FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Ovaj Braco ili je novinar a mozda i neki skaut. Uglavnom pise vecinu postova kako treba.
Bekovi su problem. Ovo sve sto je pisao o njima potpis.
Dodati da igraci nemaju od koga nauciti, onaj prelaz između talenta u igraca, ta faza je **** (ovo o nasim)
O timu:
Mehremic mozda da igra neku drugu poziciju, tip prema napadu igra solidno kako je dosao. Imao je dobrih prodora ali đaba mu to kad je u odbrani izgubljen uz školske greške koje pravi.
Vranjes mi je izgledao kao da zna prvih tekmi i onda katanac.
Zec toplo hladno ono sto je igrao.
Sinan ekstra i pravo mi zao, sve najbolje Rama.
Zaim se probudio i nemoj da se umisli slucajno, neka nastavi raditi.
Hajdar, Saban moraju napredovati, mora se s njima vise raditi. Nemoj ih zapostavljati. Isto i Žera.
Kazu insajderi Veca, Zaka, Blagoje, Graovac i Vojo idu.
Bice veselo iduce sezone i dosta teze.
Bekovi su problem. Ovo sve sto je pisao o njima potpis.
Dodati da igraci nemaju od koga nauciti, onaj prelaz između talenta u igraca, ta faza je **** (ovo o nasim)
O timu:
Mehremic mozda da igra neku drugu poziciju, tip prema napadu igra solidno kako je dosao. Imao je dobrih prodora ali đaba mu to kad je u odbrani izgubljen uz školske greške koje pravi.
Vranjes mi je izgledao kao da zna prvih tekmi i onda katanac.
Zec toplo hladno ono sto je igrao.
Sinan ekstra i pravo mi zao, sve najbolje Rama.
Zaim se probudio i nemoj da se umisli slucajno, neka nastavi raditi.
Hajdar, Saban moraju napredovati, mora se s njima vise raditi. Nemoj ih zapostavljati. Isto i Žera.
Kazu insajderi Veca, Zaka, Blagoje, Graovac i Vojo idu.
Bice veselo iduce sezone i dosta teze.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
sportski direktorMocMahale444 je napisao/la:Ovaj Braco ili je novinar a mozda i neki skaut. Uglavnom pise vecinu postova kako treba.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zenzo je napisao/la:Kada je u pitanju sastavljanje ekipe od strane nas i glavnog rivala Zrinjskog ogromana je razlika.
Prvo mi kao klub sa ogranicenim buđetom (koliki god on bio) placamo sve moguce i ne moguce drazavi, za svakog uposlenika, za svakog igraca, od plate do doprinosa, poreza...itd. Na to sve nama otvoriti kasu i dovesti kako se kaze "2-3 kapitalaca" je tesko jer to sve kosta mnogo para.
Zrinjski na drugoj starani ima neogranicen buđet jer se ne zna ko ih finansira, ne znaju sta je porez to za njih ne postoji, marku jednu nisu drzavi vratili i tu sva prica prestaje kada su oni i mi u pitanju.
To im ti bio u financijskoj kontroli, jel?
Ma daj druze, mozda smo jedini koji placamo doprinose na stvarna primanja, MOZDA, ali to da oni ne znaju sta je porez je smijesna konstatacija.
Da ga ne plaćaju, bar na minimalne plaće, ne bi dobili licencu. Tu prica o porezima i doprinosima zavrsava.
Također, kad je u pitanju budžet, ubijeđen sam da mi imamo veci PRORACUN od njihovog, ali smo mi ipak u "izgradnji", i sigurno je da oni svoj budžet pametnije troše.
I kakve to oni kapitalce KUPUJU? Kad su neku vau odstetu platili.
Nemoj lagati i sebe i nas.
Opet kazem, svaka cast upravi za neke stvari, ali treba definitivno poraditi na segmentu "NABAVKE IGRACA", da ga ne zovemo vise sportskim segmentom...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
ackeey je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Kada je u pitanju sastavljanje ekipe od strane nas i glavnog rivala Zrinjskog ogromana je razlika.
Prvo mi kao klub sa ogranicenim buđetom (koliki god on bio) placamo sve moguce i ne moguce drazavi, za svakog uposlenika, za svakog igraca, od plate do doprinosa, poreza...itd. Na to sve nama otvoriti kasu i dovesti kako se kaze "2-3 kapitalaca" je tesko jer to sve kosta mnogo para.
Zrinjski na drugoj starani ima neogranicen buđet jer se ne zna ko ih finansira, ne znaju sta je porez to za njih ne postoji, marku jednu nisu drzavi vratili i tu sva prica prestaje kada su oni i mi u pitanju.
Ma daj druze, mozda smo jedini koji placamo doprinose na stvarna primanja, MOZDA, ali to da oni ne znaju sta je porez je smijesna konstatacija.
Da ga ne plaćaju, bar na minimalne plaće, ne bi dobili licencu. Tu prica o porezima i doprinosima zavrsava.
Također, kad je u pitanju budžet, ubijeđen sam da mi imamo veci PRORACUN od njihovog, ali smo mi ipak u "izgradnji", i sigurno je da oni svoj budžet pametnije troše.
Opet kazem, svaka cast upravi za neke stvari, ali treba definitivno poraditi na segmentu "NABAVKE IGRACA", da ga ne zovemo vise sportskim segmentom...
Placaju porez na minimalac. Mi na porez godisnje uplatimo preko milion KM, dok oni uplate 10 puta manje. I znamo jos kako trose taj budzet kad im zagusti, tako da, malo realnosti ne bi skodilo. Takodjer, u zadnje 2 godine smo 3-4 miliona KM izdvojili za izgradnju infrastrukture i redovno servisiramo dug.
Pa vi isto ko da pisete navijacima Milwala jbt.
Jedini klub gdje su navijaci svojim donacijama napravili tribinu. Sve ostalo sto smo napravili, napravili smo.uz pomoc Uefe, opcine- Koldzo itd.
Halo na temi ste navijaca Zelje, a ne Milwala
Jedini klub gdje su navijaci svojim donacijama napravili tribinu. Sve ostalo sto smo napravili, napravili smo.uz pomoc Uefe, opcine- Koldzo itd.

UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Druze, na placu se placaju doprinosi i porez na dohodak, zavisno od odbitnog koeficijenta osobe kojoj se isplaćuje plaća.risingforce je napisao/la:ackeey je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Kada je u pitanju sastavljanje ekipe od strane nas i glavnog rivala Zrinjskog ogromana je razlika.
Placaju porez na minimalac. Mi na porez godisnje uplatimo preko milion KM, dok oni uplate 10 puta manje. I znamo jos kako trose taj budzet kad im zagusti, tako da, malo realnosti ne bi skodilo. Takodjer, u zadnje 2 godine smo 3-4 miliona KM izdvojili za izgradnju infrastrukture i redovno servisiramo dug.
Niko nas nije tjerao da prijavimo placu, od lupam, 5000 i na to platimo skoro 3500 doprinosa. Niko.
Sad mi pametni, a ostali glupi.
Pa igraci Slobode imali ugovore kao treneri u OP-u, sa proijavljenom placom od 400 KM. Na to ljudi plate 280 KM doprinosa i poreza i cao. Dobiju licencu i to je to.
A mi izvalimo, lupam, na ukupne plate 100.000, pa onda 70.000 drzavi...
Mi patriote, a je.bu nam mater od Bihaca do Mostara.
Sve dok svi ne podju kao i mi prijavljivati prave place (a to ce biti nikad), nema ni drzave. S tim se slazem, ali zasto da mi budemo "crna ovca". I jos, vjerujem da i pite placaju sve, ali nije ni bitno.
Osim toga, mi imamo milion sponzora, oni samo Covica i elektro. Hoces reci da je realno tvrditi da imaju veci budžet od nas.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
IskraB je napisao/la:Pa vi isto ko da pisete navijacima Milwala jbt.
svi oni bi ti dali jedan lijepi racku da se stvari nisu poslozile, da s ne posluje na nacin na koji se posluje, da procese ne vode ljudi koji znaju sta i kako rade...
postojala je UEFA, NFSBIH, KS, i Opstina NS i prije pet, deset, petnaest, dvadeset, trideset godina.........
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Sve ce to kad tad doci na svoje, doci ce i "dzava" pa cemo vidjeti gdje ce biti oni i ostali koji rade na taj nacin, a gdje cemo biti mi koji radimo po zakonu i pravilima.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
Imamo veci budzet, ali ta nasa transparentnost nam i omogucava ovoliki broj kvalitetnih sponzora i partnere i podrsku u svim nivoima vlasti za izgradnju infrastrukture. To je jedini ispravan put
ackeey je napisao/la:To im ti bio u financijskoj kontroli, jel?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zrinjski nositelj u ligi prvaka, sad kad im se poklope stvari, necemo vidjeti titulu ni sljedecih 10 godina
Samo kod nasih navijaca, mi gubimo dvije titule pred nosom jer placamo doprinose, tako sve to ispada.
A oni su bolji od nas jer ne placaju porez kao mi? E ne mogu da vjerujem kako vam je mozak ispran..
Ne kontam koja je poenta?
A oni su bolji od nas jer ne placaju porez kao mi? E ne mogu da vjerujem kako vam je mozak ispran..
Ne kontam koja je poenta?
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Svakako je ne bi vidjeli kad ne znamo. Dodjemo pred kraj i ispusimo titulu vec drugu godinu zaredom.irfo je napisao/la:Zrinjski nositelj u ligi prvaka, sad kad im se poklope stvari, necemo vidjeti titulu ni sljedecih 10 godina
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zasto su banovali jutros covjeka bez razloga??
Zasto ne odg ljudima kako koristimo istok, a da nismo dobili dozvolu za upotrebu tribine???
Avlami clan uprave kao da ispadne pametan zalijepi dozvolu koja nije bila pitanje??pametnjakovic...
Ko je doveo Zirant banku???
Kad ste tako transparentni, onda odgovorite ljudima???
Zasto ne odg ljudima kako koristimo istok, a da nismo dobili dozvolu za upotrebu tribine???
Avlami clan uprave kao da ispadne pametan zalijepi dozvolu koja nije bila pitanje??pametnjakovic...
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 21 maj 2018, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
https://sportsport.ba/fudbal/stize-novi ... ika/277388
Odlično!

Odlično!
Samo je jedan skaut sa ovog foruma, a to je forumaš @devil. Frajer je skaut nekog francuskog kluba. Nažalost ne piše više ovdje, ali frajer je yebena fudbalska enciklopedija.MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Braco ili je novinar a mozda i neki skaut. Uglavnom pise vecinu postova kako treba.
irfo je napisao/la:sportski direktorMocMahale444 je napisao/la:Ovaj Braco ili je novinar a mozda i neki skaut. Uglavnom pise vecinu postova kako treba.

A sta ce im se to poklopit? da udju u grupe lige prvaka? De ba.irfo je napisao/la:Zrinjski nositelj u ligi prvaka, sad kad im se poklope stvari, necemo vidjeti titulu ni sljedecih 10 godina
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Prijatelju pusti da se napravi ovo pa onda otjeraj sve ako hocesIskraB je napisao/la:Zasto su banovali jutros covjeka bez razloga??
Ovo je sansa da imamo stadion
A i Amar je govorio da nam treba vrhunski stadion za iskorak u Europi
poklopit ce im se da ce proci prvo pretkolo, pa onda minimalno 4 tekme u EL, uzet ce bruku para i mi vise necemo moci biti konkurentni sa timTMovac je napisao/la:A sta ce im se to poklopit? da udju u grupe lige prvaka? De ba.irfo je napisao/la:Zrinjski nositelj u ligi prvaka, sad kad im se poklope stvari, necemo vidjeti titulu ni sljedecih 10 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.