Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kako je na klupu dosao, nakon niza remija, tako isto treba da ode vec sada, neki manji sok pred Real s novim trenerom odradit, ili i naredni poraz produbljuje jos vecu krizu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Otkaz idiiotuuuu
Svako zlo za neko dobro! Cijeli svijet zna da covjek nije kalibar Juventusa, nadam se da je Spaleti spreman...
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko kloceva u ekipi i ljudi nesto ocekuju
Koji ce qrac Kostic i dalje u Juventusu, McKennie, Kelly, Rugani, Thuram, Locatelli
Pun mi je qrac vise i antipaticne njuske Vlahovica
Koji ce qrac Kostic i dalje u Juventusu, McKennie, Kelly, Rugani, Thuram, Locatelli
Pun mi je qrac vise i antipaticne njuske Vlahovica
Don't believe the hype.
Kakav Spaleti prijatelju, bolje i ovako dotaknuti dno nego varat se sa trenerom koji nikad nista osvojio u zivotu nije.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
E spalteti nam bas treba... Nakon njega Mancini i da se jos vidi sa jos neki talijanom pa da se svi izredaju na nama..
Izvadi pare i dovedi trenera koji kosta ali ima iza sebe neki posao mani se raspalih talijanskih ubleha
Izvadi pare i dovedi trenera koji kosta ali ima iza sebe neki posao mani se raspalih talijanskih ubleha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
ne gledam vise Juventus do smjene trenera. Ovo je ocajno, jadno, bolno za gledati. Najgore od svega sto ne zele da igraju. Gade mi se
-
- Kontakt:
i samo da se zna. Nekad je remi sa interom i milanom smatran kao poraz a danas se slavi kad Yildiz prodje igraca. fuj
- Burberry46
- Kontakt:
Da se igralo jos 90 min gola ne bi dali. Sramotan pristup, lagano bez srkleta, dodavanja spora. Ovim pristupom ne mozes nikog pobjediti.
Nece Tudor jos dugo. On moze Veronu voditi nije Juve za njega
Nico Paz me podsjeca na Dybalu
Nece Tudor jos dugo. On moze Veronu voditi nije Juve za njega
Nico Paz me podsjeca na Dybalu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Motta i Tudor nisu talijani, ne znam odakle matrica za talijanske trenere. Svi prethodnici su osvajali titule Sarri, Allegri, Conte - sve talijani.
Iako nisam fan italijanstine u bilo kom obliku, Don Spalleti je jedino moguće i korektno rješenje za postepenu transformaciju i napuštanje nakaradnog mentaliteta koji je samo bol i patnju donio ovom klubu.
Jedini predstavnik italijanstine koji se kroz karijeru odupirao istoj. Rješenje do dolaska stranca koji nije kontaminiran italijanstinom za razliku od laznih stranaca koji su sve temu kopije Allegria, 5-3-2, alergija na plemenite veznjake i ofanzivne bekove, kvalitetan posjed.
Sezona se da spasiti samo reakcijom, ali vec danas.
Tudor je došao i nastavio kopirati sve pogrešno sto je Smotta radio, sve dokaz IQ-a u minusu i sramotno neprepoznavanje situacije koja mu je bila pred ocima. Prevario me korektnim presicama gdje je djelovalo da poznaje materiju i u cemu je bio nemjerljivo bolji od prethodnika, ali u praksi nista.

Jedini predstavnik italijanstine koji se kroz karijeru odupirao istoj. Rješenje do dolaska stranca koji nije kontaminiran italijanstinom za razliku od laznih stranaca koji su sve temu kopije Allegria, 5-3-2, alergija na plemenite veznjake i ofanzivne bekove, kvalitetan posjed.
Tudor je došao i nastavio kopirati sve pogrešno sto je Smotta radio, sve dokaz IQ-a u minusu i sramotno neprepoznavanje situacije koja mu je bila pred ocima. Prevario me korektnim presicama gdje je djelovalo da poznaje materiju i u cemu je bio nemjerljivo bolji od prethodnika, ali u praksi nista.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 19 okt 2025, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Možda sezona 26/27 ili 27/28 da se dovede dobar trener i da se transferi rade u suradnji sa tim trenerom i naravno da se da vrijeme tom trenru da si napravi i uigra ekipu. Ovako smo kao Manchester,Hajduk,Sarajevo!!Pogba je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:01Iako nisam fan italijanstine u bilo kom obliku, Don Spalleti je jedino moguće i korektno rješenje za postepenu transformaciju i napuštanje nakaradnog mentaliteta koji je samo bol i patnju donio ovom klubu.![]()
Jbt sta bi ovo, da se igralo do sutra nebi gola dati.
Sve pogresno pocelo Od pocetka sto se tice formacije do pristupa.
Tudor velik je ovo zalagaj za tebe. Bjezi dok jos imas malo respekta
Sve pogresno pocelo Od pocetka sto se tice formacije do pristupa.
Tudor velik je ovo zalagaj za tebe. Bjezi dok jos imas malo respekta
ako imalo voli Juve, ponudio bi ostavku, pa nek UO odluci
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Jedino cega se on odupirao su bile titule i trofejiPogba je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:01Iako nisam fan italijanstine u bilo kom obliku, Don Spalleti je jedino moguće i korektno rješenje za postepenu transformaciju i napuštanje nakaradnog mentaliteta koji je samo bol i patnju donio ovom klubu.![]()
I ostaje lik trener, eto odluke
Još jedna velika stvar koja krasi veliki Juventus, zašto spasiti sezonu na početku kad se može upropastiti do kraja
Još jedna velika stvar koja krasi veliki Juventus, zašto spasiti sezonu na početku kad se može upropastiti do kraja
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
13.septembra zadnja pobjeda. Po svemu emulira mottu.
Poznavajući mentalitet tvrdokozaca i odupiranja promjenama ne vidim ni da bi neko tamburanje od reala i poraz od Lazia nesto promijenilo.
Protiv reala se ne pise dobro, ovo bi moglo biti šamaranje kao na klupskom protiv Citya.
Poznavajući mentalitet tvrdokozaca i odupiranja promjenama ne vidim ni da bi neko tamburanje od reala i poraz od Lazia nesto promijenilo.
Protiv reala se ne pise dobro, ovo bi moglo biti šamaranje kao na klupskom protiv Citya.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nadam se da će ga Komoli šutnuti već večeras, daj Paladina ili Spaletija do ljeta. Fabregasa se trebalo još ljetos kada je odbio Šinter pokušati dovesti.
Real će nam 54 komada uvaliti u prvih pola sata.
Igra mu anemični Rugani koji ne prelazi 30 metara, pored Gatija koji je i u napadu prijetnja.
Onaj Džonatan je i dalje debel, mora smršati, Čiko ne znam koliko lopti mora potrošiti da nešto napravi
Real će nam 54 komada uvaliti u prvih pola sata.
Igra mu anemični Rugani koji ne prelazi 30 metara, pored Gatija koji je i u napadu prijetnja.
Onaj Džonatan je i dalje debel, mora smršati, Čiko ne znam koliko lopti mora potrošiti da nešto napravi
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 19 okt 2025, 16:30, ukupno mijenjano 2 puta.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.