FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al su Željo i Zrinjski završili sezonu ispred nas, znači da naša ekipa ne valja, nama trebaju promjene, trebaju nam bolji igrači. Ovim trećim mjestom niko ne smije bit zadovoljan.
Kunić, Dupovac, jedno dobro krilo i lijevi bek, i ja bih bio zadovoljan. I et Arežina, iako smatram da nam nije neophodan, ako može nek dođe. Bolje da je kod nas nego kod konkurencije.
EDIT: I golman ako može, ako se već ne računa na Kovačevića.
Kunić, Dupovac, jedno dobro krilo i lijevi bek, i ja bih bio zadovoljan. I et Arežina, iako smatram da nam nije neophodan, ako može nek dođe. Bolje da je kod nas nego kod konkurencije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Produžio Halilović SMS
Halilovic produzio na 2 godine 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Razlika izmedju nas i ostalih koji su ispred nas je upravo to. Oni su ispred nas. Mi moramo raditi na pojacanjima da bi stigli nivo koji su imali prosle sezone. O novoj da ne pricam jer ne znam sta ce ko uraditi. Po ovom do sada 0 boba. Volio bih da me demantuju.miky_hz je napisao/la:Ko je to "sklopio" ekipu ? Koja je razlika izmedju nas i ostatka lige u prelaznom trenutnom roku glede cjelokupne slike ekipe pa mi kao nesto kaskamo za ostalim? Mi smo za sada uz Zrinjski ekipa koja je "izgubila" samo jednog igraca iz prvih 11 oni ostali bez Pirica mi bez Sarica.Sto automatski znaci znaci da ce te dvije ekipe po tome imati najmanje i promjena u smislu dovodjenja igraca i renoviranja ili sklapljanja ekipe kako sa nazovem to. Dobit cemo 3-4 igraca i nabij se nogom u guzicu,nemozes ti dovoditi samo da bi dovodio eto nako.Bordo79 je napisao/la:Ova "nova" uprava rece da ce redovno izvjestavati o stanju u klubu, koliko vidim il su slagali il jos gora varijanta da se zaista nista ne desava. Bojim se da je ovo drugo. Vecina ekipa vec na pripremama, sklapaju ekipu, a kod nas sjeverna koreja style.
Normalno da Zeljeznicar mora dovoditi ako ce ostati bez 10 igraca,normalno da Sloboda dovodi ako isto ostaje bez 10-tak igraca,Celik isto itd itd.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Naravno da treba boljih igraca i pojacanja ali previse je rano za nafatati dobrog igraca za PL koji ce biti neka prevaga i pojacanje.Znamo svi da smo zadnja rupa na sviralu i da svi cekaju vani sve.Pa sta je problem sa Besirevicem sad iz Radnika jel neko misli da se on necka izmedju nas i Zrinjskog naravno da ne.Guraju ga vani ljudi ako ne uspiju ostat ce u PL ,takav je slucaj sa svim iole kvalitetnim igracem. Pa i taj Zrinjski i Zeljo mislis da nemaju zelja nekih da se pojacaju ,naravno da imaju ali realnost je drugacija.Dolazit ce igraci bukvalno i kad liga pocne,tako je uvijek bilo i to se nece promjenit.skoroalen je napisao/la:Al su Željo i Zrinjski završili sezonu ispred nas, znači da naša ekipa ne valja, nama trebaju promjene, trebaju nam bolji igrači. Ovim trećim mjestom niko ne smije bit zadovoljan.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2018, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Solidan je bio u ovoj polusezoni, drago mi je zbog ovog. Dovest mu nekog da mu bude konkurencija, za sad je jedino lijevo krilo u ekipi. Ako ostane sam neće se imat za šta borit.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bravo.skoroalen je napisao/la:Solidan je bio u ovoj polusezoni, drago mi je zbog ovog. Dovest mu nekog da mu bude konkurencija, za sad je jedino lijevo krilo u ekipi. Ako ostane sam neće se imat za šta borit.
Drago mi je sto su makar njega uspjeli sacuvat, bar neka naznaka da koriste glavu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Eto malog Pece iz Radnika,svakako nam krilo fali na duze staze a od njega nema bolje opcije,ako ima mogucnosti za njegovo dovodjenje.
Reaguj Hadzicu.
Reaguj Hadzicu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nadam se da će i Crepulja produžit, a iskreno, za Miću nismo smjeli bit iznenađeni, mi smo mu bili 38. klub u karijeri koja traje jedva 4 godine. Ako treba vara momka s tobom, očekuj da će sutra i tebe prevarit.FrancescoTotti je napisao/la:Bravo.skoroalen je napisao/la:Solidan je bio u ovoj polusezoni, drago mi je zbog ovog. Dovest mu nekog da mu bude konkurencija, za sad je jedino lijevo krilo u ekipi. Ako ostane sam neće se imat za šta borit.
Drago mi je sto su makar njega uspjeli sacuvat, bar neka naznaka da koriste glavu

Eto i Tatar potpisao .Moze kao ta konkurencija Halilovicu taman.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2018, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo i ovaj tatar potpisa ugovor na dvije godine..
Nikad cuo za njega al et. Sta je tu je
Nikad cuo za njega al et. Sta je tu je

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ebo li vam Tatar majku u picku
E **** ga Tito i mrtvi Tatar i ko ga dovede ako je istina.miky_hz je napisao/la:Eto i Tatar potpisao .
Pa **** isti **** ko Parmakovski.**** vam tatar majku mrtvu usta vise i bogalji i dovodjenje igraca koji ne moze u pisljivom Belupu da igra sa 24 godine.
FK SARAJEVO.
- StariGrad071
- Kontakt:
Tatar HAHAHAHAHAHAHA. Nevjera, ali eto vidjet cemo jel neko u talu, jel nametnut Musemicu ili ga je htio Musemic.minute ce reci sve.
-
- Kontakt:
Koliko je trajala "proba" Tatara, koliko i onda sa Kramarom

Kako nas ponizavaju,pa majke mi ovo se neda durati vise Allahami,ide se i ti Husrefe u **** vise.Sve covjek ih brani konta nije tako,konta vako ma jes **** sve je kako onaj evander kaze a ja kontam sve ludjak ,budala pljuvac,a svaka na mjestu.
Jos ce nam dovesti Bekic Amera i reci solidan prelazni rok,ejjjjj Tatar u Belupu ne moze da igra ovdje ce biti do zime Allahami vidjecete i noga ce mu biti obrnu se pare,ispuni se kvota svi sretni.
Pa **** majku,umjesto da dovedu Pecu,Todorovica,Muminovica,Dupovca,one meni Tatara nakog **** vam Tatar majku u picku svima od reda.
Jos ce nam dovesti Bekic Amera i reci solidan prelazni rok,ejjjjj Tatar u Belupu ne moze da igra ovdje ce biti do zime Allahami vidjecete i noga ce mu biti obrnu se pare,ispuni se kvota svi sretni.
Pa **** majku,umjesto da dovedu Pecu,Todorovica,Muminovica,Dupovca,one meni Tatara nakog **** vam Tatar majku u picku svima od reda.
FK SARAJEVO.
TATARatatatatatattatat hahhaaahhahahahahahha
Hahahhahahhahhahahhahah
Hahahhahahhahahahhahaja
Napadac bez gola novo pojacanje hahahhahahahhabahahahahahhahahhahahah
Mars napolje uhljebi
Hahahhahahhahhahahhahah
Hahahhahahhahahahhahaja
Napadac bez gola novo pojacanje hahahhahahahhabahahahahahhahahhahahah
Mars napolje uhljebi
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
PRODUZIO SAM VJERNOST I CLANSTVO BORDO KLUBU NA DVIJE GODINE ,A VI??EMIR HALILOVIC.
E kakve meni moj klub poruke salje,i ja budala kupujem,produzavam,nerviram se.
Jasta Emire samo sto ti za dobre pare produzi,a ja dadoh dobre pare da produzim.
Mars u picku materinu-
edit:
ev i tatar od danas kaze da je clan velike bordo porodice i da je ponosan
**** te Sabrina u supak
E kakve meni moj klub poruke salje,i ja budala kupujem,produzavam,nerviram se.
Jasta Emire samo sto ti za dobre pare produzi,a ja dadoh dobre pare da produzim.
Mars u picku materinu-
edit:
ev i tatar od danas kaze da je clan velike bordo porodice i da je ponosan

**** te Sabrina u supak
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 jun 2018, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- f0rest1946
- Kontakt:
Sretno Benjamine.
Znaci sto se tice krila to je to Halilovic/Tatar -- Hebibovic/Sisic nije lose za nasu ligu..
Ajmo sad napadac, stoper i lijevi bek.
Dobro je i ovo za Crepulju
Ljuban Crepulja postigao je dogovor sa Bordo timom i on će danas tokom dana potpisati novi ugovor sa timom iz Titove 38b. Crepulja je zimus stigao u Bordo tim, a tokom proljetne polusezone odigrao je 11 utakmica u kojim je upisao jednu asistenciju. Stručni štab Bordo tima procijenio je da bi Crepulja mogao biti igrač koji će predvoditi vezni red tima u novoj sezoni, pa se pristupilo pregovorima, a konačno je danas postignut dogovor o produženju saradnje.
Znaci sto se tice krila to je to Halilovic/Tatar -- Hebibovic/Sisic nije lose za nasu ligu..
Ajmo sad napadac, stoper i lijevi bek.
Dobro je i ovo za Crepulju
Ljuban Crepulja postigao je dogovor sa Bordo timom i on će danas tokom dana potpisati novi ugovor sa timom iz Titove 38b. Crepulja je zimus stigao u Bordo tim, a tokom proljetne polusezone odigrao je 11 utakmica u kojim je upisao jednu asistenciju. Stručni štab Bordo tima procijenio je da bi Crepulja mogao biti igrač koji će predvoditi vezni red tima u novoj sezoni, pa se pristupilo pregovorima, a konačno je danas postignut dogovor o produženju saradnje.
Idemo dalje.
Ljuban Crepulja produzio ugovor
Hajmo Sjeverna Koreja
Ljuban Crepulja produzio ugovor

Hajmo Sjeverna Koreja

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, johntravolta123, Kajkutenjoyer, mosarajvosa83, n0dix, sassari, Venom i 67 gostiju.