FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 12 jun 2018, 16:30

Zukanovic je napisao/la:Emir Hadžić se na konferenciji za medije osvrnuo i na Miću Kuzmanovića, te eventualna pojačanja za narednu sezonu.

Tek sam došao i taj ugovor koji je imao to je od ranije. On je potpisao amaterski ugovor i bio je dogovor da će produžiti ugovor. Njemu je ugovor amaterski istekao, on je slobodan igrač, a mi na sve načine želimo da ga zadržimo. On je pokazao volju da ide vani i to je sve što vam mogu reći, rekao je Emir Hadžić i osvrnuo se na pojačanja: - Kada dovodimo pojačanja želimo da imamo kvalitetna igrača. Sigurno da će biti pojačanja u narednom periodu na određenim pozicijama. Probat ćemo što prije da sastavimo ekipu i da se što bolje spremimo za evropske utakmice.
Gdje su ovi insajderi da covjeku protumace ugovor, tek je dosao.

Ako bar znate gdje stoji taj ugovor da covjek procita.

Ko da ga je Dostojevski sastavljao pa nasem sportskom direktor-koordinatoru dva mjeseca treba da ga procita.

Jos jedno lazljivo go*no, nista vise. Uklopio se u ku*vanjsku politiku kluba.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 jun 2018, 16:34

Evo ja se dobrovoljno nudim da @Sioux i @simidobar kupim dvije vreće za boks i angažujem kakve djevojke da se malo zabave i izbace višak negativne energije koja ključa iz njih. Može i u PP dogovor.. :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 12 jun 2018, 16:35

e cuj siux hahah

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 jun 2018, 16:49

HordashBistrik je napisao/la:e cuj siux hahah
Pa ja, to mu je bio stari nick, SiouxLukavac, promijenio baš zato što je raja pritisla da ne može ime druge navijačke grupe bit na pdf-u FK Sarajevo. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 12 jun 2018, 16:55

Radi dečko na Face, Hayat i Areni.

Ubi paru. :D

Sjećam se prošao kraj mene na utakmici u Jelahu, onaj vakat kad smo šampioni bili. Dakle interesuje ga klub. :D

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 12 jun 2018, 16:56

AlfredNobel je napisao/la:Evo ja se dobrovoljno nudim da @Sioux i @simidobar kupim dvije vreće za boks i angažujem kakve djevojke da se malo zabave i izbace višak negativne energije koja ključa iz njih. Može i u PP dogovor.. :bih:
Posalji pare direktorici njoj su vise potrebne nego meni...

Mislim da prvo trebas rijesit svoj slucaj pa tek onda prec na tudje. Takodje mislim da te nista nisam pitao, nit sam imao potrebu, ocito je odavno da imas onu "lezbejsku" zicu u sebi.

Nemoj da se brines za mene molim te, tacnije bilo bi odlicno da odje*es lagano.. Ono ce nekom nesto kupit i dovest.

Ako imas viska para idi daj u narodnu kuhinju, Ramazan je..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2018, 17:19

DenchiNL je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Pa Hadzic igra za JUNIORE onog kluba, ne igra za prvu ekipu. Razlog: prilagodba na novu sredinu, kako fudbalski tako i mimo njega. Plan je da iduce sezone zaigraju (on i Veladzic) za prvu ekipu.
A Dulja u Pashi na kebabu. :D Nabija masu. :mrgreen:
Koliko je odigrao utakmica za juniore? Poenta je da je nama kao postavljao neke uslove, a ode gdje ode i ne igra uopste. Ja nadjoh da je odigrao za juniore 4 utakmice, ukupno 67 minuta u 4 utakmice: 2 min, 4 min, 45 min i 16 min i pri tome je dao 0 golova. Premalo za cudo od djeteta ili?
Ne igra za juniore nego je stavljen u B ekipu, zajedno sa momcima iz brazila, angole, ghane, cameruna od 23 godine koji su puno dalje od njega u svakom smislu i dodatno igraju i krilne pozicije...da su istog uzrasta ovi tamnoputi imaju prirodne fizicke predispozicije bolje...a 4-5 godina stariji on nema apsolutno nikakve sanse....
Aha znaci kvalitetniji je od juniora, pa prebacen u B tim, da igra tamo, ali ne igra u B timu jer su jaci od njega tu, a A tim je druga liga Portugala i tu pogotovo ne moze prismrditi. Covjek bi rekao da u B timu Leixoesa igraju juniorski reprezentativci Brazila, Angole, Gane, Kameruna, a ne prosjecni fudbaleri koji ne mogu biti prvotimci prosjecne ekipe druge lige Portugala.

Poenta je da lik ne igra ni u juniorima, ni seniorima, a eto ni u rezervama, da nije cudo od djeteta kakvim su ga prikazivali i da je poletio i da je na dobrom putu da propadne. Lik nit je u juniorima nit u seniorima nit u rezervama, al je vunderkind, to samo kod nas ima :silent: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 jun 2018, 17:32

Osttribine je napisao/la:
HordashBistrik je napisao/la:Nije valjda tuzlak? o mati mila i dragaa
A Lukavac ili okolina valjda, ali nije to problem, nego sto tekme Sarajeva prati na streamu, a ovde naprdjuje godinama neke stvari, koje svi znamo da nisu ok, ali brate dosadilo svaki dan jedno te isto citat od njega, da znam da ce moj post u kojem cu nekom u Upravi ili kompletnoj Upravi opsovati nesto promijeniti na bolje u klubu psovao bih i ja i ostali sigurno, ali nema od toga nista.
Ma djecak koji nema pametnijeg posla nego po cijeli dan visiti na racunaru i refresati stranice nebil nasao razlog da on opsuje nekom familiju...

Da on nesta pametno napise, pa bi covjek rekao..
On samo ponavlja ono sto se davno pisalo i sto svi vec znaju...

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 12 jun 2018, 17:55

AlfredNobel je napisao/la:Evo ja se dobrovoljno nudim da @Sioux i @simidobar kupim dvije vreće za boks i angažujem kakve djevojke da se malo zabave i izbace višak negativne energije koja ključa iz njih. Može i u PP dogovor.. :bih:
A sta cemo sa Evanderom :mrgreen:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 jun 2018, 17:59

f0rest1946 je napisao/la:
A sta cemo sa Evanderom :mrgreen:
Kupit par igraca iz njegove managerske agencije ;)
1946~

Kenozoik
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik » 12 jun 2018, 18:07

adriano_leite je napisao/la:Aha znaci kvalitetniji je od juniora, pa prebacen u B tim, da igra tamo, ali ne igra u B timu jer su jaci od njega tu, a A tim je druga liga Portugala i tu pogotovo ne moze prismrditi. Covjek bi rekao da u B timu Leixoesa igraju juniorski reprezentativci Brazila, Angole, Gane, Kameruna, a ne prosjecni fudbaleri koji ne mogu biti prvotimci prosjecne ekipe druge lige Portugala.

Poenta je da lik ne igra ni u juniorima, ni seniorima, a eto ni u rezervama, da nije cudo od djeteta kakvim su ga prikazivali i da je poletio i da je na dobrom putu da propadne. Lik nit je u juniorima nit u seniorima nit u rezervama, al je vunderkind, to samo kod nas ima :silent: .
Stvar je u tome sto nije dovoljan samo talenat, nego se moras i prije dolaska dokazati, pa na kakvom god nivou. To mnogi nasi, evo ukljucujuci i Hadzica, ocito ne kontaju.

Da je Hadzic ovdje ostao, opet bi bio prva opcija nakon povrede Ahmetovica. Mogao se je dokazati, mozda bi cak i ekipa sa napadacem u formi postigla bolje rezultate. Rasla bi mu cijena, dobio bi pozive u mladu ili juniorsku reprezentaciju gdje bi opet zbog forme bio prva opcija, pojavili bi mu se i neki golovi na internetu. Onda kad bi eventualno otisao u drugu Portugalsku, Cvajtu, ili Grcku, otisao bi kao pojacanje za prvi tim, neko ko se vec dokazao pa makar i u ovoj cirkus ligi.

Ali jok. Ovako on ode za kikiriki, bez ikakve statistike, bez ikakvog imena. Uvale ga u neku svoju B ekipu pa sta bude, bude. Nema nikakvog pritiska od bilo koje strane - uprave, navijaca, medija - da se opravda njegov transfer i da mu se pruzi prilika.

Dosta i klub grijesi oko mladih igraca, ali neki poput Hadzica takodjer nose veliki dio krivice. Cuj, nakon jedne polusezone gdje je preuzeo pa onda izgubio mjesto od ponajboljeg centrafora lige, on odluci da nema prilike za napredak i da mu je bolje ici da igra (ili u stvari ne igra) za rezervnu ekipu kluba iz druge portugalske. Sa takvim mentalitetom, sumnjam da ce tamo daleko dogurati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2018, 18:21

Opet o Siouxu ko tetkice! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 jun 2018, 18:31

Memara je napisao/la:slika
Vedo dobar momak. :thumbup:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 12 jun 2018, 18:35

Dobar inrerviju sa Dzenom, ali **** Dzeno cuj Radovac fudbaler koji te ostavljao bez daha.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 jun 2018, 18:38

StariGrad071 je napisao/la:Dobar inrerviju sa Dzenom, ali **** Dzeno cuj Radovac fudbaler koji te ostavljao bez daha.
Ocigledno nisi gledao Radovca prije svih problema sto su ga zadesili...
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 jun 2018, 18:39

StariGrad071 je napisao/la:Dobar inrerviju sa Dzenom, ali **** Dzeno cuj Radovac fudbaler koji te ostavljao bez daha.
Radovac je uz Cimirota prekuc'o ligu 2014/15. Pored svih onih velikih imena, baš Samir je dobio trofej Ismir Pintol, to dovoljno govori.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 jun 2018, 18:40

ThrillerHz je napisao/la:
Ocigledno nisi gledao Radovca prije svih problema sto su ga zadesili...
Nije baban tad bio trener ybg.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 jun 2018, 18:44

Radovac i jest igrao najbolji fudbal u njegovo vrijeme a imao je i tu srecu da je Jajalo uz njega.

High

Post Postao/la High » 12 jun 2018, 18:54

Nego, hoće li Usref napokon pobijediti FKŽ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 jun 2018, 19:01

ajdohordas je napisao/la:Radovac i jest igrao najbolji fudbal u njegovo vrijeme a imao je i tu srecu da je Jajalo uz njega.
Radovac je najbolji fudbal igrako kod Dzene i pocetkom Kodrinog mandata (dok ga nije prebacio na krilnog napadaca). Bio je u paru sa Cimirotom, a Dzadzalo je otisao na kraju prethodne sezone.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.