NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ide vam snimak utakmice iz Capljine na City TV
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Samo najzalosnije je to sto ne odlucuje kvalitet ekipe i igra putnika za PL, nego se to rjesava na jedan drugi nacin, tako da ako ne budemo imali uporiste i podrsku na tom planu, mi navijaci mozemo samo sanjati :/
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sad gledam sta je Hadzic promasio, pa kako jbt prazan go apsolutno i on stativu, pa da je gadjo ne bi pogodio
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Pa vidis da je lopta oskočila. Pa šta ćeš kad igramo na livadama. Bolje terene imaju sela oko gradačca. Bitno je da je borba i želja na visokom nivou rezultati ce doci.DevilsAdvocate je napisao/la:Sad gledam sta je Hadzic promasio, pa kako jbt prazan go apsolutno i on stativu, pa da je gadjo ne bi pogodio
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Imata puno bolju ekipu nego prosle godine sretno u nastavku
Volim te zvijezdo

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/travnik- ... ici/204089
Svaka cast ovom Pasicu.. Nije stedio rijeci za Zvijezdinu danasnju utakmicu
Svaka cast ovom Pasicu.. Nije stedio rijeci za Zvijezdinu danasnju utakmicu

⭐
-
- Kontakt:
Ja sam licno skinuo sa Banje Ilidze reklamu sportsport.ba i za istu vise nikad nema mjesta na banji ilidzi nek se drze svojih sarajlijica.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Sve reklame treba skinuti sto ne daju ni markereddragon001 je napisao/la:Ja sam licno skinuo sa Banje Ilidze reklamu sportsport.ba i za istu vise nikad nema mjesta na banji ilidzi nek se drze svojih sarajlijica.
imal gdje kakav prenos
Samo skidaj . Ko ih j. ni teksta ne mogu napisat umrle sarajlijice.reddragon001 je napisao/la:Ja sam licno skinuo sa Banje Ilidze reklamu sportsport.ba i za istu vise nikad nema mjesta na banji ilidzi nek se drze svojih sarajlijica.
sta reci nikad bolji početak lige u zadnjih deset godina.sedam bodova u tri utakmice jedan primljen gol ekipa ima potencijal i vidi se da možemo svima pomrsiti račun.
Utakmica u visokom će biti pravo mjerilo ove ekipe.
I ako izgubimo nije smak svijeta ali sa bodom ili tri već bi se moglo reći da će ekipa igrati važnu ulogu u ovom prvenstvu .
Brine malo posjeta ali vjerujem da će ako zvijezda ovako nastavi brzo biti 2000 ljudi
Utakmica u visokom će biti pravo mjerilo ove ekipe.
I ako izgubimo nije smak svijeta ali sa bodom ili tri već bi se moglo reći da će ekipa igrati važnu ulogu u ovom prvenstvu .
Brine malo posjeta ali vjerujem da će ako zvijezda ovako nastavi brzo biti 2000 ljudi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kada je los teren bio protiv giganta iz sarajeva tada su svakih sat pisali teren loš ovo ono kada su se nasi potrudili da poprave teren zašto nisu pohvalili sa nekim člankom da je teren ko tepih i oni kao za dobrobit nogometaNah1d je napisao/la:Samo skidaj . Ko ih j. ni teksta ne mogu napisat umrle sarajlijice.reddragon001 je napisao/la:Ja sam licno skinuo sa Banje Ilidze reklamu sportsport.ba i za istu vise nikad nema mjesta na banji ilidzi nek se drze svojih sarajlijica.

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma **** stranicu koja ce izbaciti 15 clanaka o Manchester City i Barceloni, na jedan clanak o klubovima koji se takmice u domacim takmicenjima.
Sramota
Sramota
⭐
Ma mi smo samo mali gradačačani , provincija. Koga briga za Zvijezdu?fender13 je napisao/la:Kada je los teren bio protiv giganta iz sarajeva tada su svakih sat pisali teren loš ovo ono kada su se nasi potrudili da poprave teren zašto nisu pohvalili sa nekim člankom da je teren ko tepih i oni kao za dobrobit nogometaNah1d je napisao/la:Samo skidaj . Ko ih j. ni teksta ne mogu napisat umrle sarajlijice.reddragon001 je napisao/la:Ja sam licno skinuo sa Banje Ilidze reklamu sportsport.ba i za istu vise nikad nema mjesta na banji ilidzi nek se drze svojih sarajlijica.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jos kad bi se kako mogao napraviti neki prenos utakmice u Visokom, recimo da se ufati Wi-Fi na stadionu pa se pusti live na Facebook stranici sa mobitela ili nesto slicno 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma dosta snimak. Skoknes na utakmicu i uzivas.DevilsAdvocate je napisao/la:Jos kad bi se kako mogao napraviti neki prenos utakmice u Visokom, recimo da se ufati Wi-Fi na stadionu pa se pusti live na Facebook stranici sa mobitela ili nesto slicno

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Vidim u Veležu završavaju plastiku pomocni teren , i kontam zar mi nismo mogli bar plastiku postavit i pitam upućene dali se kad spomene sta oko rekonstrukcije stadiona dali postoji plan neki za budućnost bas me zanima
-
- Kontakt:
Samo polako razmislja se o stadionu, ima planirano da se krov uradi, po mojoj licno procjeni mislim da je to naredno proljece da bi se moglo poceti graditi.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.