FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ostaviti: Kjosevskog, Osmankovića, Šabanadzovića, Hajdarevića, Žerića, Ramovića, Zajmovića
Nogirati: Bogičevića, Mehremića, Hadžića, Vranješa, Kajkuta, Crnova, Projića...Stevanović
Ubiparip
dva upitnika.
Promovisati: Velića, Šehića, Beširevića, Dacića.
Dovesti: veznjaka, stopera, zamjenu za Zakarića i jednog špica.
Vidjeti šta sa Zecom i Modićem.
Probati dogovoriti sa Graovcem. Momak je odlican igrac.
Zakarić i Blagojević najvjerovatnije odlaze.
Nogirati: Bogičevića, Mehremića, Hadžića, Vranješa, Kajkuta, Crnova, Projića...Stevanović

Zeba danas dobar. Potpisati ga na pola godine, neka ga dok se Ramovic ne vrati. Osim Ramovica i Zebe ja ne vidim ko nam moze igrati na poziciji ofanzivnog veznog.
Dacica povesti na pripreme pa vidjeti dokle je on. Ako nista Zerina je to prirodna pozicija. Gurnut njega, vakat mu je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I ako to sve urade, onda smo opet u teskom kurcu sljedecu sezonu. Svake godine isto..let3 je napisao/la:Ostaviti: Kjosevskog, Osmankovića, Šabanadzovića, Hajdarevića, Žerića, Ramovića, Zajmovića
Nogirati: Bogičevića, Mehremića, Hadžića, Vranješa, Kajkuta, Crnova, Projića...StevanovićUbiparip
dva upitnika.

UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Evo debila, poceli su pljuckati po jugu kakvi su to debilu. Sta nam uradise od kluba, povraca mi se.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Kakva god sezona bila, koliko god loš dan bio, uvijek je lijepo penetrirati malezijsku bordo kuravu. Bravo Ado za ovo sa Žerom, ovo bi isto uradio onaj Adžem s početka sezone. Nervoza me jela do one situacije sa Sinanom, to me baš spustilo, užas.
Pa i nije isto drug.IskraB je napisao/la:I ako to sve urade, onda smo opet u teskom kurcu sljedecu sezonu. Svake godine isto..let3 je napisao/la:Ostaviti: Kjosevskog, Osmankovića, Šabanadzovića, Hajdarevića, Žerića, Ramovića, Zajmovića
Nogirati: Bogičevića, Mehremića, Hadžića, Vranješa, Kajkuta, Crnova, Projića...StevanovićUbiparip
dva upitnika.
Možda bi bili u kurcu i naredne godine što se tice rezultata, moguce, al bar ne bi placali tolike pare koliko placaju ove sad baletane.
Radije cu gledati i trpiti npr. mladog Dacića, nego placenika Vranješa koji se vuce ko prebijena mačka.
Ili Beširevića umjesto Mehremića ili Mujagića umjesto Kajkuta itd.
Ako vec ne znaju dovesti prava pojacanja (a ne znaju), raja ce uvijek radije trpiti mlade i njihove greške, nego ove.
Iako sam jedan od najzescih Adzemovih kriticara mislim da treba ostati na klupi (sad kad je jasno da Amar nece biti trener).
Ipak kad te postave dan prije pocetka prvenstva a ti do kraja zavrsis drugi, osvojis kup, mlatnes triput malezijsku kuravu i afirmises par mladih igraca sigurno je da zasluzujes jos jednu sansu, ako se moglo povjerenje dati Slavi poslije zavrsetka prosle godine, sramota bi bilo sada otpustiti Adzema.
Ipak kad te postave dan prije pocetka prvenstva a ti do kraja zavrsis drugi, osvojis kup, mlatnes triput malezijsku kuravu i afirmises par mladih igraca sigurno je da zasluzujes jos jednu sansu, ako se moglo povjerenje dati Slavi poslije zavrsetka prosle godine, sramota bi bilo sada otpustiti Adzema.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobar ti Zajmovicirfo je napisao/la:Iako sam jedan od najzescih Adzemovih kriticara mislim da treba ostati na klupi (sad kad je jasno da Amar nece biti trener).

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ali Vojo se nadavao golova poslije centaršuteva yebo Croucha oca mi
Na danasnji dan prije godinu dana dogodila se najstresnija utakmica u mom zivotu. Ne daj Boze ikad vise. Pu pu pu
Neka im je na umu da će boljeg teško naći, pogotovo zato što je Adžem imao itekako dobrih momenata, čovjek je varirao na klupi od očaja do sjaja i obrnuto u par navrata, te njegove "oscilacije" su mi najveća misterija sezona, pored ona tri gola u Mostaru.irfo je napisao/la:Iako sam jedan od najzescih Adzemovih kriticara mislim da treba ostati na klupi (sad kad je jasno da Amar nece biti trener).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Potpisujem. Samo promijeni "penetrirati" u "zlatni tuš".braco je napisao/la:Kakva god sezona bila, koliko god loš dan bio, uvijek je lijepo penetrirati malezijsku bordo kuravu.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Al odigra Zeric dobro na beku danas, i nazad i naprijed odlican, svaka cast, mislio sam da je lud Adzem kad ga je stavio, ali to je bio puni pogodak, cak mislim da nije losa ideja isprobavati to i naredne sezone.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Strah me kako se drže UG bordo prijatelji poslije trećeg puta, eno Isovića hoda po gradu priča sam sa sobomNeandertalac je napisao/la:Potpisujem. Samo promijeni "penetrirati" u "zlatni tuš".braco je napisao/la:Kakva god sezona bila, koliko god loš dan bio, uvijek je lijepo penetrirati malezijsku bordo kuravu.
Yebo Žeru, jesi vidio Adija kad se zaleti s loptom ne može ga MUP HNK zaustavitirfo je napisao/la:Al odigra Zeric dobro na beku danas, i nazad i naprijed odlican, svaka cast, mislio sam da je lud Adzem kad ga je stavio, ali to je bio puni pogodak, cak mislim da nije losa ideja isprobavati to i naredne sezone.
Kaze jedan novinar sto je dobar sa Sinanom da je operisan i da ce nositi gips mjesec nakon cega pocinje sa laksim treninzima.
Daj Boze, bas mi je zao SinanaLjoZee je napisao/la:Kaze jedan novinar sto je dobar sa Sinanom da je operisan i da ce nositi gips mjesec nakon cega pocinje sa laksim treninzima.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Nema ni Osim puno vise pobjeda protiv Sarajeva od Adzema? Sjecam se bilo x stalno.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- plavousrcu
- Kontakt:
Specificna situacija. Skije se Adzemu spremaju, a uvjeravamo se da je sezona dobra. Jedno s drugim ne ide nikako. Ako su vec odlucili skloniti Adzema onda nam treba bolji i treba objasniti zasto sklanjamo Adzema. Ako je zbog neosvojene titule onda sezona nije bila dobra. I dalje mislim da je Adzem iako nije za prvog tima kriv koliko i Uprava i da titulu necemo osvojiti dok nam neznalice i manipulatori vode klub.irfo je napisao/la:Iako sam jedan od najzescih Adzemovih kriticara mislim da treba ostati na klupi (sad kad je jasno da Amar nece biti trener).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.