FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2018, 15:22

lion1111 je napisao/la:Trenutno postoji samo jedan čovjek koji predstavlja svijetlu tačku u ovim crnim danima FK Sarajeva - Dženan Uščuplić.
Čovjek koju god generaciju Sarajeva vodi osvoji titulu. Juniori dali preko 100 golova, ostavili u prvenstvu daleko iza sebe sve, Seniori osvojili titulu, kup, fantasticno igrali u Evropi, ali kao da to niko ne vidi
Abdulah Ibraković Kup, Samer Naser Titulu, Dženo ništa sa seniorima, jer no licenca... :wave: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 18 jun 2018, 15:45

Dakle ovako, uspjeli smo zadrzati dva igraca (Halil i Crepulja?) s kojima smo jedva 3-ci bili, ispalio nas je igrac koji je od ovih u posljednjih 5 kola odigrao bolje od ove dvojice (Mico) i doveli smo Tatara kapitalca. Koja su nam onda ocekivanja u narednoj sezoni? I da, ostao je isti majstor na klupi!?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2018, 15:55

Halilović, Tatar, Šišić, Hebib + Resić, Mehuljić
i Krste i Lelić

nikad se niko nije ložio ovoliko na krilne igrače u historiji fudbala... :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jun 2018, 15:56

DenchiNL je napisao/la:Halilović, Tatar, Šišić, Hebib + Resić, Mehuljić
i Krste i Lelić

nikad se niko nije ložio ovoliko na krilne igrače u historiji fudbala... :facepalm:
Al zato lijevi bek SAMO AL.Bekic. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2018, 15:58

8!!!

slika

opet nijedno ne valja

High

Post Postao/la High » 18 jun 2018, 15:58

Previše se ovdje traži i očekuje od kluba koji se polako navikava da ništa ne osvaja!

MI SMO PROSJEČNI!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jun 2018, 15:59

DenchiNL je napisao/la:Halilović, Tatar, Šišić, Hebib + Resić, Mehuljić
i Krste i Lelić

Od svih, jednog ne možeš sastavit kako treba. :tralala:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jun 2018, 15:59

High je napisao/la:Previše se ovdje traži i očekuje od kluba koji se polako navikava da ništa ne osvaja!

MI SMO PROSJEČNI!
Pa tako ce i biti dok navijaci Sarajeva se mire sa cinjenicom da bi nas Slaven Belupo rasuo za poluvrijeme i da budemo sretni sa njihovim zamjenama.
FK SARAJEVO.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jun 2018, 16:00

Dovodjenje Ta(r)tara ujedno predstavlja i definitivni kraj mastanja o nekom klasnom krilnom igraču. Evo covjek nabroja 8 krila, od kojih je najbolje ono koje zapravo po vokaciji i nije krilo. Bravo Musemicu!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2018, 16:05

High je napisao/la:Previše se ovdje traži i očekuje od kluba koji se polako navikava da ništa ne osvaja!

MI SMO PROSJEČNI!
ovo je debilizam, saberi plate ovih 6 tuta krila i daj jednom zajebanom i dodaj mu 2 juniora na drugoj strani da se mjenjaju.... :evil:
nisam genije života mi čak suprotno, mora još neko iz uprave ovo moć skontat jbg dan
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 18 jun 2018, 16:23, ukupno mijenjano 3 puta.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jun 2018, 16:06

Jbt kad se sjetim kad ono par tekmi nismo mogli prilike stvoriti kad smo kukali za Hebibom pa makar se obrukao.
FK SARAJEVO.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jun 2018, 16:07

Zdravo, ja sam Husref Musemic, trener Sarajeva. Moj tim cine:

3 golmana
2 stopera (igram formaciju sa dva stopera)
1 lijevi bek (igram formaciju sa jednim lijevim bekom)
2 desna beka
3 zadnja vezna (igram formaciju sa jednim zadnjim veznim)
3 centralna vezna (igram formaciju sa jednim centralnim veznim)
1 ofanzivni vezni (igram formaciju sa jednim of.veznim)
8 krila (igram formaciju sa dva krila) i
1 napadac (igram formaciju sa napadacem)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jun 2018, 16:08

Sponzor ti Turkish Airlines, dresovi Nike, imaš Tana, a klupu ti vodi Musemic i pojačanja halilovic i tatar, ma marš u piz.du materinu svi, yebem vam mrtve!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jun 2018, 16:11

Sabinho je napisao/la:Zdravo, ja sam Husref Musemic, trener Sarajeva. Moj tim cine:

3 golmana
2 desna beka
Ja al zato dva zadnja vezna igraju desnog beka i stopera,a desni bek ti igra lijevog,onda ti desno krilo igra desnog beka dok ofanzivni vezni igra lijevo krilo kad jedan centralni vezni prece na mjesto ofanzivnog jer taj ofanzivni mora na krilo.Dok igraci koji igraju krila nmg da igraju jer ofanzivni vezni mora na krilo,a vrlo cesto kad nema tog jednog napadaca taj isti ofanzivni ide u spic pa tada desno krilo ide na lijevo. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 jun 2018, 16:20

Boga mi, upravu ste.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2018, 16:22

mma_hz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Zdravo, ja sam Husref Musemic, trener Sarajeva. Moj tim cine:

3 golmana
2 desna beka
Ja al zato dva zadnja vezna igraju desnog beka i stopera,a desni bek ti igra lijevog,onda ti desno krilo igra desnog beka dok ofanzivni vezni igra lijevo krilo kad jedan centralni vezni prece na mjesto ofanzivnog jer taj ofanzivni mora na krilo.Dok igraci koji igraju krila nmg da igraju jer ofanzivni vezni mora na krilo,a vrlo cesto kad nema tog jednog napadaca taj isti ofanzivni ide u spic pa tada desno krilo ide na lijevo. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
i zaboravio si da si sve to radio jer imaš ličnih problema sa stoperom i lijevim bekom koje imaš na raspolaganju a koji su ipak pristojni igrači, ali ipak ih otjeraš i cirkusaš bezpotrebno prije nego si im doveo zamjene....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jun 2018, 16:23

Podrazumijeva se.
FK SARAJEVO.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jun 2018, 16:31

U ovoj jad ligi ,nasa jedina nada je da ni druge ekipe igracki u sezonu ne ulaze nista jace, da ne kazem da su trenutno losije.
Posebno zeljo i listica su mnogo mijenjali,mi smo ostali bez Sarica i Kuzmanovica koji je odigrao zadnje 2-3 utakmice dobro.Tu je Zrinjski koji je uz nas najmanje mijenjao,i trenutno igracki su najjaca ekipa.Po meni uz jednog dobrog napadaca,lijevo krilo i Dupovca za ovu ligu imamo pristojnu ekipu.Tako nam je kako nam je ,al je sustina da Premijer liga svake godine unazaduje poprilicno.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jun 2018, 16:33

Al zato Sevilla u drugom kolu kvalifikacija :opaopa: :opaopa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2018, 16:35

amypitar je napisao/la:U ovoj jad ligi ,nasa jedina nada je da ni druge ekipe igracki u sezonu ne ulaze nista jace, da ne kazem da su trenutno losije.
Posebno zeljo i listica su mnogo mijenjali,mi smo ostali bez Sarica i Kuzmanovica koji je odigrao zadnje 2-3 utakmice dobro.Tu je Zrinjski koji je uz nas najmanje mijenjao,i trenutno igracki su najjaca ekipa.Po meni uz jednog dobrog napadaca,lijevo krilo i Dupovca za ovu ligu imamo pristojnu ekipu.Tako nam je kako nam je ,al je sustina da Premijer liga svake godine unazaduje poprilicno.
lijevog beka nemoj krila više :rol: :rol: :rol:
mada mislim da oni ne traže beka uopšte nego playa, špica i stopera...

opet radimo istu grešku ko i lani , i godinu prije, nemamo jake igrače koji odskaču nego tovarimo na svaku poziciju po nekoliko prosjek igrača...ubjeđen sam da sa 4-5 jakih možemo ostalo puniti juniorima, taman ne uzeli ništa izgledat će bolje i bit će i navijačima draže gledati...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”