Pravda za Džeku!Pauk je napisao/la:Hocemo pravdu za Dzeku!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
-
- Kontakt:
Njemu igra Aguero koji je bio kritican protiv Arsenala jer nije dovoljno oporavljen i Tevez koji nije igrao pola godine.

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
E pa ovako, Mancini majmune j.ebem li ti svu žensku populaciju u bližoj i daljoj porodici, da Bog da pogino odmah posle utakmice, da Bog da ti djeca rukama pričala.Konju onaj žabarski, ruke ti se osušile, glupane jedan žabarski

DRUG NEBI TI PUNCA
Jarane Banovici su blizi od Manchestera, pazi sta pises da ne odes radi zabara.bagrcavi je napisao/la:E pa ovako, Mancini majmune j.ebem li ti svu žensku populaciju u bližoj i daljoj porodici, da Bog da pogino odmah posle utakmice, da Bog da ti djeca rukama pričala.Konju onaj žabarski, ruke ti se osušile, glupane jedan žabarski![]()
![]()
![]()
![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa i bolje da ne igra i spasava Mancinijevu stolicu. Ovako neka ga na klupi i neka izgube sto se mene tice, samo neka bude vise od 3 gola jer sam tako odigrao 

Hajmo West Brom!!
Nije Dzeko dzaba napisao ono na FB, nekako sam siguran da ce napustiti City na ljeto.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Džaba pripremio meze da gledam tekmu 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
koja sramota Boze dragi !!
tevez pola godine kar'o trebe, cesk'o jaja, igrao golf, dok su se dzeko i ostala bagra znojili za svoj klub, i gledaj....opet on ima prednost nad edinom...
e moj mancini, **** ti medjugorski oltar mater....
edit: greska za ovo "kar'o trebe", nas'o je jednu koju je ozenio, to je jedina koja je u stanju njemu picke da da....
tevez pola godine kar'o trebe, cesk'o jaja, igrao golf, dok su se dzeko i ostala bagra znojili za svoj klub, i gledaj....opet on ima prednost nad edinom...
e moj mancini, **** ti medjugorski oltar mater....
edit: greska za ovo "kar'o trebe", nas'o je jednu koju je ozenio, to je jedina koja je u stanju njemu picke da da....
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 11 apr 2012, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Cincinnatus
- Kontakt:
West Brom molim te rasturi ovo sranje
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
- Kontakt:
ma dzeko 100% ide iz citija. zato i ne igra.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Nevjerovatno, 200% ima nešto na relaciji Džeko - Mancini, neka svađa ili nešto slično, 200%! Ne može ovo tek tako raditi onaj futavac 'talijanski, jjebo mu Tevez mamu...
- Cincinnatus
- Kontakt:
Bio je snimak u tunelu i cuo se Dzeko prica sa Kolarovom, i ovaj mu kaze " Pa eto, tako mi rekao"
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Nije mi jasno zašto mediji, odnosno kad je press konferencija, ne pitaju zašto dobija manju minutažu (nikakvu) u odnosu na ostale
Manchini je jedan obični debil tako da me ovo ne čudi.
Da li bi ovo moglo značiti da ide iz Citija:
http://pokit.org/get/?c83b4bd24655f4c6a ... 146f51.jpg
Da li bi ovo moglo značiti da ide iz Citija:
http://pokit.org/get/?c83b4bd24655f4c6a ... 146f51.jpg
🔵⚪
''...Stefan (Savić) ti je rek'o, valjda je čuo...''Cincinnatus je napisao/la:Bio je snimak u tunelu i cuo se Dzeko prica sa Kolarovom, i ovaj mu kaze " Pa eto, tako mi rekao"
to kaže...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Zasto pisete da je to njegov twitter, kad nema potvrde?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima,mozda kod tebe zaledile te veze.Cartman je napisao/la:Zasto pisete da je to njegov twitter, kad nema potvrde?

http://sportsport.ba/blabla/edin-dzeko- ... tter/78406" onclick="window.open(this.href);return false;
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
hahahahaha jaooo nemogu da vjerujem da je Tavez ispred Dzeke. Ode ovo sve u pm. Da Bog da izgubili.
shandrlike-tandrlike
-
- Kontakt:
odlazi dzeko 100% jer sta mu drugo moze znaciti status: a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad ili da nije cuo da mancini odlazi pa zato pjeva ovu pjesmu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.