Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

J1897
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 06 okt 2025, 09:01

Del Piero: "Juventus isn't a strong attacker, Tudor doesn't have a clear idea up front."
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 okt 2025, 09:53

Ja ne mogu nikako pojmiti da jedan Koopmeiners nema mjesta u veznom redu da se napravi taj balans sa trojicom, Chico i Yildiz te gore David ili Vlahović.

Ekipa djeluje raštimano, pogotovo u napadu tu se ne zna gdje ko goni.
Npr situacaijupred kraj i onaj glavomet gdje njih više u šesnaestercu Milana "leti" na loptu ne prateći suigrače
Horor
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 okt 2025, 13:13

BocaJuniors1905 je napisao/la:
05 okt 2025, 23:53
dinoo je napisao/la:
05 okt 2025, 23:45
Ja ne serem po lokateliju, nesto generalises, pricas u mnozini, pa ne razumijem kome i sta.
Ja kazem da smo sterilni do bola, a locateli se savrseno uklapa u tu sterilnost.
Jedina ozbiljnost u napadu nam je kad chico pokusa driblati trojicu. O sudaranjima igraca u protivnickom sesnestercu da pricamo
Tuga.
Pa porediš ga sa Modričem, kako je Modrič s tri pasa s iste Lokatelijeve pozcije napravio šanse., a Modrič igra s još dvojicom u vezi.
Očekuješ od Lokatelija to isto da radi koji sam u vezi igra protiv trojice i još mu mag s klupe za partnera da yebenog Mekenija i šta očekuješ od Lokatelija, šta je konkretno večeraš Lokateli trebao uraditi protiv Modriča, Rabioa i Fofane?
To ti je dokaz difoltnog razmisljanja kada se sere o pojedincima samo jer imaju takav pedigre. Iako ova statistika ispod nista ne govori, opet, procitati da je "nas" veznjak negdje u necemu uspjesan ili ponajbolji je ravno osvajanju lige prvaka.

No midfielder in the top 5 European leagues has more progressive passes per 90 (13.7) or more possession-adjusted interceptions (10.96) than Manuel #Locatelli this season. 🇮🇹🌟
📊 Locatelli vs Serie A Midfielders, per 90:
🥇 Forward passes – 1st
🥇 Progressive passes – 1st
🥇 Possessions won – 1st
🥇 Sliding tackles – 1st
🥇 Interceptions – 1st
🥇 Progressive actions – 1st
Via @DataMB_

Imao je losije sezone, uklopio se u sivilo. A veznjaku ovakvom se najlakse uklopiti u sivilo jer nije igrac poteza ciji se efekat moze direktno vidjeti - kakav je Modric (ali, suludo je ponajboljeg veznjaka 21. stoljeca porediti sa Locatelijem...). Ovakav je bio i Marchisio, kad su ga svi zvali "alibi igrac". Isto se tako sralo i po Rabiotu jer nije imao tempo kod Sarrija i Pirla, a onda kada je kod Allegrija prekucavao, i dalje ga ljudi komentarisali kroz tu prizmu percepcije (mamin sin). Odes na temu Milana, vise postova o Rabiotu nego o Modricu, ali nama to nista nije valjalo. Tako ni Locateli. Daj nam spanjolaca, portugalaca, trenera koji nisu talijani (ali bitno je i da u dusi nisu talijani, jer evo testirali smo i ove koji nisu talijani pa isti ku.rac).
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 06 okt 2025, 17:09

dinoo je napisao/la:
06 okt 2025, 00:19
BocaJuniors1905 je napisao/la:
05 okt 2025, 23:53
dinoo je napisao/la:
05 okt 2025, 23:45
Ja ne serem po lokateliju, nesto generalises, pricas u mnozini, pa ne razumijem kome i sta.
Ja kazem da smo sterilni do bola, a locateli se savrseno uklapa u tu sterilnost.
Jedina ozbiljnost u napadu nam je kad chico pokusa driblati trojicu. O sudaranjima igraca u protivnickom sesnestercu da pricamo
Tuga.
Pa porediš ga sa Modričem, kako je Modrič s tri pasa s iste Lokatelijeve pozcije napravio šanse., a Modrič igra s još dvojicom u vezi.
Očekuješ od Lokatelija to isto da radi koji sam u vezi igra protiv trojice i još mu mag s klupe za partnera da yebenog Mekenija i šta očekuješ od Lokatelija, šta je konkretno večeraš Lokateli trebao uraditi protiv Modriča, Rabioa i Fofane?
Nista locateli nije pogrijesio. On je u zadnje vrijeme jedan od najsigurnijih na terenu. Od njega se ne ocekuje zadnji pas, i to je jasno.
Tu ne lezi problem.
Problem je dosta, dosta dublji.
U timu gdje se igraci sudaraju i smetaju jedan drugom u protivnickom sesnestercu, gdje trojica ili cetvorica prate loptu pogledom pa.im protivnik odnese loptu pred nosom, gdje fudbalske inteligencije na terenu nema ni u tragovima, locateli dodje ko zidane licno.
A jednom kad se klub stabilizuje, ali za sad izgleda perpetum mobile, igrac kao locateli i slicni ce juventus gledati na tvu ko i mi. Ali do tad je on nas zidane
Slažem se, bitno je i majmuna koji nam je trener otjerati što prije, već jučer je trebao otkaz dobiti.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 06 okt 2025, 17:28

Treba klub početi razmišljati da tjera igrače da se ne odazivaju na pozive :mrgreen:

Samo da ne bude povreda

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 okt 2025, 00:14

Seasonal Performance (Top 5 Leagues, Manuel Locatelli)

Progressive Passes per 90: 13.7 (1st in Top 5 Leagues)
Possession-Adjusted Interceptions: 10.96 (1st in Top 5 Leagues)
Possessions Won: 1st in Serie A among midfielders
Progressive Actions: 1st in Serie A among midfielders
Forward Passes: 1st in Serie A among midfielders

Brat dere, ne samo u Italiji..ode za 20-25m... :mrgreen:
Dobro brat Italija kaze...uzeli smo CL, a da se oznojili nismo... :mrgreen:

Bez zayebancije, u zadnje vrijeme igra Lok solidno...ali imao je on u nizu takvih utakmica i prije, samo ne kontinuiteta...da je ovako igrao kod ziherasa, osvojili bi 2 CL.. :D
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.