FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 18 mar 2012, 11:43

Johny je napisao/la:Moram pohvali Alvesa koji se jako rijetko hvali a zasluzuje sve epitete.Zaista strasan igrac , koliko radi dobroga za Barcu.U posljednjih 10-tak utakmica pod lupom mi je Busquets i zaista moram reci da je ovo fudbalski mislilac.Djeluje smotano ali kako cita igru i kako kombinuje zaista Pep nije fulio sto mu je pruzio sansu pored Turea.
Messi, Xavi, Iniesta te Busquets i Alves su igraci bez kojih Barca djeluje nekompletno. Ostali se vec mogu mijenjati a da igra ne trpi ;)
Don't hate what you don't understand.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 mar 2012, 12:22

Ups :mrgreen:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 18 mar 2012, 13:45

DesimaL je napisao/la:Ups :mrgreen:
slika
a jbg nije spaha jedini kojem se ovo desilo ;)
.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 mar 2012, 14:20

Ostavio je noge rasirene tek toliko da lopta prodje,a jbg Messi je to radio i puno vecim i boljim od Spahica tak da nije to nista strasno :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 16:54

Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama :roll:,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2012, 16:56

bazeni je napisao/la:Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama :roll:,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje
Nema,bit ce.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 18 mar 2012, 16:57

:lol: :lol:
YNWA!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 mar 2012, 19:05

Affelay danas odradio 1 trenig sa svojom ekipom slika
Koliko sam primjetio i abidal lagano trenira.
Visca el Barça ! Mes que un club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 mar 2012, 19:07

Abidal trenira, ali sanse da se nakon operacije nastavi baviti fudbalom jako su male. Nebitno, jbo fudbal, radi se o zivotu!

Zanimljivo:
[youtube][/youtube]

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 mar 2012, 23:37

bazeni je napisao/la:Svađamo se ja i prijatelj ko je bolji i ja kažem Messi i on Ronaldo.I na kraju je završilo da će priznati da je bolji Messi samo ako nađem video da je Messi zabio škaricama :roll:,stvarno mi je to važno,ako postoji snimak škarica Messia stavite ovdje
ma pravi ste mi vi fudbalski strucnjaci :mrgreen:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 mar 2012, 07:15

mnogo ste pametni :|

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 mar 2012, 08:27

Ti opet po starom, u centru pažnje sa svojim izjavama/izvalama :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 mar 2012, 08:57

izokola naokolo - lijepo zapakovano. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 19 mar 2012, 12:40

CUj bolji je ako je ikad dao gol skaricama :) hahhahaha.... molim te,reci mi da ste se ti i drug zezali s tim :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 mar 2012, 12:57

Kladim se da je ovaj @bazeni ustvari @Drinin Vuk ili reinkarnacija nekog drugog trolla.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 19 mar 2012, 13:13

Ovaj remi Reala bi ih mogao kostati vise nego sto misle. Vec sam se pomirio ranije,ali sada imam malu nadu...
Barca se napokon uozbiljila,i usla u formu dok se Real vec posljednjih par utakmica muci...

Dodatno imamo mnogo laksi raspored:
Real Madrid - Valencia
Barcelona - Real Madrid
Atletico Madrid - Real Madrid
Real Madrid - Sevilla
Athletic Bilbao - Real Madrid

Siguran sam da u Bilbau ne mogu uzeti sva tri boda,dolaze na Nou Camp i nadati se jos jednom remiju negdje.

Dok mi docekujemo Reala,Espanyola i Bilbao. U gostima nemamo teze protivnike,naravno ako nastave sa ovom boljom formom u gostima...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 mar 2012, 13:19

PatrickBateman je napisao/la:Ovaj remi Reala bi ih mogao kostati vise nego sto misle. Vec sam se pomirio ranije,ali sada imam malu nadu...
Barca se napokon uozbiljila,i usla u formu dok se Real vec posljednjih par utakmica muci...

Dodatno imamo mnogo laksi raspored:
Real Madrid - Valencia
Barcelona - Real Madrid
Atletico Madrid - Real Madrid
Real Madrid - Sevilla
Athletic Bilbao - Real Madrid

Siguran sam da u Bilbau ne mogu uzeti sva tri boda,dolaze na Nou Camp i nadati se jos jednom remiju negdje.

Dok mi docekujemo Reala,Espanyola i Bilbao. U gostima nemamo teze protivnike,naravno ako nastave sa ovom boljom formom u gostima...
Ne mora to nista znaciti, Patetico i Valenciju ce lagano otresti, jedino za tekmu sa Bilbaom bi se moglo reci da ce biti guravo. Sto ne znaci da se ne mogu desiti utakmice kao protiv Malage, Levantea, Getafea Raya... ali tesko.

Treba se skoncentrisati na Ligu Prvaka, odbrana nam je katastrofa. Pique je ocajan, nema nam ni Abidala. Tako da zavisimo od Puyola koji kuburi sa povredama, jedino Mascherano je taj koji je konstantan.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 19 mar 2012, 13:38

Pa gdje ste teroristi, trebao bi Milan trazit da se Barca suspenduje zbog ovog sto se desilo :lol: :lol:
Braco mila ja bolesnika svakakvih :lol:

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 19 mar 2012, 13:52

xaviesta je napisao/la: Ne mora to nista znaciti, Patetico i Valenciju ce lagano otresti, jedino za tekmu sa Bilbaom bi se moglo reci da ce biti guravo. Sto ne znaci da se ne mogu desiti utakmice kao protiv Malage, Levantea, Getafea Raya... ali tesko.
Za nadati se je... Pogotovo kad smo halali titulu u februaru,a sad nam oni sami vracaju nadu :mrgreen:
xaviesta je napisao/la: Treba se skoncentrisati na Ligu Prvaka, odbrana nam je katastrofa. Pique je ocajan, nema nam ni Abidala. Tako da zavisimo od Puyola koji kuburi sa povredama, jedino Mascherano je taj koji je konstantan.
Slazem se za Piquea,propuh uvijek na njegovoj strani,treba na ljeto dovesti stopera/lijevog beka.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 mar 2012, 15:50

Pique od kad otrese Sakiru otrese i stabilnu igru. Pod hitno vratiti malu plavusu :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.