FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 13 jun 2018, 18:56

Dajte Bekića samo za penale, da ih kuca hladan k'o špricer.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2018, 18:56

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Da ovo Sioux ili Holifild pisu, odmah bi rulja na njih navalila da su menadzeri.. :kafa:
Momak jesi li ti mozda njihov glasnogovornik? :kafa: :tralala:
Uvijek branim dusmane kluba! Zato si ti moj brt, a zato nas se obojice odrekao nas moderator! :(
Bahati, bahati Željkan!
1946

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 jun 2018, 18:59

Ako cemo koristiti Bekića na njegovu primarnu poziciju onda DA , a ako ce glumiti opet krilo onda NE .Glišić nije rang za FK Sarajevo , a Kunic ako se ne dogovore sa Bekicem onda njega uzeti.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jun 2018, 19:01

Benjolos je napisao/la:Sarajevo traži špica: Bekić, Glišić ili Kunić?
Kakav crni Bekić :facepalm: Tanko je ovo... Nama trebaju pojačanja!

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 13 jun 2018, 19:02

Siox nije nikad nikoga preporucio niti napisao konstruktivan post, nema potrebe porediti ga sa momkom koji je ovo pisao. Njegove postove znas na pamet:yebem sve, zelim dugu i tesku bolest...itd

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2018, 19:06

HordashBistrik je napisao/la:Siox nije nikad nikoga preporucio niti napisao konstruktivan post, nema potrebe porediti ga sa momkom koji je ovo pisao. Njegove postove znas na pamet:yebem sve, zelim dugu i tesku bolest...itd
Na stranu psovke, ima vise konstruktivnih postova nego vi novi ukupno sto ih imate. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2018, 19:08

Mozda je Bekic bolji igrac od Kunica opcenito,mozda je "iskusniji" za PL iako je samo godina razlike medju njima,ali ja bi se ipak odlucio za Kunica,od Bekica smo realno vidjeli sve,valjao je ne kazem da nije,ni da bi sada los bio ali hajde da se odlucimo za novog igraca,za nesto novo,na kraju krajeva ako cemo gledati trebamo dovesti onoga sto je u boljoj formi i koji ima bolju sezonu a to je svakako Kunic koji je prosle godine imao 15 golova na svom kontu(12 liga + 3 kup) .Od Bekica koji ima 3 gola za cijelu sezonu a i broj utakmica nije se za pohvaliti mislim da ima nekih 10-tak nastupa.Dakle po svemu realnom Kunic bi trebao biti prvi pik pa ako propadne u najgorem slucaju Bekic moze kao neka varijanta ali samo da rastereti Ahmetovica i bas striktno tu da odigra kada bi eventualno dosao i dobio priliku.

Btw Kunic je stvarno prosle sezone razvalio,pa Borac je proslu sezonu u ligi dao 22 gola od toga on 12,stvarno podatak za respekt.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 jun 2018, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 jun 2018, 19:11

Kako grozna pojacanja. Bolje ne dovoditi nista nego svasta.
Kunic okej, ali nije to pojacanje, to je samo prosirenje igrackog kadra.
Neko se zajebava sa nama, pa dajte nam pojacanje kako treba, sta nas zavlacite sa prosjecnim igracima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jun 2018, 19:14

joker90 je napisao/la:
HordashBistrik je napisao/la:Siox nije nikad nikoga preporucio niti napisao konstruktivan post, nema potrebe porediti ga sa momkom koji je ovo pisao. Njegove postove znas na pamet:yebem sve, zelim dugu i tesku bolest...itd
Na stranu psovke, ima vise konstruktivnih postova nego vi novi ukupno sto ih imate. :salut:
Slažem se s tobom đokara, vazda je piso neke romane; i ja imam kratak fitilj jer previše volim Sarajevo i spreman na sve zbog Sarajeva i planem vrlo lahko
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jun 2018, 19:25

Kunić bi bio pojačanje, baš pojačanje. Zar ne kukamo uvijek, dajte nam najbolje iz lige. Trenutno je Kunić najbolji špic lige kojeg mi možemo dovest (da nije iz Želje il iz Zrinje, pa i Lištice, ti transferi su nerealni iz mnogo razloga). Plus je napadač suprotnih karakteristika od Ahmetovića. Definitivno plus, ako je moguće nek dođe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 jun 2018, 19:28

Sabinho je napisao/la:
Krste11 je napisao/la:Adukor ima jos godinu ugovora tako da i ako ode uzeli bi neku cifru za njega pa nadam se da bi tad ulozili kako treba kad vec nisu do sad
Odmah sad neka produzi ili pravac tribine.
Da imamo normalne ljude u klubu, prva ponuda od 250-300k € (sto je mislim realno) prodati ga odmah. Ako neće da ide, produži ili tribina. Jer bi normalni ljudi za te pare doveli 2 igrača koji su za klasu iznad Adukora. Ali pošto mi imamo idiote i lopove bolje da igra do kraja ugovora, jer ako ga prodaju te pare će otići u popunu budžeta da uhljebi imaju plate.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2018, 19:34

ledesma je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Slažem se s tobom đokara, vazda je piso neke romane; i ja imam kratak fitilj jer previše volim Sarajevo i spreman na sve zbog Sarajeva i planem vrlo lahko
O tom ti pričam! Kad ti klub igra kao naš, kad ga vode ublehe ko nas, psovke su sastavni dio forumskog i vanforumskog života. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jun 2018, 19:35

OK mi je prodaja Adukora ako cemo mu kao alternativu dovesti npr Besirevica iz Radnika, ili Kozulja iz Hajduka...ali poznavajuci nase uhljebe, bit ce to neki polovnjak. Sto se tice napadaca, Kunic mi je bas ok igrac, dok Bekic moze posluziti kao alternativa Ahmetovicu, realno nismo imali zamjenu za njega proslu polusezonu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2018, 19:40

skoroalen je napisao/la:Kunić bi bio pojačanje, baš pojačanje. Zar ne kukamo uvijek, dajte nam najbolje iz lige. Trenutno je Kunić najbolji špic lige kojeg mi možemo dovest (da nije iz Želje il iz Zrinje, pa i Lištice, ti transferi su nerealni iz mnogo razloga). Plus je napadač suprotnih karakteristika od Ahmetovića. Definitivno plus, ako je moguće nek dođe.

100%. Od svih spiceva lige znaci sve kad pogledamo samo je Ahmetovic dao vise golova od njega.Sta dalje reci napadac Sirokog dao 7 golova,napadac Zeljeznicara 7,Zrinjskog 7...On koji igra u drugoj najnefikasnijoj ekipi lige to moram reci,samo je Celik dao manje golova od njih.Dakle Borac 22 gola od toga Kunic 12 . Kojeg to boljeg spica iz PL mozemo dovesti da bi pojedinci bili zadovoljni nije mi jasno.Ne kazem ni ja da cemo pogoditi sa njim niti je bilo sta garant da ces ti ubosti sa igracem,ali covjek po svemu obecava , ima brutalnu sezonu iza sebe i takvi igraci koji su imali dobru sezonu i samo svojim igrama skrenuli paznju trebaju da se ganjaju jel su ljudi svojim igrama pokazali nesto,pa sad dali ce i kod nas biti dobri o tom po tom.Ali da je momak zasluzio nakon ovakve sezone nagradu u vidu transfera kod nas jeste definitivno.I momak nit je sema igrac nit menadjer igrac koliko vidim i nema menadjera na kraju krajeva.Igrao frajer dobro i nema se tu sta pametovati.A nevjerujem i da je skup vala nesto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 jun 2018, 20:01

Slazem se za Kunica, nije lose.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 jun 2018, 20:02

Sabinho je napisao/la:Slazem se za Kunica, nije lose.
Drag mi je Kunic , al ovi iz Borca govorili , j ebo tu ekipu kad je Kunic najbolji igrac , misleci na Borac , Kunic je do prije godine bio klupa u r. srpskoj ligi , trebao je u Celik , al ocigledno mu apetiti porasli ..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jun 2018, 20:16

Treba misliti i na to da Ahmet stari i fizicki nece moci igrati svaku utakmicu. Kunic je bingo za nas trenutno.
Adukor da se proda, ali nista ispod €300k.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 jun 2018, 20:26

HeraklitMracni je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Slazem se za Kunica, nije lose.
Drag mi je Kunic , al ovi iz Borca govorili , j ebo tu ekipu kad je Kunic najbolji igrac , misleci na Borac , Kunic je do prije godine bio klupa u r. srpskoj ligi , trebao je u Celik , al ocigledno mu apetiti porasli ..
ovo mu je ubjedljivo najjača sezona, dok je npr kod nas Amer Bekić ulazeći s klupe imao 10 golova i 5-6 asistencija....ne bi ni jednog od njih dvojice nego najradije nekog dokazanog koji zna igrat i kojem broj golova nije splet sretnih okolnosti, takvi su razgrabljeni osim Dilavera, naravno, klub ne razmišlja tako nego će vjerovatno razmišljati koga mogu najlakše prodati...što ostavlja Kunića u igri i eventualno Koljića kojeg izgleda isto niko neće šarnut....što nas lako može ostaviti bez napadača, ponovo.... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2018, 20:32

Hirurg je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ma hajde, čuj novi... I ti si nekad bio novi, dok sam ja recimo tada bio stari, pa šta sad... Kakva ti je to priča iz vrtića.
Možda su to za tebe i tvoje društvo inicijatora konstruktivni postovi, za mene i moje društvo sigurno nisu.
Dakle, imamo različita mišljenja, ali nema veze to i jeste svrha foruma. Samo što ste vi inicijatori zloupotrijebili forum, pa ste
uz pomoć vašeg havera -moderatora zabili nož u leđa nekim našim, starim forumašima i drugovima sa tribine...
a, zadržali ste razne glasnogovornike i advokate jer oni kao pišu konstruktivne postove.

P.S. Pozdravi havera -moderatora i podsjeti ga da je zabio nož u leđa momcima koji su ga podržavali i na neki način branili.
Dok sam bio novi, nisam se bavio forumašima i prozivao. Nisam ni kasnije dok nisu neki počeli pljuvače spominjati. Ovo za različita mišljenja se apsolutno slažem, drago mi je da si konačno prihvatio to. Prije si prijetio kako znaš koji broj cipela nosimo i da ćemo se morati okretati za sobom, samo zbog tog različitog mišljenja i "pljuvanja". Ako smo mi nekom zabili nož na forumu, onda ste ti i tvoji bordo prijatelji(a znaš da si bio član, moj koktele) zabili nož klubu u djale. Poselamit ću moderatora, a selam i tebi.. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 jun 2018, 20:33

Hirurg je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ma hajde, čuj novi... I ti si nekad bio novi, dok sam ja recimo tada bio stari, pa šta sad... Kakva ti je to priča iz vrtića.
Možda su to za tebe i tvoje društvo inicijatora konstruktivni postovi, za mene i moje društvo sigurno nisu.
Dakle, imamo različita mišljenja, ali nema veze to i jeste svrha foruma. Samo što ste vi inicijatori zloupotrijebili forum, pa ste
uz pomoć vašeg havera -moderatora zabili nož u leđa nekim našim, starim forumašima i drugovima sa tribine...
a, zadržali ste razne glasnogovornike i advokate jer oni kao pišu konstruktivne postove.

P.S. Pozdravi havera -moderatora i podsjeti ga da je zabio nož u leđa momcima koji su ga podržavali i na neki način branili.
Koktelu ti li si :lol: :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 13 gostiju.