, ne znam sta reci na ovo, vidjet cemo kad se igraci osvjeze i odmore kako ce to sve izgledati.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 03 avg 2013, 23:47

Kao sto neko rece ravno nuli..Eto izgubilo se od Bratstva bio je izgovor falilo 9 igraca i td.danas kako sam vidio bili smo kompletni osim mirhada ako grijesim nek me neko ispravi,igra nulaa,nema borbenosti,karic negativac,sve katastrofa,neznam dokle ovako vise i do ceg je,dal su premorenii illii nema bas od njih nista,u svakom slucaju ova ekipa ako ovakva ostane premijer ligu mozemo i ovee god zaboravit,nek ih je sramota za sve ove poraze,nmg da vjerujem na sta se spalo...
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2013, 23:54

Zao mi samo Azmira,koliko god covjek da se trudi,ovi to ne znaju cijeniti.. ;)

Sta je potrebno da Karic dobije otkaz ili podnese ostavku ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 avg 2013, 00:37

fukara87 je napisao/la:Karic bio primoran da otkaze prijateljsku protiv Podrinja, kao razlog naveo umor igraca, ne znam sta reci na ovo, vidjet cemo kad se igraci osvjeze i odmore kako ce to sve izgledati.
Pa logicno, u 6 dana odigrat 4 prijateljske utakmice, i u 30 dana imati 60 treninga ja mislim da bi tu i konji pocrkali, al to ko se malo bolje razumije u fudbal i koji se isti bavio time moze shvatiti, a ne kao neki ovi ovdje sto vide loptu samo na tusanj kad odu i koji nisu potrcali duze od haustora do prodavnice

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2013, 01:06

nemamo igre za nesto vise, fale 2 vezna igraca. jedan tipa Zoletica drugi tipa Tareta. Dobro je sto je otkazao mec protiv Podrinja, vidjet cemo protiv Troglava..

obzirom na stanje u gradu i atmosferu i na nedostatak kreativca nadam se samo da zaostatak na polusezoni nece biti preveliki (ne veci od 5-6b), pa onda to popravljat na proljece. Bice oni spremni, odbrana ce doc na svoje, vezni ce trcat ali fali taj znalac, to govorim od pocetka priprema, od kad sam vidio roster ekipe. Nama je Music taj igrac, taj "mozak", a njemu je maksimalan domet klupa(Prsesa ne smijem ni spomenut tu kao drugog "Mozga" :roll: )
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 avg 2013, 01:39

Valjda to bude sve dobro u prvenstvu, momci se moraju podrzati, nemamo ni toliko los igracki kadar koliko nejedinstvo u klupskoj administracij. Do pocetka sezone treba rijesit sto vise pitanja u vezi kluba, barem da se ne svadaju vec da rade jedinstveno i dopunit upravu o cemu Azmir trubi vec duze vrijeme. Valjda vise dode taj sastanak sa Jasminom, ubjeđen sam da poslije toga cemo imati cistu sitaciju. Nije Azmir glupan ko bivsi nam presjednik, pa mu Jasmin sta slaze i on ode. Zbog toga Jasmin i bjezi od sastanka jer ce morati dat Jasan odgovor, il ga neinteresuje Sloboda il ce konkretno pomoci.

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 04 avg 2013, 07:17

Trener karič je premorijo svoju ekipu, radijo je sa njima brz ikakvih programa, On je trebo zvati na pripreme ljude sa DIFA da mu pokažu kako se rade visinske pripreme.ai on nezna da ima ta školska ustanova.Izatodolazi do ovoga da su noge teške idugo četo trajati moj smajile kariču.On daje po 20 minuta najbonjem igraču ptošle sezone, miči samo kad gubi po 2 0, inače je mičo jedini miljenik tuzlanske publike.Eto toliko SMAILE IGRAĆI BI BILI SRETNI DA TI I TVOJ TAJ PATOKAR DANETE OSTVKU,Kapiten OMIČ NESMIJE DA KAŽE NAMA NAVIJAČIMA DA SI TI KRIVAC ZA SVE, I OVEIGRAČE ŠTO SI DOVEO SAMO DVOJICA MOGU PROČI

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 04 avg 2013, 08:14

kerber je napisao/la:Trener karič je premorijo svoju ekipu, radijo je sa njima brz ikakvih programa, On je trebo zvati na pripreme ljude sa DIFA da mu pokažu kako se rade visinske pripreme.ai on nezna da ima ta školska ustanova.Izatodolazi do ovoga da su noge teške idugo četo trajati moj smajile kariču.On daje po 20 minuta najbonjem igraču ptošle sezone, miči samo kad gubi po 2 0, inače je mičo jedini miljenik tuzlanske publike.Eto toliko SMAILE IGRAĆI BI BILI SRETNI DA TI I TVOJ TAJ PATOKAR DANETE OSTVKU,Kapiten OMIČ NESMIJE DA KAŽE NAMA NAVIJAČIMA DA SI TI KRIVAC ZA SVE, I OVEIGRAČE ŠTO SI DOVEO SAMO DVOJICA MOGU PROČI
e prijatelju moj ja mislim da ce igracima tek sad noge postati teske , al ne zbog karicevih priprema , nego zbog takvih kao sto si ti ... uz duzno postovanje !!! Nabili ste pritisak igracima da valja mislim da ce se bojati kad pogresan pass upute a kamoli sta drugo !!!

DA SE RAZUMIJEMO ... nisam ni ja za Smajla , ALI KOJI VAM JE prvenstvo samo sto nije pocelo a vi ste napravisi sranje kad da u prvih 5 kola imamo osvojena 2 boda !!!

GLASGOW CELTIC je izbubio 90% pripremnih meceva ove sezone , ali njihovi trener daje izjavu u sportu neki dan , kao " ZAR SE PRIPREMNI MEC IGRA DA SE POBJEDI " ????? odlicno receno , strucnjaci !!! CEKAJTE MAKAR 5 KOLA , pa cu ga ja prvi pljunut ispred tusnja ako ne zadovolji !!!

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 04 avg 2013, 08:46

Taki su nas optimisti doveli do ovoga svi ko god zna imalo o lopti nebi tako piso, čovjek je zaluto igubi se-

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 04 avg 2013, 09:04

kerber je napisao/la:Taki su nas optimisti doveli do ovoga svi ko god zna imalo o lopti nebi tako piso, čovjek je zaluto igubi se-
dakle optimizam , nije dobar ??? ma BRAVO !!! ajmo sad svi biti pesimisti , pljuvat po svima redom , to je recept za bolje sutra kako kaze doticni gospodin !!!

a gdje si ti direktore bio prije dva mjeseca da nam ovo kazes , zasto sad 2 sedmice pred pocetak prvenstva ovo radite ????

p.s. procitaj bolje malo moj post pa ces vidjeti koliko sam ja ZA trenera a koliko NISAM ... ali imam mozga malo vise od vecine pa znam odprilike kad sta iznjeti , a kad presutiti

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 avg 2013, 09:22

Izgubili smo neke utakmice, pa sta. Vidim ovdje vazda nekih strucnjaka pisu kako treba i sta treba. Pa valjda treneri znaju kako treba pripremiti ekipu, nisu im ovo prve pripreme, po ovoj prici ovdje ispada da su to diletanti, a nisu to je sigurno. Smajl je jos dobar, pa ih nije toliko "maltretirao" na bazicnim pripremama, igraci ne mogu zamisliti sta bi im radio rahmetli Smajo Verlasevic, padali bi u nesvjest po Zlatiboru, covjek nije bezveze otkazao utakmicu i to ce leci sve na svoje do Troglava, zato bezveze ovolika hampa na momke i trenere, pa veliki timovi gube utakmice od malih ekipa na pripremama, ne znam da li su ovdje neki culi za rijeci "tempiranje forme" i uigravanje ekipe, nijedna se ekipa ne moze uigrati za mjesec dana, a ovo je potpuno novi tim.....pozzzz
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 04 avg 2013, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 avg 2013, 09:32

Strašno je prijatelju moj koliko ovdje ima fudbalskih laika, da ne kažem i životnih.. Uvijek nezadovoljno i uvijek pesimist!

Zimus smo na pripremama imali obrnut omjer - znači samo jedan poraz.. i šta se onda desilo kad su nam pobjede trebale??
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.