FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CristianoRonaldo7
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CristianoRonaldo7 » 20 mar 2012, 11:03

bazeni je napisao/la:Realno sagledano teško možete do titule.Iako je sve moguće i želio bih da je osvojite mislim da ispuštanje 8 bodova prednosti nemože si dozvoliti klub poput Reala.Kao što je ovaj prije mene napisao vi se trebate posvetiti Ligi Prvaka.Tu imate težak ždrijeb,ali ste pokazali u grupi da ste bolji od Milana.Ako Real ovakvu prednost ispusti onda nezaslužuju biti prvaci.Drugo mjesto u Ligi vam je osigurano i prioritet mislim i u glavi Guardiole je LP.Ja nekažem da je titula riješena,ima još da se igra,ali Real je ove sezone pokazao da je zreliji nego prošle sezone.Ako mi neko može odgovoriti nisam upućen u to da li može se dogoditi finale LP Barca-Real :?

@JavierPortillo
:lol: :lol:
Da, moze se desiti to finale, ali rano je jos pricati za finale :D
Barca se prije svega treba posvetiti ligi prvaka, jbg titula je izgubljenja koliko god oni zeljeli da nije. Mourinho je na klupi Reala i zna se da on sebi nece dozvoliti da se imalo zakuha oko toga, a kamoli da Barca preuzme prvo mjesto.
Milan ce da vas namuci pravo, u to budite sigurni, vec imaju neka iskustva s vama i ovoga puta ce biti teze neko ikad :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2012, 11:13

tech je napisao/la:"Kako prenosi radio Cadena SER, Barcelona je već uplatila 14,5 miliona eura Santosu za Neymara. Brazilac će ukupno koštati Blaugranu 58 miliona eura."

Valjda nisu tolike budale, da kupe ovu ublehu brazilsku. I još da plate tolike pare :o :shock:
Opet prave glupe poteze prvi je bio Ibrahimović 70 mil sad Neymar 58 mil a dug kluba i dalje stoji e moj Rosell veze ti nemaš :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 mar 2012, 11:17

Spadalo Neymar - u ovom momentu ne znam zasto ce im ovaj horoz. :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 mar 2012, 11:20

Saurman je napisao/la:
tech je napisao/la:"Kako prenosi radio Cadena SER, Barcelona je već uplatila 14,5 miliona eura Santosu za Neymara. Brazilac će ukupno koštati Blaugranu 58 miliona eura."

Valjda nisu tolike budale, da kupe ovu ublehu brazilsku. I još da plate tolike pare :o :shock:
Opet prave glupe poteze prvi je bio Ibrahimović 70 mil sad Neymar 58 mil a dug kluba i dalje stoji e moj Rosell veze ti nemaš :roll:
i onog nekog Chigrynskog su platili ak se ne varam 30 milja ili malo manje. itd itd.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 mar 2012, 11:21

Neymar bi bio odlican transfer..U vrhu napada on,Mesi i Sanchez,pa to bi ubojito bilo..Mora i Barca nekog dovest,ove svoje djece ima na pretek...Sredina je formirana i ucvrscena za buducnost sa Cescom-Tiagom-Iniestom,...Da bi cesto igrali na vrhunskom nivou trebaju malo osvjezit ekipu,a brazliac je pravo osvjezenje...Navodo su velike pare u pitanju za transfer,al kad nesto konkretno bude,bice bar mal jeftiniji..Ev mi ocemo Leondarda Damiaa,28 mil..e onda je ovaj sigurno uduplo skuplji,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2012, 11:25

tyler durden je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

i onog nekog Chigrynskog su platili ak se ne varam 30 milja ili malo manje. itd itd.
Mislim da je plaćen 25 mil pa tu je i Hleb 17 mil , ne mogu da vjerujem da pored svoje škole i dalje bacaju masu novca na strane igrače.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 mar 2012, 11:29

Saurman je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Mislim da je plaćen 25 mil pa tu je i Hleb 17 mil , ne mogu da vjerujem da pored svoje škole i dalje bacaju masu novca na strane igrače.
Ma transfer politika im nalikuje sve vise na Realovu, bilo je tu i onih Henriquea ,Keirrisona, Afellaya itd itd itd.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 mar 2012, 11:35

Ako se ne varam, Afellay je doveden za mizernu svotu novca i u slucaju da ga se odluce rijesiti, opet nece biti na gubitku.

Chyngrinsky, Zlatan, Keirrison, Hleb su sigurno promasaji, sto se uostalom moglo primijetiti po duzini igranja za Barcelonu. :mrgreen:

Glede Neymara, vjerujem i ja da je preplacen ako je rijec o ovih 50+ miliona. Ali, niko ovdje ne daje pare iz svog dzepa. :mrgreen: U napadu bi tada bio trojac kojeg je skoro pa nemoguce zaustaviti (Sanchez, Neymar, Messi), a nemojmo zaboraviti ni taj komercijalni dio koji bi Barcu lansirao jos vise ka nebu, jer je "potreban" jos jedan Brazilac. :mrgreen: Uostalom, bice njemu potrebna barem godina igranja u Evropi da se navikne na ono sto ga ceka i da se upotpuni sa Messijem i genijalcima iza (Xavi, Iniesta i Cesc).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 mar 2012, 11:55

Monolog je napisao/la:Ako se ne varam, Afellay je doveden za mizernu svotu novca i u slucaju da ga se odluce rijesiti, opet nece biti na gubitku.

Chyngrinsky, Zlatan, Keirrison, Hleb su sigurno promasaji, sto se uostalom moglo primijetiti po duzini igranja za Barcelonu. :mrgreen:

Glede Neymara, vjerujem i ja da je preplacen ako je rijec o ovih 50+ miliona. Ali, niko ovdje ne daje pare iz svog dzepa. :mrgreen: U napadu bi tada bio trojac kojeg je skoro pa nemoguce zaustaviti (Sanchez, Neymar, Messi), a nemojmo zaboraviti ni taj komercijalni dio koji bi Barcu lansirao jos vise ka nebu, jer je "potreban" jos jedan Brazilac. :mrgreen: Uostalom, bice njemu potrebna barem godina igranja u Evropi da se navikne na ono sto ga ceka i da se upotpuni sa Messijem i genijalcima iza (Xavi, Iniesta i Cesc).
Sto se tice novca i komercijalnog dijela, uspjeli bi u tome. Ali mozemo jedino pretpostavit da bi to bio trojac kojeg bi bilo skoro pa nemoguce zaustavit, mada to se kaze za svako barcino pojacanje koje uskace u taj njihov sistem.
Kada je dosao Ibrahimovic ista je prica bila, prije toga Henry, pa i Villa.
Mislim da ako dovedu Neymara , da ce sistem njihove igre krenut nizbrdo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2012, 11:58

Sjetimo se koja je priča bila kad je Robinho dolazio u Europu i šta je od svega na kraju bilo, po meni ista stvar će biti i sa Neymarom kojeg brazilski mediji dižu u nebesa.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 mar 2012, 12:03

Pa Robinho je bio strasan prvih sezona u Realu to se mora reci.To sto je sam sebe unakazio pijancenjem i yebavanjem kurvica to je njegov problem.Neymar je drugaciji tip licnosti i igrac koji ce htio ili ne morati raditi na terenu inace ce mu biti noga iz Barce momentalno ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 mar 2012, 12:08

Johny je napisao/la:Pa Robinho je bio strasan prvih sezona u Realu to se mora reci.To sto je sam sebe unakazio pijancenjem i yebavanjem kurvica to je njegov problem.Neymar je drugaciji tip licnosti i igrac koji ce htio ili ne morati raditi na terenu inace ce mu biti noga iz Barce momentalno ;)

Robinho nikad nije bio strasan ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 mar 2012, 12:09

Henry je dosao prekasno (recimo to tako). Vec je muku mucio sa povredom ledja i nije tu bilo one njegove prepoznatljive eksplozivnosti. Da je neki drugi igrac pruzao onakve partije u Barceloni (i postizao golove, naravno), sigurno bi ga jos vise dizali, ali s obzirom da je rijec o jednom od najboljih napadaca u posljednjih x godina, mozemo reci da je ostao duzan. Mada, on je dosao u Barcelonu da osvoji ono sto mu nedostaje - Ligu Prvaka. I, uspio je u tome. Sada se moze smatrati zivucom legendom, jer je osvojio Premiership, Primeru, Ligu Prvaka, Svjetsko prvenstvo i Evropsko prvenstvo. Malo je igraca sa takvim CV-jem. :mrgreen:

Neymar je tempirana bomba. Ukoliko ne bude islo onako kako su planirali, sigurno ce predsjednik Barcelone zavrsiti na lomaci. Jer, dati 50-ak miliona Eura za igraca koji ne igra dobro = samoubistvo. Uostalom, mozemo vidjeti sprdanciju na Torresov racun. :mrgreen: Dobro, sad je "malo" progledao zabivsi dva gola Leicesteru. :mrgreen:

No, talenat mu niko ne moze osporiti (odnosi se na Neymara). Sad, druga je stvar da l' ce ga u potpunosti iskoristiti ili ce ostati "jedan od onih koji su mogli puno, a nisu". No, sve su ovo nagadjanja i nista ne mozemo sa sigurnoscu ustvrditi. Licno, ja ne bih dao te pare za njega. Ali da Newcastle dovede ovog igraca za te pare, ne bih se bunio. Zasto? Zato sto ja nisam bio taj koji je stavio pecat i pare nisu izasle iz mog dzepa. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 mar 2012, 13:31

Saurman je napisao/la:Sjetimo se koja je priča bila kad je Robinho dolazio u Europu i šta je od svega na kraju bilo, po meni ista stvar će biti i sa Neymarom kojeg brazilski mediji dižu u nebesa.
Neymar bi tako redove Barcelone pojačao po završetku Svjetskog prvenstva u Brazilu. Posao su, navodno, dogovorili igrač i njegov otac protiv volje njegovog agenta Wagnera Ribeira, koji je "naginjao" na Real Madrid, koji također želi 20-godišnju zvijezdu.

kud njih ne "pojaca". :shock:

Sto ti je biti najbolji tim svih vremena - svi hoce u blaugranu...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 mar 2012, 13:45

Jako bi volio vidjeti Neymara u barceloni,ali ne da se dovodi za tolike pare.Najvise 25 miliona.Mislim da bi se on savrseno uklopio u igru barcelone.Ali ostaje da cekamo pa da vidimo dali je zaista ovo istina za Neymara.
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 mar 2012, 13:48

-------------Messi
Neymar <------------> Sanchez

-------Xavi -------- Iniesta

18+ 8-)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 mar 2012, 13:59

Problem u tome je sto bi vjerovatno neki igrac preselio na klupu.S obzirom da znamo koliko pep vjeruje fabregas tako da on nebi ispao iz 1 postave.Onda bi vjerovatno xavi preselio na klupu :( ,jer ako neymar bude dolazio to ce biti tek za 2 godine,kada ce xavi ima 34 godine.
-----------valdes-----------
Alves---Pique--- ?-------Adriano (po mogucnosti da se Jordi Alba dovede)
---------Busquets---------
---Iniesta-------Fabregas-------
Sanchez-----Messi-------Neymar
Mada tu ima jos dosta igraca koji ce se boriti za 1 postvu.Prije svega Pedro i Thiago.Nesmijemo zaboraviti ni Tella,jer ako nastavi ovim tempom bice paklen igrac

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 20 mar 2012, 14:31

Kako prenosi španska novinska agenicja APF, Neymar će nositi dres Blaugrane od 2014. godine...

Prema izvještijima iz Španije, Barcelona je navodno već uplatila 14,5 miliona eura prve rate na račun Santosa, u transferu ukupno vrijednom 58 miliona eura.

"Prema relevantnim izvorima bliskih Barceloni, katalonski klub je već platio četvrtinu ugovora, kao garanciju transfera 2014. godine", navodi Cadena SER radio.

Iako je za njegove usluge bio zainteresovan i madridski Real, čini se da je Barca dobila i ovu bitku protiv kraljevskog kluba. :)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 mar 2012, 15:25

ja ne kontam zasto su ljudi toliko skepticni u vezi Neymara, ocito je da je mali vanserijski talenat i igrac kakav se savrsno uklapa u igru barce, a ako postoji mjesto na svijetu gdje bi mogao jos i napredovati i briljirati onda je to barcelona

ova prica da dolazi poslije svjetskog po meni je cista spekulacija da se nesto napise, ako ce neymar doci i ako je nesto dogovoreno, onda ce doci vec sad na ljeto, kakvo ljeto 2014, ko je jos kupovao igrace dvije godine unaprijed, to je smijesno i smijesno bi bilo vjerovati u to

ja sam bio zestok pobornik ideje da ga dovedemo sad u januaru kad smo izgubili vilju i ostali sa vrlo mali brojem napadaca, a pobornik sma i ideje da se ovaj decko dovede sad na ljeto. prvo, ne bi ga barca sigurno platila 50 60 miliona, bilo bi to vjerovatno 30 i koji milion plus jos koji milion ako se dokaze, tako to radi rossel, a siguran sam kad bi guardiola nazvao neymara i rekao mu da ga zeli dovesti, da bi taj mali digao takvu frku da bi ga santos morao pustiti za tako neku cijenu, ne vjerujem da bi santos mogao tu blokirati taj transfer bombajuci neku astronomsku cijenu

neymar ako i dodje kod nas, bice jos i bolji i prava ubica u napadu, imat ce dosta prostora jer tu j veliki messi, i taj tandem bi bio nevjerovatan, mislim da nema teorije da se on ne bi nesto snasao u klubu koji mu perfektno odgovara

daj boze da ga dovedemo vec sad na ljeto, on bi bio pravo osvjezenje koje nam i treba i brzo bi izrastao u veliku igracinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 mar 2012, 15:58

:shock:
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.