Jesi li to blesu namirio?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Javljam se dobrovoljno za ban od 15 dana a moze i na 7 ako je nekom moderatoru danas bila plata![]()
![]()
FORZA VELEZ
Normala,već mi je dosadilo čitati vašu prepirku da sam vas htio prijaviti za banovićeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Za ove neupucene ja i maha smo sve izgladili na pp tako da mogu da nam polabrnjaju dvi stare cundare![]()
lawer ima novo ako vas ne zguzimo u zenici hocemo u mostaru sigurno. Prodaj kartu kupi kutiju drine
![]()
Ko letvapodhum je napisao/la:Jesi li to blesu namirio?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Javljam se dobrovoljno za ban od 15 dana a moze i na 7 ako je nekom moderatoru danas bila plata![]()
![]()
FORZA VELEZ
![]()
aferim babeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ko letvapodhum je napisao/la:Jesi li to blesu namirio?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Javljam se dobrovoljno za ban od 15 dana a moze i na 7 ako je nekom moderatoru danas bila plata![]()
![]()
FORZA VELEZ
![]()
![]()
![]()
A taman sam mislio pitat uzešte li se na krajuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Za ove neupucene ja i maha smo sve izgladili na pp tako da mogu da nam polabrnjaju dvi stare cundare![]()
lawer ima novo ako vas ne zguzimo u zenici hocemo u mostaru sigurno. Prodaj kartu kupi kutiju drine
![]()
Nije se mahi vjencanica svidilavm22 je napisao/la:A taman sam mislio pitat uzešte li se na krajuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Za ove neupucene ja i maha smo sve izgladili na pp tako da mogu da nam polabrnjaju dvi stare cundare![]()
![]()
Mirko Dubovina je igrao tri sezone u Veležu. Njegova statistika je slijedeća:FaraonTM je napisao/la:Zna li mi neko od vas old school Veležovaca reći, zapravo sjeća li se Mirka Dubovine i da li je uopšte igrao nešto zapaženo za Velež?
pa ćeš sad doći na našu temu i glumiti "finog dečka"...prije par dana čitam te na temi zadnjeg kola kad te je neko "naš" "uvrijedio" spomenuvši Vrapčiće, osuo su po čovjeku, drvljei kamenje i ko fol govoriš da gotiviš Čelik i raju sa naše teme...a hajd...svakom na obraz...davno naš narod rekao: "ne gledaj šta kaže, već ko kaže"...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo ti od nenormalnog. Haj sibriLawer_88 je napisao/la:eh svašta...dođe čovjek na temu sljedeđeg protivnika da vidi šta se piše, šta se najavljuje...a ono zadnje dvije stranice čitaš hrpu gluposti, rasprava k'o djeca...bez uvrede momci, al imate PP i trunite do zore..
nego, de ovi "normalni" šta se sprema za Zenicu, dolazi li armijai sl.
pozz![]()
Dapače, nismo nimalo oslabljeni. Ova dvojica, Popović i Lakićević, su već dugo van stroja. Štaviše, vraća se i Mešanović nakon pauze u Prijedoru... Sretno, nek pobijedi bolji.edgardavids je napisao/la:Koji si ti majstor![]()
![]()
Napast Čelika kontrama, evo oslabljeni su, pa šta bude, nisu jači od nas sigurno. Daj nam komšinice u polufinalu!!!
Hvala tebi i ostalima koji su našli ovoAlemC85 je napisao/la:Mirko Dubovina je igrao tri sezone u Veležu. Njegova statistika je slijedeća:FaraonTM je napisao/la:Zna li mi neko od vas old school Veležovaca reći, zapravo sjeća li se Mirka Dubovine i da li je uopšte igrao nešto zapaženo za Velež?
1974/75
(5/0)
1975/76
(15/0)
1976/77
(14/0)
Majstore, hajde budi iskren i reci da li je kulturno "javno" raspravljati se na način na koji ste se vi raspravljali...imate PP..mislim tema je Velez a ne 7.65...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Decko istina drag mi je Celik ali nauci se malo kulturi zvanoj ne mijesanja u tudje rasprave i spominjanje istih. Prijatelji? To je nekad bilo prije rata. Sada to ne postoji. Umrlo ima 20 godina
Nisi trebo ni dolazit smogovacLawer_88 je napisao/la:Majstore, hajde budi iskren i reci da li je kulturno "javno" raspravljati se na način na koji ste se vi raspravljali...imate PP..mislim tema je Velez a ne 7.65...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Decko istina drag mi je Celik ali nauci se malo kulturi zvanoj ne mijesanja u tudje rasprave i spominjanje istih. Prijatelji? To je nekad bilo prije rata. Sada to ne postoji. Umrlo ima 20 godina
da ne spamam temu...
lijep pozdrav Hercegovini i ne vraćam se više ovdje..bar ne s komentarima
Kako si ovu riječ izvukao, svaka ti častNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjeca li se iko prije par godina kad smo naguzili zenicane na Bilinom Polju. Bilo nas oko 300-400 i digli onaj trans "pozdrav za najbolje navijace u drzavi" Oni poceli klepcat a mi spustismo onaj i digosmo drugi "a gdje su vam navijaci"![]()
![]()
pocese zvizdit i psovat
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.