FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Max Allegri
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Uklizao sam pred tv ko sejad salihović protiv Turske
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
Jbt zivot nisam se ovoliko treso ne pamtim, crko sam znaci kad je dao onaj pas Fanimu samo Boga molim da neko poturi nogu .. znaci dugo dugo nisam bio vise uzbudjen jbt zivot haha
-
- Kontakt:
Jel ovo moguce, ako uzmemo titulu prvo cega cu se sjetiti je ova utakmica.
Tino evo ti moje noge samo zdrav budi
Ma uzasna vinkova utakmica, ali sacekat da prodju ove emocije i da izadje 400 gostiju sa teme pa onda diskutovati.
Jesenja titula 2018 2019 2020
NEMA NAZAD
Zdrav i spreman Tino je najveće pojačanje koje možemo dobiti pred nastavak prvenstva, uz obavezno dovođenje napadača.
Joj taman smo se navikli na mirne utakmice bez puno nerviranja, al evo vratiše nam za sve. Kad slom živaca ne dobi u zadnjih 5 minuta.
Velika pobjeda.
TINO SVEN SUŠIĆ
Joj taman smo se navikli na mirne utakmice bez puno nerviranja, al evo vratiše nam za sve. Kad slom živaca ne dobi u zadnjih 5 minuta.
Velika pobjeda.
TINO SVEN SUŠIĆ
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Susic otplati zadnje 4 plate 
Sta ti znaci klasa jbt.

Sta ti znaci klasa jbt.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Yebem ti fudbal,Tino kralju spasio si me hitne...
Obolicu zbog Sarajeva...
bilo je vrijeme i za ovoPeppermintSA je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:31Vinkec nam boda nije donio nekom izmjenom, rokadom, promjenom taktičkom.

Kad’ jednom prodje sve...
-
- Kontakt:
Jel moguće ovo ljudiiiiiii jel
Moguće ovo????? Bili smo na -2 sad je opet -5 ovo može biti prekretnica za sve!!!! BRAVO TINO SUŠICU SAMO ĆU TO RECI BRAVO TINOOOOOO ... NE VJERUJEM LJUDI JEL MOGUĆE OVO POBJEDIT ĆEMO BORAC!!!!! Tooooooooooo ovakva se utakmica morala desit i ja sam im **** sve Al ovo smo morali izgubiti ili x odigrati a mi smo pobjedili!!! Ovako se titula osvaja !!!! TINU ZA 10 min pokazao klasu samo da se spremi on je taj vjerujete mi sa raham... idemoooooooo
Moguće ovo????? Bili smo na -2 sad je opet -5 ovo može biti prekretnica za sve!!!! BRAVO TINO SUŠICU SAMO ĆU TO RECI BRAVO TINOOOOOO ... NE VJERUJEM LJUDI JEL MOGUĆE OVO POBJEDIT ĆEMO BORAC!!!!! Tooooooooooo ovakva se utakmica morala desit i ja sam im **** sve Al ovo smo morali izgubiti ili x odigrati a mi smo pobjedili!!! Ovako se titula osvaja !!!! TINU ZA 10 min pokazao klasu samo da se spremi on je taj vjerujete mi sa raham... idemoooooooo
Super bitna 3 boda, igra kur cina al trica je trica.
Sad fakat svezite Handzica za radijator negdje kad krenemo za BL il ga ostavite u Nemili.
Sad fakat svezite Handzica za radijator negdje kad krenemo za BL il ga ostavite u Nemili.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Tradicionalno nam je radnik na kosevu postao prelomna utakmica za tituluHistoricar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:53Jel ovo moguce, ako uzmemo titulu prvo cega cu se sjetiti je ova utakmica.

90!
Fanimo donosi pobjedu protiv Budućnosti i sada protiv Radnika. Pare ulozene je vratio
TSS
TSS

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebena tekma, sve je mirisalo na mrtvi X, ali dobro je. Loša igra, statična, anemična, bezidejna, ali neka i ovakvih pobjeda nekad. Bravo svima, čestitke. Odličnih par poteza Sušića, nadam se da opet muku mučiti s povredama. Klasa nad klasama, samo da bude zdrav. 
Idemo dalje, dobra je ova pozitivna injekcija pred Borac.

Idemo dalje, dobra je ova pozitivna injekcija pred Borac.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
KEROVIIIIIII, AV AV AV AV AV AV AV AV