Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
xaviesta je napisao/la:Neymar nece sigurno u Barcelonu doci za ove pare. Ko god iole prati Barcu zna da sebicni igraci nemaju nikakve sanse kod Guardiole. Barca je dovela savrsenog igraca u napadu u vidu Alexisa, momak se uklopio duplo bolje od Fabregasa.
Neymar je izvikan od strane medija, nafurano derle koje ne djeluje kao neko ko ce se podrediti kolektivu (i Messiju) Onaj ko misli da ce Barca igrati bolje sa ovim klaunom u ekipi je pogledao najvise tri utakmice Barce, a i tada je prebacivao na Seherzadu.
Neymar nije cak ni najbolji igrac u toj brazolskoj ligi, pa Ronaldinho koji se zadnjih godina jedva kretao evropskim pasnjacima je zabio vise golova od njega prosle godine.
I da, ako slucajno dođe, to ce biti nakon odlaska Guardiole.
Aj reci tri vrlo dobra igraca za 58 mil...da SAF-u kazem.....???Danas ti je prosjecan evropski nogometas 20 mil...tech je napisao/la:Nije bitno šta mi forumaši mislimo o Neymaru, vec šta misli Guardiola. A ja cisto sumnjam da ce on kao šef struke odobriti da se daje 58 miliona za neafirmisanog igraca i nedokazanog u jacim takmicenjima. Jedno je zabijati golove u brazilskoj ligi, a drugo u španskoj ili LP.
Za 58 miliona se mogu kupiti 3 vrlo dobra evropska igraca koji su vec naviknuti na evropski fudbal. Neymar je potpuno nepotreban luxuz Barci koja se svakako bori sa dugovima, a Santos je napucao cijenu kao da se radi o njegovom zemljaku Ronaldu iz najbolji dana![]()
Lako je nama forumašima mlatiti pricu kako je dobar, kako ovo, kako ono - a šta ako se ispostavi da je decko flopina i da su pare bacene uzalud![]()
U tom slucaju necemo mi polagati racune i vracati tolike pare.
Pa eto Barca je platila Keitu 14 miliona, Adriana 10, Piquea 5 miliona (nije ni toliko), Afellaya 3 miliona itd itd.. Plus što Barcina škola proizvodi igrace, tako da ne moraju kupovati kao ostali klubovi. Može se naci vrlo dobrih igraca za 10-15 miliona.trxel je napisao/la:Aj reci tri vrlo dobra igraca za 58 mil...da SAF-u kazem.....???Danas ti je prosjecan evropski nogometas 20 mil...tech je napisao/la:Nije bitno šta mi forumaši mislimo o Neymaru, vec šta misli Guardiola. A ja cisto sumnjam da ce on kao šef struke odobriti da se daje 58 miliona za neafirmisanog igraca i nedokazanog u jacim takmicenjima. Jedno je zabijati golove u brazilskoj ligi, a drugo u španskoj ili LP.
Za 58 miliona se mogu kupiti 3 vrlo dobra evropska igraca koji su vec naviknuti na evropski fudbal. Neymar je potpuno nepotreban luxuz Barci koja se svakako bori sa dugovima, a Santos je napucao cijenu kao da se radi o njegovom zemljaku Ronaldu iz najbolji dana![]()
Lako je nama forumašima mlatiti pricu kako je dobar, kako ovo, kako ono - a šta ako se ispostavi da je decko flopina i da su pare bacene uzalud![]()
U tom slucaju necemo mi polagati racune i vracati tolike pare.
Zeznuta je stvar podrediti se Messiju i igri Barcelone. Villa, Sanchez i Pedro imaju skoro najteze zadatake u ekipi, a najcesce ih kritikujemo. Ljudi se skoro citavu utakmicu moraju kretati po ivici offsidea, pritiskati zadnju liniju izvlaciti igrace... to su sve stvari koje su tesko primjetljive nama obicnim gledaocima.Romariooo je napisao/la: ne znam zasto tako mislis o neymaru, vidjeli smo fino da je sasvim ok momak, otkud znas da se ne podrdio kolektivu, uostalom javno i pred kamerama je velicao messija, guardiolu, puyola, nije se ponasao nimalo nafurano, nego je sa strahopostovanjem se odnosio prema barci, i ja sam sumnjao da je razmazane zvijezda, medjutim svojim ponasanjem je pokazo da nije i nije govorio da bi volio doci u barcu da bude glavni, ngo je fino rekao da bi volio uciti od guardiole i messija
dakle, po svemu sudeci momak je sasvim ok i da dodje ne bi bilo nikakvih problema, da nije ok barca ga ne bi uopste ni u uzzela u razmatranje
Greška u koracimatrxel je napisao/la:reko si vrlo dobra igraca,to znaci da je provjeren i da mu ne treba vremena,odma da igra odlicno....Ove sve sto si nabrojo su solidni...Pique je doso ko veliki talent iz Manche...
Nesumnjam sad u njegove kvalitete,al mislim da Barcina odbrana i ne dolazi toliko do izrazaja ko kod ostalih ekipa,znas sta ocu reci...U manchu je doso ko talent,ko veliki talenti su dosli Ronaldo i Nani...tech je napisao/la:Greška u koracimatrxel je napisao/la:reko si vrlo dobra igraca,to znaci da je provjeren i da mu ne treba vremena,odma da igra odlicno....Ove sve sto si nabrojo su solidni...Pique je doso ko veliki talent iz Manche...![]()
, Pique je došao u Man.Utd kao veliki talenat Barce. United ga je platio neku sicu (ala Arsenal Fabregasa) Dalju pricu znamo, tamo se nije snašao ili šta je vec bilo u pitanju ( u to ne ulazim), pa se kasnije vratio u Barcu.
OK, slažem se da je odbrana kod Barce specificna zbog nacina igre i posjeda lopte.trxel je napisao/la:Nesumnjam sad u njegove kvalitete,al mislim da Barcina odbrana i ne dolazi toliko do izrazaja ko kod ostalih ekipa,znas sta ocu reci...U manchu je doso ko talent,ko veliki talenti su dosli Ronaldo i Nani...tech je napisao/la:Greška u koracimatrxel je napisao/la:reko si vrlo dobra igraca,to znaci da je provjeren i da mu ne treba vremena,odma da igra odlicno....Ove sve sto si nabrojo su solidni...Pique je doso ko veliki talent iz Manche...![]()
, Pique je došao u Man.Utd kao veliki talenat Barce. United ga je platio neku sicu (ala Arsenal Fabregasa) Dalju pricu znamo, tamo se nije snašao ili šta je vec bilo u pitanju ( u to ne ulazim), pa se kasnije vratio u Barcu.
ma nisam ni mislio konkretno na tebe, cesto se prica o tome i potcjenjuju nasi igraci u odbrani, a to momci imaju jako velike zaslugetrxel je napisao/la:Jeli iko reko da je slaba odbranaPricam o slabijoj formi,i nekim stvarima vezanim za Pique..A odbrana nema deff iskusenja ko vecina ekipa,a normalno da ucestvuju u gradjenju napada...prvo vidi sta pise,pa onda nesto reci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.