Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Del Piero: "Juventus isn't a strong attacker, Tudor doesn't have a clear idea up front."
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja ne mogu nikako pojmiti da jedan Koopmeiners nema mjesta u veznom redu da se napravi taj balans sa trojicom, Chico i Yildiz te gore David ili Vlahović.
Ekipa djeluje raštimano, pogotovo u napadu tu se ne zna gdje ko goni.
Npr situacaijupred kraj i onaj glavomet gdje njih više u šesnaestercu Milana "leti" na loptu ne prateći suigrače
Horor
Ekipa djeluje raštimano, pogotovo u napadu tu se ne zna gdje ko goni.
Npr situacaijupred kraj i onaj glavomet gdje njih više u šesnaestercu Milana "leti" na loptu ne prateći suigrače
Horor
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
To ti je dokaz difoltnog razmisljanja kada se sere o pojedincima samo jer imaju takav pedigre. Iako ova statistika ispod nista ne govori, opet, procitati da je "nas" veznjak negdje u necemu uspjesan ili ponajbolji je ravno osvajanju lige prvaka.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:53Pa porediš ga sa Modričem, kako je Modrič s tri pasa s iste Lokatelijeve pozcije napravio šanse., a Modrič igra s još dvojicom u vezi.dinoo je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:45Ja ne serem po lokateliju, nesto generalises, pricas u mnozini, pa ne razumijem kome i sta.
Ja kazem da smo sterilni do bola, a locateli se savrseno uklapa u tu sterilnost.
Jedina ozbiljnost u napadu nam je kad chico pokusa driblati trojicu. O sudaranjima igraca u protivnickom sesnestercu da pricamo
Tuga.
Očekuješ od Lokatelija to isto da radi koji sam u vezi igra protiv trojice i još mu mag s klupe za partnera da yebenog Mekenija i šta očekuješ od Lokatelija, šta je konkretno večeraš Lokateli trebao uraditi protiv Modriča, Rabioa i Fofane?
No midfielder in the top 5 European leagues has more progressive passes per 90 (13.7) or more possession-adjusted interceptions (10.96) than Manuel #Locatelli this season.
Via @DataMB_
Imao je losije sezone, uklopio se u sivilo. A veznjaku ovakvom se najlakse uklopiti u sivilo jer nije igrac poteza ciji se efekat moze direktno vidjeti - kakav je Modric (ali, suludo je ponajboljeg veznjaka 21. stoljeca porediti sa Locatelijem...). Ovakav je bio i Marchisio, kad su ga svi zvali "alibi igrac". Isto se tako sralo i po Rabiotu jer nije imao tempo kod Sarrija i Pirla, a onda kada je kod Allegrija prekucavao, i dalje ga ljudi komentarisali kroz tu prizmu percepcije (mamin sin). Odes na temu Milana, vise postova o Rabiotu nego o Modricu, ali nama to nista nije valjalo. Tako ni Locateli. Daj nam spanjolaca, portugalaca, trenera koji nisu talijani (ali bitno je i da u dusi nisu talijani, jer evo testirali smo i ove koji nisu talijani pa isti ku.rac).
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Slažem se, bitno je i majmuna koji nam je trener otjerati što prije, već jučer je trebao otkaz dobiti.dinoo je napisao/la: ↑06 okt 2025, 00:19Nista locateli nije pogrijesio. On je u zadnje vrijeme jedan od najsigurnijih na terenu. Od njega se ne ocekuje zadnji pas, i to je jasno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:53Pa porediš ga sa Modričem, kako je Modrič s tri pasa s iste Lokatelijeve pozcije napravio šanse., a Modrič igra s još dvojicom u vezi.dinoo je napisao/la: ↑05 okt 2025, 23:45Ja ne serem po lokateliju, nesto generalises, pricas u mnozini, pa ne razumijem kome i sta.
Ja kazem da smo sterilni do bola, a locateli se savrseno uklapa u tu sterilnost.
Jedina ozbiljnost u napadu nam je kad chico pokusa driblati trojicu. O sudaranjima igraca u protivnickom sesnestercu da pricamo
Tuga.
Očekuješ od Lokatelija to isto da radi koji sam u vezi igra protiv trojice i još mu mag s klupe za partnera da yebenog Mekenija i šta očekuješ od Lokatelija, šta je konkretno večeraš Lokateli trebao uraditi protiv Modriča, Rabioa i Fofane?
Tu ne lezi problem.
Problem je dosta, dosta dublji.
U timu gdje se igraci sudaraju i smetaju jedan drugom u protivnickom sesnestercu, gdje trojica ili cetvorica prate loptu pogledom pa.im protivnik odnese loptu pred nosom, gdje fudbalske inteligencije na terenu nema ni u tragovima, locateli dodje ko zidane licno.
A jednom kad se klub stabilizuje, ali za sad izgleda perpetum mobile, igrac kao locateli i slicni ce juventus gledati na tvu ko i mi. Ali do tad je on nas zidane
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Treba klub početi razmišljati da tjera igrače da se ne odazivaju na pozive
Samo da ne bude povreda

Samo da ne bude povreda
MANIJACI JUG 1987
- Juventinisimo
- Kontakt:
Seasonal Performance (Top 5 Leagues, Manuel Locatelli)
Progressive Passes per 90: 13.7 (1st in Top 5 Leagues)
Possession-Adjusted Interceptions: 10.96 (1st in Top 5 Leagues)
Possessions Won: 1st in Serie A among midfielders
Progressive Actions: 1st in Serie A among midfielders
Forward Passes: 1st in Serie A among midfielders
Brat dere, ne samo u Italiji..ode za 20-25m...
Dobro brat Italija kaze...uzeli smo CL, a da se oznojili nismo...
Bez zayebancije, u zadnje vrijeme igra Lok solidno...ali imao je on u nizu takvih utakmica i prije, samo ne kontinuiteta...da je ovako igrao kod ziherasa, osvojili bi 2 CL..
Progressive Passes per 90: 13.7 (1st in Top 5 Leagues)
Possession-Adjusted Interceptions: 10.96 (1st in Top 5 Leagues)
Possessions Won: 1st in Serie A among midfielders
Progressive Actions: 1st in Serie A among midfielders
Forward Passes: 1st in Serie A among midfielders
Brat dere, ne samo u Italiji..ode za 20-25m...

Dobro brat Italija kaze...uzeli smo CL, a da se oznojili nismo...

Bez zayebancije, u zadnje vrijeme igra Lok solidno...ali imao je on u nizu takvih utakmica i prije, samo ne kontinuiteta...da je ovako igrao kod ziherasa, osvojili bi 2 CL..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.