Nemaju pravo otkupa.
Ovo je prva fula, decko jesta extra potencijal, ali ce uzimati mjesto nekom ko je njihov igrac.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nemaju pravo otkupa.
A zasto ce uzimati nekome mjesto ako je Lajpcig tako popunjen dobro i kvalitetno igrački,neka bude zamjenaFRANK RIBERY je napisao/la: ↑17 jul 2023, 14:10Nemaju pravo otkupa.
Ovo je prva fula, decko jesta extra potencijal, ali ce uzimati mjesto nekom ko je njihov igrac.
a uz to vise lici na fudbalerkumuhamedhulk je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:34Meni ovaj lazni Xavi nikako ne sjeda, prvo sto je izvikan dok je jos u barci bio a drugo sto mi nikako nije jasno sta on ustvari igra; krilo, ss, napadaca, am![]()
![]()
Ocjena transfera (od 1-10) Xavija Simonsa iz PSV-a u RB
Pa znalo se to odranije, čim je doveden Hofmann.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑17 jul 2023, 19:14Ode Diaby. Znači i Bayer će biti slabiji nego lani.
1kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:06Ocjena transfera (od 1-10) Xavija Simonsa iz PSV-a u RB![]()
Lagano i pošteno zaradili 130 mil od Chelsea i Liverpoola, ali su od tih para čak 43 miliona proslijedili u RB Salzburg, kakav biznis model
Mislim da im ovaj utrošeni novac na Opendu i Šiška nece se ispostaviti opravdanim i korisnim.coelho41 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 12:30Lagano i pošteno zaradili 130 mil od Chelsea i Liverpoola, ali su od tih para čak 43 miliona proslijedili u RB Salzburg, kakav biznis model![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.