FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Scof1eld
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Scof1eld » 19 mar 2012, 16:22

bparena je napisao/la:Pique od kad otrese Sakiru otrese i stabilnu igru. Pod hitno vratiti malu plavusu :D
pa zajedno su bog ti pomogo :roll:

ti fakat uvijek nesto lupas a nigdje veze sve :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 mar 2012, 18:37

Raspored do kraja:

21/03/12

FC Barcelona - Granada CF
Villarreal - Real Madrid

24/03/12

Mallorca - FC Barcelona
Real Madrid - Real Sociedad

01/04/12

FC Barcelona - Athletic Club
Osasuna - Real Madrid

08/04/12

Zaragoza - FC Barcelona
Real Madrid - Valencia

11/04/12

FC Barcelona - Getafe
At. Madrid - Real Madrid

15/04/12

Levante - FC Barcelona
Real Madrid - Sporting de Gijón

22/04/12

FC Barcelona - Real Madrid

29/04/12

Rayo Vallecano - FC Barcelona
Real Madrid - Sevilla

02/05/12 (zaostalo kolo)

FC Barcelona - Málaga
Athletic Club - Real Madrid

06/05/12

FC Barcelona - Espanyol
Granada C.F - Real Madrid

13/05/12

Betis - FC Barcelona
Real Madrid - Mallorca

Ove boldovane utakmice su po meni utakmice gdje se moze nesto znacajnije promjeniti, a to je da Real definitivni osigura titulu ili utakmice gdje bi Real mogao gubiti bodove, naravno ovo su samo one po kvaliteti vjerovatno najjace utakmice, ali ima tu i dosta "manjih" ekipa koje mogu pomrsiti racune, mozda prije Barci nego Realu u ovoj sezoni ali neko nekad rece titule se gube i osvajaju na "malim" ekipama pa cemo vidjeti :D
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 mar 2012, 19:55

Scof1eld je napisao/la:
bparena je napisao/la:Pique od kad otrese Sakiru otrese i stabilnu igru. Pod hitno vratiti malu plavusu :D

Nisu odavno zajedno. Nadam se malo boljoj komunikaciji. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 19 mar 2012, 20:04

bparena je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:

Zajedno su,ne brini.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 mar 2012, 20:17

'ta će Shakira sa teroristom :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 mar 2012, 21:32

i pored realovog kiksa sinoc, rano je govoriti da imamo opet neke sanse u ligi, da bi se zaista nesto zakomplikovalo, trebao bi nam jos jedan brz kiks reala, sad u narednom kolu na gostovanju protiv viljareala

bice zanimljivo pratiti tu utakmicu, viljareal iako je pri dnu tabele, sigurno moze odigrati nerijesene, gori im pod nogama, mislim da ce se boriti maximalno, uz malo srece mogli bi izvuci barem nerijeseno, u tom slucaju prednost bi bila smanjena na 6 bodova, el classico kod kuce, u slucaju pobjede to je vec samo minus 3, a bitno je i bolji medjusobni omjer jer ako budemo stizali reala do kraja, moglo bi se lako desiti da bude bodovno izjednaceno, a tu je nasa prednost

dakle, i ovih 8 bodova je velika zaliha za real, tek u slucaju da ne pobijede sad ni viljareala, onda ce biti vec zanimljivo do kraja

mozemo samo da zalimo sto smo realu dali titulu kao na tanjiru, ako oni to uspiju prokockati, onda su zaista smijesni

kome se zali, moze se zaliti i za sve one teske sudijske greske na nasu stetu, koje su nas kostale barem 5 bodova, i to samo ako gledamo za one stvari u zadnjim minutama kada su nam otimane pobjede, al ajd, i nasi su krivi sto se dovodili do zadnjih minuta da se cupamo

meni u svako slucaju titula u primieri ne znaci ni blizu kao odbrana lige prvaka i ne zalim nesto, al ne bi bilo lose da se malo zakomplikuje do kraja, ne moramo osvojiti, al nek bude barem uzbudljivo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 19 mar 2012, 22:47

slika
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 mar 2012, 22:51

Realno sagledano teško možete do titule.Iako je sve moguće i želio bih da je osvojite mislim da ispuštanje 8 bodova prednosti nemože si dozvoliti klub poput Reala.Kao što je ovaj prije mene napisao vi se trebate posvetiti Ligi Prvaka.Tu imate težak ždrijeb,ali ste pokazali u grupi da ste bolji od Milana.Ako Real ovakvu prednost ispusti onda nezaslužuju biti prvaci.Drugo mjesto u Ligi vam je osigurano i prioritet mislim i u glavi Guardiole je LP.Ja nekažem da je titula riješena,ima još da se igra,ali Real je ove sezone pokazao da je zreliji nego prošle sezone.Ako mi neko može odgovoriti nisam upućen u to da li može se dogoditi finale LP Barca-Real :?

@JavierPortillo
:lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 mar 2012, 23:15

Romariooo je napisao/la:i pored realovog kiksa sinoc, rano je govoriti da imamo opet neke sanse u ligi, da bi se zaista nesto zakomplikovalo, trebao bi nam jos jedan brz kiks reala, sad u narednom kolu na gostovanju protiv viljareala

bice zanimljivo pratiti tu utakmicu, viljareal iako je pri dnu tabele, sigurno moze odigrati nerijesene, gori im pod nogama, mislim da ce se boriti maximalno, uz malo srece mogli bi izvuci barem nerijeseno, u tom slucaju prednost bi bila smanjena na 6 bodova, el classico kod kuce, u slucaju pobjede to je vec samo minus 3, a bitno je i bolji medjusobni omjer jer ako budemo stizali reala do kraja, moglo bi se lako desiti da bude bodovno izjednaceno, a tu je nasa prednost

dakle, i ovih 8 bodova je velika zaliha za real, tek u slucaju da ne pobijede sad ni viljareala, onda ce biti vec zanimljivo do kraja

mozemo samo da zalimo sto smo realu dali titulu kao na tanjiru, ako oni to uspiju prokockati, onda su zaista smijesni

kome se zali, moze se zaliti i za sve one teske sudijske greske na nasu stetu, koje su nas kostale barem 5 bodova, i to samo ako gledamo za one stvari u zadnjim minutama kada su nam otimane pobjede, al ajd, i nasi su krivi sto se dovodili do zadnjih minuta da se cupamo

meni u svako slucaju titula u primieri ne znaci ni blizu kao odbrana lige prvaka i ne zalim nesto, al ne bi bilo lose da se malo zakomplikuje do kraja, ne moramo osvojiti, al nek bude barem uzbudljivo
Edituj post nigdje ti ne piše hegemonija.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 19 mar 2012, 23:45

Po svemu sudeci...........Nejmar :roll:

Samo sam cuo, valjda ce biti i zvanicno. Ukupno 58 miliona eura

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 19 mar 2012, 23:48

bparena je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:

ajd dobro nisu zajedno.. vjerovatno vjencanje ovog ljeta su im dogovorili roditelji bez njihovog znanja ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 mar 2012, 23:50

edohz je napisao/la:Po svemu sudeci...........Nejmar :roll:

Samo sam cuo, valjda ce biti i zvanicno. Ukupno 58 miliona eura

Post ti je fantastican, reci ko , sta, kako , gdje ?

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 19 mar 2012, 23:52

http://www.as.com/futbol/articulo/barca ... ftb_47/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;

Cadena Ser je itekako pouzdana, samo, pomalo sam sumnjicav glede toga.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 mar 2012, 00:02

Pa tolike pare na youtube igraca ni Gaspart u svoje vrijeme ne bi dao. I cuj 2014. godina :lol:
Don't hate what you don't understand.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 mar 2012, 00:04

Ma 100% će doći neko, neki napadač il' nešto slično, sad hoće li to biti Neymar (lično, volio bih da hoće), ili neko treći, vidjet' ćemo ;)

P.S. Kada se očekuje povratak Ville?

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 20 mar 2012, 00:06

"Kako prenosi radio Cadena SER, Barcelona je već uplatila 14,5 miliona eura Santosu za Neymara. Brazilac će ukupno koštati Blaugranu 58 miliona eura."

Valjda nisu tolike budale, da kupe ovu ublehu brazilsku. I još da plate tolike pare :o :shock:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2012, 00:07

tech je napisao/la:Kako prenosi radio Cadena SER, Barcelona je već uplatila 14,5 miliona eura Santosu za Neymara. Brazilac će ukupno koštati Blaugranu 58 miliona eura.

Valjda nisu tolike budale, da kupe ovu ublehu brazilsku. I još da plate tolike pare :o :shock:
Radujem se ovom transferu :mrgreen: Baš me zanima šta li će Pele izjavit kad se ovo obistini i mali u Barci pokaže da je flop :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 20 mar 2012, 00:13

Ja razumijem Rosella i njegova nastojanja da dovede i stvori novu brazilsku super-zvijezdu , da stvori novog Ronaldinha, Rivalda, Romaria ili šta ja znam. Ali ovo dovođenje Neymara maksimalno izvikanog igraca, bi vrlo lako mogla biti greška stoljeca. 58 miliona dati za vrlo lako mogucu flopinu neviđenih razmjera :o :shock: pa citav svijet bi nam se smijao grohotom.
Pa mogu li barem sacekati SP u Brazilu, da vidimo šta taj mega napucani Neymar zna u malo jacim utakmicama :?:
jbt kralj 58 miliona ga mudraci iz Santosa zacijenili :shock: :lol: :lol:

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 20 mar 2012, 10:40

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... ruzja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:D :D :D
Zanimljiva teorija :lol: :lol:
Sretno zmajevi!!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 mar 2012, 10:58

tech je napisao/la:"Kako prenosi radio Cadena SER, Barcelona je već uplatila 14,5 miliona eura Santosu za Neymara. Brazilac će ukupno koštati Blaugranu 58 miliona eura."

Barcina transfer politika zadnje 3- 4 godine je otisla u totalni qurac.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.