FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bez namjere da podrzavam neciju stranu , sa jednim se nikada necu sloziti , kult licnosti u FK Sloboda ! Stari fazoni kupovine navijaca i ambijent ako ja odem sve ce propasti , tipicni balkanski seljakluk . Klub treba tim ljudi koji ce saradjivati , tek tada se moze naprijed , ovo sada je kozmetika i ne vodi u PL . Svaka cast Azmiru , pare od busa je trebao trositi na igrace i trenera , a ne okruziti se nekompetentnim poslusnicima , isto tako Tinjic treba prestati ratovati po medijima i atmosferu nepotrebno komplikovati . Vjerovatno cemo i ove godine gledati nikakav fudbal i spletke , slaba kupovina karata je jedan od pokazatelja , kasno je za nove igrace niti jedan kvalitetan igrac nije dosao , otjerana su svoja djeca u Lukavac i okolna mjesta , dovedeni polovnjaci i nek misli ko sta hoce ali zar se ne smije kritikovati a da se ne bude odmah da je to protiv ovog ili onog !
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
U današnja vremena to nije ništa čudno. U Gradini se na fejsbuk stranici javljaju predsjednik i potpredsjednik i svađajuSkver je napisao/la:"Mirsad Tinjić Fule · Česti komentator · Donja Tuzla, Federation Of Bosnia And Herzegovina, Bosnia And Herzegovina
Serif, je odlican i iskusan igrac . Protiv Bratstva se vidjelo koliko nedostaje vezna linija i mislim da bi on to dobro odradio. Nazalost nastavlja se stara praksa i dopusta se trenerima da oni dovode igrace sa kojima mogu raditi i ostale dilove.U praksi je sasvim drugacije trener dostavi spisak UO ili sportskom direktoru, na kojim pozicijama mu trebaju igraci, a ovi to onda odradjuju."
Ovo Fucko izjavljuje javno, potpresjednik UO FK Sloboda, e moj Fucko, to ne rade tako ni najveci diletanti....
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Šerif Hasić: Karić je totalna fudbalska neznalica!
-To nije tačno i takva priča plasirana je od strane Smaila Karića. U svojoj karijeri nisam radio sa gorim trenerom. On je totalna fudbalska neznalica! Iza leđa ima predsjednika Husića, pa se zbog toga riješio nas, starijih igrača, koji imamo autoritet u ekipi. Nisam zaslužio takav tretman u Slobodi, a mogu dodati još da je Karić lažov, jer ja nisam sklon povredama kako on tvrdi, kaže za Bportal.ba Šerif Hasić.
Trener Slobode, Smajil Karić nije želio komentirati izjave bivšeg veznjaka kluba sa Tušnja, Šerifa Hasića.
-To nije tačno i takva priča plasirana je od strane Smaila Karića. U svojoj karijeri nisam radio sa gorim trenerom. On je totalna fudbalska neznalica! Iza leđa ima predsjednika Husića, pa se zbog toga riješio nas, starijih igrača, koji imamo autoritet u ekipi. Nisam zaslužio takav tretman u Slobodi, a mogu dodati još da je Karić lažov, jer ja nisam sklon povredama kako on tvrdi, kaže za Bportal.ba Šerif Hasić.
Trener Slobode, Smajil Karić nije želio komentirati izjave bivšeg veznjaka kluba sa Tušnja, Šerifa Hasića.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakvi organizovano sta ce na po TK ti i ne treba organizovano nista.posebno to je prijateljska ebigaBenjo_AFC86 je napisao/la:Hoće li Fukare dolaziti organizovano?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eh odo i ja polako krenut, nzm kad ima bus pa mi valja cekat na stanici
FORZA SLOBODA !!!
FORZA SLOBODA !!!
Koji to klub na svijetu mijenja trenera 15dana pred pocetak prvenstva? Nigdje veze,lik odradio pripreme s igracima,doveo neka pojacanja i sad trebamo dovest drugog trenera koji ce odmah u prvom intervju-u da kaze: "ekipa nije dovoljno fizicki spremna,na ovu ekipu trebaju 3-4 ciljana pojacana" i odmah ce se ogradit da on nije vrsio selekciju igraca.Spustite loptu na zemlju,pustite covjeka neka radi,ovako samo bezveze stvaramo pritisak i njemu i ekipi.
Neće ti posle Karića niko reći da je ekipa nespremna, po tom pitanju mu svi mogu produvati, čak i Vojvoda kad je došao nakon njega ovdje je u svakom gotov intervju naglašavao da je prethodni trener odlično spremio igrače, ali činjenica je da Karić nema taj "ooomph" ako me kapiraš.
Slazem se stobom, treba pustit covjeka nek odradi 5 kola u ligi i ako se pokaze da nije nista napravio onda ide noga i to je to.haver je napisao/la:Koji to klub na svijetu mijenja trenera 15dana pred pocetak prvenstva? Nigdje veze,lik odradio pripreme s igracima,doveo neka pojacanja i sad trebamo dovest drugog trenera koji ce odmah u prvom intervju-u da kaze: "ekipa nije dovoljno fizicki spremna,na ovu ekipu trebaju 3-4 ciljana pojacana" i odmah ce se ogradit da on nije vrsio selekciju igraca.Spustite loptu na zemlju,pustite covjeka neka radi,ovako samo bezveze stvaramo pritisak i njemu i ekipi.
Al svaki ce se vadit na to u slucaju neuspjeha.Nisam ja vrsio selekciju igraca i slicni fazoni.
Benjo_AFC86 je napisao/la:Hoće li Fukare dolaziti organizovano?
Dolazimo,eh kako i čime vidjet ćete
Pobjeda je bolja od orgazma!
Moze li mi neko odgovoriti ovdje, koji je to "strucnjak" koji bi odgovarao Slobodi, da ima rezultat iza sebe, naravno da je iz Tuzle ??????
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tri slova- Sok, jedan jedini i najbolji
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 avg 2013, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Hoće li Fukare dolaziti organizovano?
Dolazimo,eh kako i čime vidjet ćete
busom kao prošli put
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Mozes li mi reci koji je to njegov uspjeh ?tuzlak1987 je napisao/la:Tri slova- Sok, jedan jedini i najbolji
7 finala Kupa BiH propustenihSkver je napisao/la:Mozes li mi reci koji je to njegov uspjeh ?tuzlak1987 je napisao/la:Tri slova- Sok, jedan jedini i najbolji
- tuzlak1987
- Kontakt:
On je jednostavno trener po mjeri za Tuzlu i razumije neke stvari. Za njegovo vrijeme je Sloboda bar izgledala normalno i u mladjim kategorijama i prvi tim.Skver je napisao/la:Mozes li mi reci koji je to njegov uspjeh ?tuzlak1987 je napisao/la:Tri slova- Sok, jedan jedini i najbolji
Jest da je covjek sva finala kupova pogubio u svom zivotu ali eto, bar su se igrala...
Ali ne bi on sad prihvatio posao, covjek trenira mladu u-17 valjda..
Svaka cast na tom uspjehu sa igracima koje je imao, stvarno je dobarfukara87 je napisao/la:7 finala propustenihSkver je napisao/la:Mozes li mi reci koji je to njegov uspjeh ?tuzlak1987 je napisao/la:Tri slova- Sok, jedan jedini i najboljii 3 mjesto u ligi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Et nek su ostali bili bolji. Nakon njega su svi redom bili gori.. I Glavas i Osmanhodzic,Hadziahmetovic,Sadikovic,Crnkic,Vojvodic,Ibrakovic. Svi redom gori bili...
Sjecam se covjek vodi ekipu, ode ko nevalja im. Dodje neko pokvari sve pa se ovaj vrati i dodje sve na svoje. Tad smo barem pobjedjivali Zelju, Sirokog i te koji i sada imaju jake ekipe
Sjecam se covjek vodi ekipu, ode ko nevalja im. Dodje neko pokvari sve pa se ovaj vrati i dodje sve na svoje. Tad smo barem pobjedjivali Zelju, Sirokog i te koji i sada imaju jake ekipe
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i vi nasjeli na pricu, pa i vi Smajlu trazite zamjenu umjesto da 1000 ljudi protiv troglava zagrmi "Smajl Karic!!" ko ga je.e nego cisto u inat dusmanima...a vi se ovdje primili na NARUCNE clanke . Mjesec dana nista se o Slobodi ne pise, sad svaki kvazi portal odjednom kao slucajno pise protiv Slobode i stvara negativnu atmosferu, a ovdje nema niko ko razmislja svojom glavom vec ih mozes lozit kako hoces. boze sacuvaj i sakloni.
umjesto da vjerujemo treneru jer svi ga potkopavaju mi ovako. Potkopavali bi i nekog drugog da je na mjestu Smajla jer hoce Azmira da otjeraju. Tacno dodjem kuci i covjek i pomisli da je bolje ugasit ovo. Ne zasluzujemo mi klub nit ga mozemo imat. Ovo je citava kampanja jbt, a od strane pijanica, ulicara koji se smiju igracima kad su vraceni prije 2 god od Tome sa rucka...i NE SMIJE se kritikovati 15 dana pred pocetak lige, kritikuj nakon 5 kola i 4 poraza u 5 kola, onda cu i ja kritikovat.
ja sam vec otpisao ovu sezonu, ovako se NE MOZE uci u PL, ovako se gasi klub ..da bi se uslo u PL svi moraju biti slozni, a ovdje ko god moze potkopava Slobodu. Vidjet cete kakvo ce nam sudjenje bit, tj pojedinci znaju vec jer njihove gazde ce se pobrinut. Medijska narucena kampanja je pocela, smijem se kladit da 50% ovih portala sto za 50KM pisu clanak nisu ni objavili vijest o busu itd itd.
ja sam u startu ko sto rekoh vec otpisao ovu sezonu , i nije kriv ni Azmir za to, ni Karic ni igraci, nego cigani Tuzlaci( zna se koji). Ali ima nesto drugo tu, sutra i nek se ugasi Sloboda oni odose u Proleter, u Simin Han ili negdje, je.e se njih za Slobodom, sutra nek je nestane sefovi ce im dat po 200 maraka i oni ce bit glavni advokati Proletera, mramora- ko vise plati....i mi smo krivi sto se vodimo za pameti takvih i za pameti kriminalaca dokazanih...dokle god smo tako povodljivi i zasluzujemo gasenje kluba. Cuj i ovdje vec neki mjenjaju Smajla, pa da je ovca na klupi ima moju podrsku 15 dana do pocetak prvenstva - u inat dusmanima...i da nakon ovce Azmir kravu na klupu postavi i nju cu podrzat, jer casnije je i svako ko ima gram mozga ce prije i kravu sa zvoncetom podrzat nego Sabovica, Bajramovica, Tinjica itd itd ili krenut za pricom njihovih pulena po fb . U krajnjoj liniji krava ce bar past travu i tako nesto korisno uradit, pokosit Tusanj- vec manje stete od prethodne garniture koja narucuje ove clanke i koja hoce da se vrati u klub.
podjoh napisat trebamo se svi dignut napunit tusanj do vrha, kao i za bratstvo od kafica do kafica, na korzou karte prodavat itd itd al ko ce kad su se i u udruzenje poceli uvlacit.
umjesto da vjerujemo treneru jer svi ga potkopavaju mi ovako. Potkopavali bi i nekog drugog da je na mjestu Smajla jer hoce Azmira da otjeraju. Tacno dodjem kuci i covjek i pomisli da je bolje ugasit ovo. Ne zasluzujemo mi klub nit ga mozemo imat. Ovo je citava kampanja jbt, a od strane pijanica, ulicara koji se smiju igracima kad su vraceni prije 2 god od Tome sa rucka...i NE SMIJE se kritikovati 15 dana pred pocetak lige, kritikuj nakon 5 kola i 4 poraza u 5 kola, onda cu i ja kritikovat.
ja sam vec otpisao ovu sezonu, ovako se NE MOZE uci u PL, ovako se gasi klub ..da bi se uslo u PL svi moraju biti slozni, a ovdje ko god moze potkopava Slobodu. Vidjet cete kakvo ce nam sudjenje bit, tj pojedinci znaju vec jer njihove gazde ce se pobrinut. Medijska narucena kampanja je pocela, smijem se kladit da 50% ovih portala sto za 50KM pisu clanak nisu ni objavili vijest o busu itd itd.
ja sam u startu ko sto rekoh vec otpisao ovu sezonu , i nije kriv ni Azmir za to, ni Karic ni igraci, nego cigani Tuzlaci( zna se koji). Ali ima nesto drugo tu, sutra i nek se ugasi Sloboda oni odose u Proleter, u Simin Han ili negdje, je.e se njih za Slobodom, sutra nek je nestane sefovi ce im dat po 200 maraka i oni ce bit glavni advokati Proletera, mramora- ko vise plati....i mi smo krivi sto se vodimo za pameti takvih i za pameti kriminalaca dokazanih...dokle god smo tako povodljivi i zasluzujemo gasenje kluba. Cuj i ovdje vec neki mjenjaju Smajla, pa da je ovca na klupi ima moju podrsku 15 dana do pocetak prvenstva - u inat dusmanima...i da nakon ovce Azmir kravu na klupu postavi i nju cu podrzat, jer casnije je i svako ko ima gram mozga ce prije i kravu sa zvoncetom podrzat nego Sabovica, Bajramovica, Tinjica itd itd ili krenut za pricom njihovih pulena po fb . U krajnjoj liniji krava ce bar past travu i tako nesto korisno uradit, pokosit Tusanj- vec manje stete od prethodne garniture koja narucuje ove clanke i koja hoce da se vrati u klub.
podjoh napisat trebamo se svi dignut napunit tusanj do vrha, kao i za bratstvo od kafica do kafica, na korzou karte prodavat itd itd al ko ce kad su se i u udruzenje poceli uvlacit.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 03 avg 2013, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.