NK Zvijezda Gradačac
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sreca pa sledecu utakmicu igramo kuci, tj. naredne 2 utakmice i ludost bi bilo riskirati neku jos tezu povredu forsiranjem Kolaka odma a i cinjenica da moze mrdati prstom je ohrabrujuca, neka Gluhica sada u subotu a mozda i kolo poslije na domacem terenu, mislim da ne bi trebali imati problema, bolje da je Kolak spreman za Travnik 7. kolo na Piroti 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Prije pocetka sezone pribojavao sam se nase odbrane, nakon dva kola mislio sam da su me razuvjerili i da imamo solidnu zadnju liniju, ali evo gledam sad ovaj sazetak iz Visokog i ne znam sta reci za golove. Bosna imala dosta prilika, Kolak nas spasio i onda kraj 3 nasa igraca momak makazicama daje gol
Penal manje vise sumnjiv al vec je bilo sve rijeseno, Doljancic mora bit vise oprezan u 16-tercu previse je "eksplozivan". Valjda ce to Vojvoda sredit u nastavku

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
- zvijezdica
- Kontakt:
Danas oprezno, novajlije u ligi se uvijek "pale" na ovakve kao sto je Zvijezda!
Ovaj put smo se provukli,Zvijezda puno bolja ekipa ali to nekako izgleda neuigrano,bezidejno..kao što sam i napisao na početku sezone mi ćemo završiti na diobi od 3-6 mjesta..i da, hvala Piski za prenos,odlična stvar(samo manje psovki u eter
,ne znam kakve su mogućnosti snimanja utakmica Zvijezde u gostima ali i ovo je pun pogodak,evo ja danas nisam bio u mogućnosti da dođem na utakmicu i još jednom sve pohvale 

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dobar mali Hasanbasic, svaka mu cast, ovi golovi danas su u stilu Ibisevica, sve je otpatke pospremio u gol 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Treba nam kvalitetnija kamera i moguce je izvesti strim i iz gostiju. Danas je bilo eksperimentalno i uspjeo sam... Bez tona cemo ubuduce emitovati jer treba se pripremiti za utakmicu, a za to zaista nemam vremena trenutno jer to sve sto radim volonterski, a poso moj primarni ne smije da trpi.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ne moras bez tona, pusti nek ide live sa zvukom, ne moras strucni komentar davat, sugavo kad se nista ne cuje, samo nemojte za Boga se fatat onoliko vise hahahareddragon001 je napisao/la:Treba nam kvalitetnija kamera i moguce je izvesti strim i iz gostiju. Danas je bilo eksperimentalno i uspjeo sam... Bez tona cemo ubuduce emitovati jer treba se pripremiti za utakmicu, a za to zaista nemam vremena trenutno jer to sve sto radim volonterski, a poso moj primarni ne smije da trpi.
-
- Kontakt:
Ma hvata mikrofon sve okolo... Treba naci neko bolje rijesenje mozda uz liniju stavit kakav mikrofon na kabl kako bi se prenijelo sa terena pametnije sta.
Mozda na drugu tribinu, nece bit problema sa suncem a i manje je publikereddragon001 je napisao/la:Ma hvata mikrofon sve okolo... Treba naci neko bolje rijesenje mozda uz liniju stavit kakav mikrofon na kabl kako bi se prenijelo sa terena pametnije sta.
@reddragon001 cudi me da nisi pravio stream sa stare tribine sa sredine terena, al vjerovatno si imao neke tehnicke prepreke pa si radio sa nove. Lijepo bi bilo kad bi mogo praviti stream sa gostovanja, a domace utakmice nemoj vise raditi, nestat ce i ono malo svijeta 
Zalosna posjeta u zadnje dvije tri godine
Danas sam na novoj tribini uspio izbrojati 92 gledaoca i na staroj nije bilo vise od 200-300. Tuga

Danas sam na novoj tribini uspio izbrojati 92 gledaoca i na staroj nije bilo vise od 200-300. Tuga

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel bio Husic danas u Gradačcu... Pozz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije, bio mu onaj rodjak munjastaragarda je napisao/la:Jel bio Husic danas u Gradačcu... Pozz

Edit:Mozda je i bio al ja sam samo munju vidio

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- gradacac10
- Kontakt:
Kad sam ja pisao po forumu, pare koje trosi Zvijezda, koja izgleda ne zanima nikog eto ta 292 gledaoca, prebacit sve u rukomet i s tim budzetom gledamo Ligu prvaka u rukometu, Karabatica, Hansena, Duvnjaka i ostale, od fudbala ni u PL nece nista bit nikad..esprit24 je napisao/la:@reddragon001 cudi me da nisi pravio stream sa stare tribine sa sredine terena, al vjerovatno si imao neke tehnicke prepreke pa si radio sa nove. Lijepo bi bilo kad bi mogo praviti stream sa gostovanja, a domace utakmice nemoj vise raditi, nestat ce i ono malo svijeta
Gdje ćete gledati ligu prvaka u Zenici prvo se moraju uložiti pare u dvoranu jer u ovoj nasoj samo ljudi mogu noge polomit , sa dobrom pricom i projektom Zvijezdi se publika vrati brzo ipak je ovo druga liga pa u premier ligi mnogim klubovima je posjeta 500-700 gledatelja
-
- Kontakt:
Nasa raja vjeruje samo u rezultat, a bit ce bolje. A sto se tice rukometa kakav ba rukomet i on je slabo pracen prije 10 god kad je Damir igrao jedino tada smo imali raje.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nesto sad gledam sastave ekipa u ovoj ligi, koliko ekipe ustvari ulazu, dovode pun qurac igraca sa strane, imaju rostere sa po 25+ igraca , i opet igraju losije i nista bolje ne stoje na terenu nego Zvijezda koja je moram reci genijalno odradila ovaj transfer rok, izvukli su apsolutni maximum iz trenutne situacije, savrseno dovodili pojacanja na pozicije gdje je nuzno trebalo i to cak i kvalitetnije nego prosle sezone u prvoj postavi a sigurno i jeftinije, kao sto su i juniore uveli tacno onoliko koliko je potrebno da ne trpe rezultati a ni klupska kasa, stvarno svaka cast trenutnom sportskom menadzeru, administraciji ili ko je vec zaduzen za to, meni je licno draze gledati Zvijezdu ove sezone nego protekle kada je Nedim kroz klub proveo 30 svojih igraca koji su klubu samo odnjeli novac i vrijeme, i cime se samo Zvijezda unazadila 

-
- Kontakt:
0-0 poluvrijeme, promasili smo pet 100% sansi, tako je napisao Piska na fb stranici kluba.crvenobijeli je napisao/la:Zna li ko kako igramo
Vodimo 0-1 Hasanbasic pogodio.
1-1
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.