FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tkanton
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tkanton » 02 avg 2013, 18:49

cesc4 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:jbg sto se javljas gdje ti nije mjesto............ ma pusti pare, to je prolazno
hahahah cuj gdje mi nije mjesto xD , pare vrte gdje burgija nece ;)
To je tacno, al su prolazne..... sigurno ih ne zaradjujete pa da mozete reci da ce tako bit u naredni 10 g min...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 avg 2013, 18:53

Halilovic nam fali i to je cinjenica. Tj takav tip igraca, ali islo se s tim da se vidi prvo Omerovic i Mehidic(nasa djeca koju svi tjeraju po nekim) pa onda da se daju pare igracu ako oni ne zadovolje..plus u-21 pravilo...bio je Halil vec navodno skoro sve dogovorio sa Slobodom ali onda je dosao Mehanovic, Efendic na to mjesto itd itd..

jedino po meni dje se Smajl zaje.o je sto je Trumica odbio, on bi nam valjao. Ali opet u-21 pravilo....+Brcaklic njegov pulen mora igrat...ne kazem ja da i sad nema greska- normalno je da ih ima, nisam ni ja najsretniji ovim igracima, ali radi se maksimalno koliko se moze i po nekom redu...ali poredit Azmira ( do sad jer mozda se sutra ujedem za ove rijeci),sa svima u Slobodi nakon Huke je ko zlato i gov.na poredit. Nego Tuzlaci su takvi, tj ovi sto pare uzimaju da pisu po fb u ime onih sto im je tal sjeb.an...Sutra da se liga osvoji pisalo bi se "sto nije 5b prednosti umjesto 3", a bus vise niko ne spominje...to se na mala vrata objavilo. O porazu bruje svi portali. O najuslovnijim pripremama u ovoj ligi (ako ne i u PL) ili o busu se prica na mala vrata stidno, da ne bi nedo bog ko vidio ;)

tu su nas je.ali ovi prijatelji Slobode i ovi u koje moramo imat povjerenja jer nemamo u Azmira, pa nam odveli Gojkovica startnog u-21 igraca u Celik pa se moramo krpit sa u-21...koji god udje po meni ne zasluzuje da bude u prvoj postavi. Mirnes je najblizi, a Salihovic, Mehdic, Prses, Omerovic - klupa, Jaganjac noga, a najmanje 2 od njih moraju pocet svaku tekmu..odveo nam je dobrocinitelj kluba u-21 igraca koji da igra ne bi se ni osjetilo da igra mlad momak vec bi i ovako bio prvi izbor...

nema kluba koji ima dusmana u svom gradu kao Sloboda. Da Azmir zna da dadne 150 Km ovim sto pisu protiv njega, umjesto 100 sto im ovi daju okrenula bi se prica- takav profil ljudi jbg. Azmiru bi se spomenik preko fb-a dizao za 50 maraka , a kod nas raja ko raja- ne zna pravo stanje pa se svi loze ko...takvi su godinama u Slobodi i zive na racun Slobode
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 avg 2013, 19:01

cemu tenije ba bez 9 igrac i 5 i prve postave nije igralo?. polahko ba pa kompletna nam odbrana i vjerovatno glavni napadac nije igrao.. pa prvo kad pogledamo koliko su Gracanlije hvalili Mujkica kleli se u njega prije , pa i za Efendica kako im je bio najbolji igrac, znaci dovoljno je samo da su njih dvojica falili.. a ostalim da ne pricamo ...polahko ba doce sve na svoje odigrali smo nekoliko utkamica u 7 dana umor je to..i trebali su nas dobit sramota bi bilo da nisu a pojacani su i borit ce se za PL ... svakako cestitke Bratstvu na pobjedi koju ne umanjujem zbog ovih izostanaka i umora, ali zasto bi sad tu pljuvali po nama , a znamo u kakvom smo uslovima odigrali ovu utakmicu?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 avg 2013, 19:09

ma fazon je sto mi sami sebe vise napljuvasmo, tj zna se koja struja Azmira nego sto nas iko od ovih sa strane napljuva(bar na fb)....gracanlije slave pobjedu, logicno, nasladjuju se i mi bi garant .. misle da su bolji, a znaju da bi ih nabili bes Suse, Pantica, Kadica, Delica ko kilu rize i znaju da kad se vrate Mujkic, Efendic, K. Cejvanovic, Mehanovic pa i Brckalic da ce ovaj tim biti za 2 klase jaci. U ovoj ligi jedan igrac koji zna znaci a kamo li 4-5...Ali uzivaju trenutno u pobjedi i mi bi ko sto rekoh garant.

nismo mi sad nesto ekstra jaki, jer nismo pojacali vezni red. Napad i odbranu jesmo i to pravo, ali nisu ni oni jaki koliko misle. i iskreno ne obracam ni sekund paznje na njih nit me briga za njih nego me nervira kako su se u gradu svi nameracili da maknu Azmira, cak i neke od kojih nisam ocekivao. Nekim sad smeta i sto u simin han ulaze, samo da se nadje nesto da im smeta. Jer ako njemu prikipi, a ovo vec nije sporadicno nego kampanja ne da nema premijer lige, nema ni Slobode...Svako od nas ko godinama redovno prati Slobodu je zadovoljan i stabilnim prvoligasem, dakle klub koji ima uslove da radi, redovno placa igrace, ima odgovarajuce pripreme, nikome ne duguje i to je za svakog iskrenog navijaca Slobode za pocetak dovoljno i ogromna promjena...eh sad drugo su oni fb navijaci i glory hunteri kojih je puna Tuzla, e tih boli q za Slobodom vec kad je kul objavit status ili sliku sa Tusnja na fb da dodje koji lajk vise od kakve picke ili momak da vidi da nju zanima i fudbal tad i dodju na Tusanj. Sad kad Sloboda nije in vec Kemal malovcic ne postavljaju se slike Slobode nego Keme i Senzejsna.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 avg 2013, 19:11

SaltCityAttack je napisao/la: svakako cestitke Bratstvu na pobjedi koju ne umanjujem zbog ovih izostanaka i umora, ali zasto bi sad tu pljuvali po nama , a znamo u kakvom smo uslovima odigrali ovu utakmicu?
USLOVIMA??????
Bratstvo tek sada krece sa pripremama nisu noge jos teske ;)

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 02 avg 2013, 19:23

O kolege iz tuzle kako bi vam dobro dosli igraci Pantic i Šuša da su s vama zavrsili ja mislim da bi ova dva igraca dosad dali makar po 2 gola naspram vasih tih galina i smajlovoc opet je mujkic za njih igrac jbt u nas Šuša najbolji strijelac ekipe covjek dao 6 golova u 5 utakmica ali davali su i spicevi smajlovic,kadric itd,ne vjerujem da ce te i sa ocim igracima biti jaci cisto sumnjam,treba priznati u ovom trenutku je bratstvo zrelije mada ce i tu doci do oscilacija,puno srece u nastavku prvenstva :) :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 avg 2013, 19:26

ALBOX je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: svakako cestitke Bratstvu na pobjedi koju ne umanjujem zbog ovih izostanaka i umora, ali zasto bi sad tu pljuvali po nama , a znamo u kakvom smo uslovima odigrali ovu utakmicu?
USLOVIMA??????
Bratstvo tek sada krece sa pripremama nisu noge jos teske ;)

druze pricam za isostanak igraca gdje je bilo tacno 9 ni manje ni vise , ali mi pricamo o 5 koji ce nositi nasu igru tokom sezone , odnosno pojacanja koja su dovedena za nas cilj , a oni nisu igrali... vi ste fakticki igrali protiv oslabljene Slobodine postave prosle godine zar ne?.. znaci ona postava samo ti nemas tu Gradu, Gojkovica ,Ribica i ostale koji su otisli ove sezone..vi fakticki niste igrali protiv onih koji su dovedeni da ispune nase ciljeve i to je cinjenica...znaci nama nije strano da vi nas mozete dobit , jer ovu i jacu ekipu od ove ste dobili i prosle godine , tako da ne znam zasto bi mi panicili ebiga

Sto rece covjek dobro bi nam dosli Pantic i Susa prekucali bi ovu lig sigurno, ali i ova odbrana nije losa...treba nama veznjak neko da proturi tu loptu i to nam fali godinama .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 avg 2013, 19:38

Bratstvo81 je napisao/la:O kolege iz tuzle kako bi vam dobro dosli igraci Pantic i Šuša da su s vama zavrsili ja mislim da bi ova dva igraca dosad dali makar po 2 gola naspram vasih tih galina i smajlovoc opet je mujkic za njih igrac jbt u nas Šuša najbolji strijelac ekipe covjek dao 6 golova u 5 utakmica ali davali su i spicevi smajlovic,kadric itd,ne vjerujem da ce te i sa ocim igracima biti jaci cisto sumnjam,treba priznati u ovom trenutku je bratstvo zrelije mada ce i tu doci do oscilacija,puno srece u nastavku prvenstva :) :)
a zasto ne bi bili jaci. Ovi iz Lukavca su o Mirhadu pricali kao jednom od najboljih bekova lige- nama jucer falio desni bek. Vi se kleli u Efendica kako ima mjesta u svakom timu premijer lige, ni on nije igrao jucer. To sad ni on ne valja vise? :D . K.Cejvanovic je igrac ko i Grado ako nije i bolji, a sta vam je Grado radio, dalje Mujkicu ste spomenik dizali, to i on propo i nije kvalitet vise :D ? 4 igraca koja i po vasim pricama imaju mjesto u PL i prekucali su ovu ligu, a nas eto nece pojacat, sumnja da cemo bit jaci...a da su im Mujkic i Efendic ostali imali bi tim po njihovim rijecima kojem ne trebaju pojacanja ni PL da igra- postedi me bgt :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 avg 2013, 19:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:tako je, otjerat predsjednika odmah!!! vratit Adema i kompaniju, oni su se okruzili sposobnim ljudima bili..

ko je ba otjerao Renata ili Ribu(koji je nula igrac usput budi receno ali eto)?? odveo ga "vas" Adem u Celik eto ko. Ko je otjerao Pirica , odveo ga vas Husaric sa treniga..J.Mesanovica, Bekica malog, Rahmanovica, Jusufovica (denis sadikovic njih 2), sve su ih otjerali vasi igraci koje bi vi vratili u klub...koga je to Azmir ili Smajl otjerao a da ima mjesta u timu? ajde bas me zanima imena da cujem...NI JEDNOG NASEG IGRACA koji vrijedi nisu otjerali oni vec su ga odveli "menadzeri" koji su srusili Slobodu i koji tjeraju i Azmira..Tini je jedino receno da nema mjesta jer realno bio je katastrofa i nema mjesta...
Riba golman, mali Mujkic, Omerovic, Efendic, Salihovic,K.Cejvanovic, Omic, Selamovic, Prses(koji veze nema), Jaganjac, hajmo rec i drugi Cejvan i Mehidic ako sam koga zaboravio, SVE NASA DJECA STO SAD IGRAJU U SLOBODI. Zamazuju se ljudima oci o nekoj nasoj djeci koja kao idu negdje, a sve su ih odveli rusitelji Slobode. Ni jednog od ovih Azmir ni pomocu trikova nije mogao zadrzati jer su se oni nameracili da ga skinu i sklone...tako da igraju u Slobodi nasa djeca al ne igraju "vasa" djeca i tu treba razliku napravit.

pisu protiv Azmira i po fb i ovdje a da njeg nema ne bi ni Slobode bilo, a pisu jer im sefovi govore tako da rade, jer im je sjebao 10.000 maraka mjesecno sto su krali od Slobode. Sigurniji mi je Mujkic da ce ostat 2-3 sezone nego i jedan Ademov ili Husarin igrac. Usput budi receno za Mujkica koji je u zadnje tri sezone dao preko 50 golova se govori da je upitno pojacanje . Da pitam vrsne poznavaoce kvaliteta igraca i toga ko je polovnjak a ko ne,
kad je zadnji igrac Slobode i koji je to igrac bio dao preko 10 golova u sezoni?

koliko para toliko muzike...slozio bi se jedino sa @rukfas u ovom dijelu oko sezonskih da su preskupe, nema svijet ovdje para da daje 50 KM za sezonsku ili 5 km za ulaznicu..prodaja ide tacno kako sam predvidio i ocekivao-nikako...bice 200 ljudi na stadionu, vise se voli kafa popit il sa curom izac ako vec imas 5 km nego za Slobodu dat. I to je trebalo sugerisat Azmiru, jest tacno da se ovdje Sloboda voli samo preko fb.

al molim vas postedite me te price protiv predsjednika, ne znam sta se ocekuje kad covjek SAM radi i kad ima prazan stadion. Slazem se i da je trebalo uloziti vise, ali KO??' jasmin nece da ga primi mjesec dana, stadion prazan ( da je nas 5000 svaku tekmu i ulozilo bi se para od karti). Covjek daje svoje pare i daje koliko moze. I ja kazem treba ga otjerat i vratit Adema i kompaniju, divno nam je bilo, u njih su bas imali povjerenja ovi sto pisu na fb protiv Azmira. To "povjerenje" se zove 100 ili 200 KM prije tekme ili ovako da se nahuskaju navijaci. Daj i meni malo tog "povjerenja" mozda bi i ja bio protiv Azmira i pisao eto nije to bas to....

niko nije corav i glup svi mi vidimo da treba jos 10.000 KM mjesecno najmanje za super jak tim, bujrum nek neko da ko ima. Nek da i Adem ili Rahmanovic ,nece ga Azmir sigurno odbit il hajmo protiv troglava 5000 napunit, to je 25.000 KM - al Sloboda se voli preko fb i to je kljuc svega..

ne obracam se nikom direktno nego obuhvatam citavu pricu i sa fb i ovo sto je ovdje pocelo...nego da ne idemo u sirinu, bit svega je koga je to od nase djece on mogao ostaviti u timu a da su bolji od ovih sto igraju trenutno?
najveca greska je pisati o fk slobodi kao klubu koji ima armiju navijaca, ima kad je ulaz dzaba, 2 na jednu kartu, preko stele itd itd. Kad je ulaz 5 km ima kad su rezultati extra, a kad je vise od 5 km i finale kupa kad igra nema 3000 navijaca na tusnju.
Svaka cast na ovom postu, niko do sada nije rekao realnije, provjerena informacija, Fucko po carsiji prica protiv Azmira i Karica, izgleda dobio zadatak od graditelja(faraona)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2013, 19:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Bratstvo81 je napisao/la:O kolege iz tuzle kako bi vam dobro dosli igraci Pantic i Šuša da su s vama zavrsili ja mislim da bi ova dva igraca dosad dali makar po 2 gola naspram vasih tih galina i smajlovoc opet je mujkic za njih igrac jbt u nas Šuša najbolji strijelac ekipe covjek dao 6 golova u 5 utakmica ali davali su i spicevi smajlovic,kadric itd,ne vjerujem da ce te i sa ocim igracima biti jaci cisto sumnjam,treba priznati u ovom trenutku je bratstvo zrelije mada ce i tu doci do oscilacija,puno srece u nastavku prvenstva :) :)
a zasto ne bi bili jaci. Ovi iz Lukavca su o Mirhadu pricali kao jednom od najboljih bekova lige- nama jucer falio desni bek. Vi se kleli u Efendica kako ima mjesta u svakom timu premijer lige, ni on nije igrao jucer. To sad ni on ne valja vise? :D . K.Cejvanovic je igrac ko i Grado ako nije i bolji, a sta vam je Grado radio, dalje Mujkicu ste spomenik dizali, to i on propo i nije kvalitet vise :D ? 4 igraca koja i po vasim pricama imaju mjesto u PL i prekucali su ovu ligu, a nas eto nece pojacat, sumnja da cemo bit jaci...a da su im Mujkic i Efendic ostali imali bi tim po njihovim rijecima kojem ne trebaju pojacanja ni PL da igra- postedi me bgt :D
pusti bolan njihove lozione..svaki koji je bio kod bilo koga od njih je bio igrac za PL..sve dok nije presao u SLOBODU :? :? ..e,onda je on odron u stvari te je i bolje sto je otisao :roll: ..kao, fora je u tome da on i nije imao mjesta kod njih pa je eto jedva nasao mjesto u Slobodi :lol: :lol: ...prednjace gracanlije i lukavcani
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 avg 2013, 19:55

Ovdje neki govore protiv Karica, ne zelim govoriti o njegovim trenerskim kvalitetima ili nekvalitetima. Zaboravlja se da niko nije htio prihvatiti se te uloge, nijedan "znameniti trener" iz "carsije", nabijem ovu carsiju na k......, a rodjeni sam tuzlak generacijama. Sami smo sebi najveci neprijatelji, dozvolili smo da nam uniste nasu Slobodu i vidim da se jos nisu okanili, ne znam sta radi vise to udruzenje, ne poduzimaju nista, a svasta su nesto obecali i obecavaju.....jeedino sto mozemo uraditi je da mi kao pojedinci animiramo nasu raju da dolazimo na utakmice, ne znam stvarno sta vise napisati, ako covjek ode (Azmir), propast......
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 03 avg 2013, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2013, 19:59

Skver je napisao/la:Ovdje neki govore protiv Karica, ne zelim govoriti o njegovim trenerskim kvalitetima ili nekvalitetima. Zaboravlja se da niko nije prihvatiti se te uloge, nijedan "znameniti trener" iz "carsije", nabijem ovu carsiju na k......, a rodjeni sam tuzlak generacijama. Sami smo sebi najveci neprijatelji, dozvolili smo da nam uniste nasu Slobodu i vidim da se jos nisu okanili, ne znam sta radi vise to udruzenje, ne poduzimaju nista, a svasta su nesto obecali i obecavaju.....jeedino sto mozemo uraditi je da mi kao pojedinci animiramo nasu raju da dolazimo na utakmice, ne znam stvarno sta vise napisati, ako covjek ode (Azmir), propast......
ja neznam gdje si ti procitao da neko pljuje karica zato sto nije iz carsije :? ..ja ga licno pljujem zato sto je miki maus trener i nije strucan a ni dorastao da u ovoj konstalaciji stvari vodi klub kakav je Sloboda...lik je presmijesan i sto je najgore nestrucan...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 avg 2013, 20:04

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ovdje neki govore protiv Karica, ne zelim govoriti o njegovim trenerskim kvalitetima ili nekvalitetima. Zaboravlja se da niko nije prihvatiti se te uloge, nijedan "znameniti trener" iz "carsije", nabijem ovu carsiju na k......, a rodjeni sam tuzlak generacijama. Sami smo sebi najveci neprijatelji, dozvolili smo da nam uniste nasu Slobodu i vidim da se jos nisu okanili, ne znam sta radi vise to udruzenje, ne poduzimaju nista, a svasta su nesto obecali i obecavaju.....jeedino sto mozemo uraditi je da mi kao pojedinci animiramo nasu raju da dolazimo na utakmice, ne znam stvarno sta vise napisati, ako covjek ode (Azmir), propast......
ja neznam gdje si ti procitao da neko pljuje karica zato sto nije iz carsije :? ..ja ga licno pljujem zato sto je miki maus trener i nije strucan a ni dorastao da u ovoj konstalaciji stvari vodi klub kakav je Sloboda...lik je presmijesan i sto je najgore nestrucan...
Nisam napisao da ga neko pljuje zato sto nije iz carsije, vec da nijedan trener iz carsije nije htio preuzeti Slobodu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 avg 2013, 20:10

lik kaze da ni jedan trener iz "carsije" nije htio preuzet klub i da je zato Smajl tu....sa te strane je upravu, ja sam skroz zaboravio na to, nudilo se i Soku (nije htio ostavit repku kao-a ne mora jer moze se paralelno vodit) i jos nekim trenerima- niko nije htio u brod koji tone.

moguce da im neko i ne da...nameracili su se opasno, a sto se tice udruzenja jedan iz predsjednistva( da ne imenujem) je na fb takodjer preko noci promijenio plocu, pa mu sad smeta sto Azmir kao ulaze u Simin Han i on mu kao nesto vise ne vjeruje...citav grad (od ovih koji se pitaju nesto oko Slobode) se dize protiv covjeka, ja vama trubim vec otkad kranji cilj je gasit klub i da nam giljotina visi nad glavom. Pa znate valjda jbmu bar stariji sta je Suljo pricao da faraon nikad nije gledao kako pomoc vec samo pitao imal koji klub ispod da se to ugasi i fuzionira.

a mi nemamo snage pomoc cojku, ovi koji imaju i mogu pomoc- svi su podmazani, svi preko noci ploce okrecu. Nije to dobro, jer krenimo od toga sto ovo njemu treba? u ovakvim okolnostima se NE MOZE napraviti rezultat. Najbolje smo to vidjeli prosle sezone u prvom dijelu, onaj tim je po imenima vjerovatn bio i jaci od ovog i ubjedljivo najjaci u ligi, ali kad se potkopava iznutra kad se klub ne raspade...ostaje ko sto skver kaze ovako privatno da alarmiramo, ali nemamo mi nikakav uticaj. Ovi svi sto imaju su protiv. Bas se vidi kakva smo mraka , nekad pomislim da je bolje i ugasit, plakao bih godinu al se bar ne bi nervirao 15 kao do sad.
sabotirat ce ga na svaki nacin, sta je zalosno ne bi bilo prvi put u skorije vrijeme da pojedinci lobiraju da se sudi protiv Slobode, javna je tajna da su nas prodavali prvih par kola da Ibrak ode i da nas je kasnije meske i ekipa svjesno potkopavala da se ugasimo i da uzmu lovu od Gracica. Igraci igraju na terenu a njihova uprava ih podkopava i radi protiv njih, to ceka i ove, mozda to nece bit uprava al bice svako ko moze uradit nesto da rezultati izostanu i da se Azmir optuzi. i u tim uslovima nema premijer lige ni pomocu trikova.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 avg 2013, 20:16

Azmir u Simin Han ulaze jer je vec prije nego sto je preuzeo Slobodu obecao, a nadam se da ce ostati u Slobodi, mislim da je lik jaci nego sto "oni "to misle.....Sloboda do groba!!!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 avg 2013, 20:21

@ultrasstyletz
i ja sam primjetio da je taj o kome pišeš okrenuo ploču odjednom. Ali dobro, od tog lika me ne čudi ništa, ne vjerujem da je baš najčišći u glavi.

Takodje slažem se sa mišljenjem da ovi pojma nemaju na koga su se "nameračili". Odbiće im se o glavu ako nastave ovako, živi bili pa vidjeli. Azmir da je mislio "bježat" pred nekim ne bi se prihvato ovog svega uopšte :!:
075

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 avg 2013, 20:31

Može li neko nabrojati ovih devet prvotimaca koji nisu igrali protiv Bratstva? Ja znam za nekoliko novajlija koji nisu mogli nastupati u kupu jer su već upisali nastupe za prethodne klubove, ali nisam znao da su samo dvojica iz prve postave igrala u Klokotnici.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 avg 2013, 20:33

Mehanović, Hodžić, Efendić, Mujkić, K. Čejvanović, Ljubas, Fejzić, Brčkalić, Hasanović.
075

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 avg 2013, 20:35

Hodžić Emir ili?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 avg 2013, 20:36

Casp3r je napisao/la:Hodžić Emir ili?
Pa da, taj vaš iz Radničkog.
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.