Pogodio siUnofficialpage je napisao/la:Rek'o je @Forster to odradit ali izgleda još spava.AsharaK je napisao/la:Dajte nam tabelu da vidimo te prognozere
Bit' će za sat najkasnije
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pogodio siUnofficialpage je napisao/la:Rek'o je @Forster to odradit ali izgleda još spava.AsharaK je napisao/la:Dajte nam tabelu da vidimo te prognozere
virto vazda sam ja pratio ovu temu i tenis (trenirao sam prije) ahaha ali pisem samo kad je zajebancija ovako i dosta raje kad je grand slam kakav, ybi ga ovako uletim procitam sta raja pise kako su igrali po raznim challengerima i to je to, s tim mi se tuzno sprdatiLjumanM95 je napisao/la:tabutVirtu4l je napisao/la:Vedo je najvece pojacanje na ovoj temi![]()
![]()
plakanje u kasne sate, yebeš budalu
![]()
i pujdo nam je bio jak, samo pustio si ga s lanca i to mu je dohakalo
1 za pobijedu, 2 za rezultat tako je prvobitno dogovorenoForster je napisao/la:Znači maksimalno 3 boda od jednog meča se dobiju? 1 za pobjedu + 2 za rezultat?
Ili 1 za pobjedu pa +1 za rezultat
Nebi ja reko da će nam dati realnu sliku jer Mirza ima već 4 meča u ovim zadnjih 5 dana umor je sigurno tu i kad vidiš pod kojim uvjetima je igro,al se opet nadati zašto ne.Virtu4l je napisao/la:Basic - Berdych 12.04 1.03
Dzumhur - Goffin 10.66 1.04
Tako kladionice gledaju ova dva meča.
Meč sa Berdychom će nam dati neku realnu sliku Bašića i njegovog maksimuma. Isto kao što nam je povrdio da Damir nema ni najmanju šansu protiv udarača. Ubijeđen sam da će Mirza odigrati dobar meč, nije on tremaroš, nema straha i nekog respekta prema protivniku. Najviše me zanima koliko dugo može igrati na visokom nivou, prije nego ga Berdych prelomi.
Neće on osjetiti umor u prva dva seta, tu će biti na maksimumu, sasvim dovoljno da vidimo gdje jeAnelMid je napisao/la:Nebi ja reko da će nam dati realnu sliku jer Mirza ima već 4 meča u ovim zadnjih 5 dana umor je sigurno tu i kad vidiš pod kojim uvjetima je igro,al se opet nadati zašto ne.
Opet pitam je li 1+1, ili 1+2esprit24 je napisao/la:1 za pobijedu, 2 za rezultat tako je prvobitno dogovorenoForster je napisao/la:Znači maksimalno 3 boda od jednog meča se dobiju? 1 za pobjedu + 2 za rezultat?
Ili 1 za pobjedu pa +1 za rezultat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.