FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 12 jun 2018, 14:04

BordoSarajevo je napisao/la:Kako je Sarajlija Ermin Avdić pomogao reprezentaciji Hrvatske da se plasira na SP u Rusiji

Video analliza fudbalskih utakmica sastavni je segment modernog fudbala. Na našim prostorima, tj. u bh. fudbalskim klubovima, još uvijek se malo pridodaje pažnje video analizi, pa je malo onih koji se bave ovim poslom.

Hahahahahhahahahahaha
Prava teleca glava.

Evo saznali smo nesto novo,da su Arapi veliki vjernici.Hvala Avdicu na otvaranju ociju :tokralju: :tokralju:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2018, 14:11

Hamza Besic potpisao na 5 godina,ova trojka preostala na 3.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 12 jun 2018, 14:20

Ne potcjenjujem niti jednog mladog igraca ali cime je besic zasluzio ugovor sa seniorima?

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 12 jun 2018, 14:21

Bassha je napisao/la:Novi golman je tu :D :D :D

slika
Jel ovo za B ekipu ili ? :mrgreen:
U novi boj ...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 jun 2018, 14:29

A nama je taj glavati skaut najmanji problem, sta god da uradi moze posluzit , ostalo je do trenera
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 jun 2018, 14:29

Emir Hadžić se na konferenciji za medije osvrnuo i na Miću Kuzmanovića, te eventualna pojačanja za narednu sezonu.

Tek sam došao i taj ugovor koji je imao to je od ranije. On je potpisao amaterski ugovor i bio je dogovor da će produžiti ugovor. Njemu je ugovor amaterski istekao, on je slobodan igrač, a mi na sve načine želimo da ga zadržimo. On je pokazao volju da ide vani i to je sve što vam mogu reći, rekao je Emir Hadžić i osvrnuo se na pojačanja: - Kada dovodimo pojačanja želimo da imamo kvalitetna igrača. Sigurno da će biti pojačanja u narednom periodu na određenim pozicijama. Probat ćemo što prije da sastavimo ekipu i da se što bolje spremimo za evropske utakmice.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 jun 2018, 14:35

Možemo mi lupati gluposti i prosipati uvrede, ali Avdić i nije loš u svom poslu. Sigurno ga Dalić ne bi zvao džaba da nema šlifa u tome što radi. S druge strane, ne vidim u čemu je toliki problem oko skauta godinama, kao da on donosi važne odluke po Klub..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 jun 2018, 14:40

Inijesta je napisao/la:A nama je taj glavati skaut najmanji problem, sta god da uradi moze posluzit , ostalo je do trenera
I ja gledam raja svako malo tog Avdica proziva kao da je neko bitan u klubu . video skauta svaki ozbiljan tim ima tako i mi a da je neka zestoko bitna funkcija i nije . bitan je koliko i pomocni trener ili trener golmana a ovdje se pise o njemu kao o predsjedniku kluba al et kod nas mora biti dezurni krivac. Licno mi se hebe za njeg al nekad bezz i nebitne stvari guramo u prvi plan .

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 jun 2018, 14:47

Zukanovic je napisao/la:Emir Hadžić se na konferenciji za medije osvrnuo i na Miću Kuzmanovića, te eventualna pojačanja za narednu sezonu.

Tek sam došao i taj ugovor koji je imao to je od ranije. On je potpisao amaterski ugovor i bio je dogovor da će produžiti ugovor. Njemu je ugovor amaterski istekao, on je slobodan igrač, a mi na sve načine želimo da ga zadržimo. On je pokazao volju da ide vani i to je sve što vam mogu reći, rekao je Emir Hadžić i osvrnuo se na pojačanja: - Kada dovodimo pojačanja želimo da imamo kvalitetna igrača. Sigurno da će biti pojačanja u narednom periodu na određenim pozicijama. Probat ćemo što prije da sastavimo ekipu i da se što bolje spremimo za evropske utakmice.
Nek ide yebo mu menadzer sve, ima junior umjesto njega, nista losiji nije.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2018, 14:50

Jos je Andjusic ostao od Bilalagica i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 jun 2018, 14:51

Ovaj Kuzmanovic malo proigrao zadnje 3 tekme, pa se proqrcio...lik sa 22 godine promijenio klubova ko neko za citavu karijeru. Pustit' ga k'o go.vno niz vodu, yebo ga menadzer u pakas !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 jun 2018, 14:53

Šta, samo potpisali i Hadzic se samo dotakao Kuzmanovića i toga da će biti pojačanja al traže se kvalitetni igrači, pa zbog čega se onda spominje Šišić, Šehić, Dilaver, Dupovac, ranije Fejzić? To nisu pojačanja već alternative!!

Zar ne rekoše da će biti na pressu i rukovodstvo?
Ja sam očekivao da će reći i situaciju oko Crepulje, Halilovića, da će malo više toga reći oko budućnosti kluba, ekipe, pojačanja, igrača..a i ovi novinari, ne znaju nista pitat.

Kaze, klub ce biti transparentan prema navijacima, nece biti vise sjeverna koreja hahaha, pa sve sto su rekli da ce se promjeniti - nije, nego je jos gore nego sto je bilo..

Uprava napolje, majku vam yebem bezobraznu!!!
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 12 jun 2018, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 12 jun 2018, 14:54

Glupan, ali ni prvi ni zadnji. Umjesto da radi jos vise da se nametne on ovako. Igrac koji nije u stanju da probije merhemica i ne treba da igra u Fk Sarajevo.

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 12 jun 2018, 14:58

BordoSarajevo je napisao/la:Šta, samo potpisali i Hadzic se samo dotakao Kuzmanovića i toga da će biti pojačanja al traže se kvalitetni igrači, pa zbog čega se onda spominje Šišić, Šehić, Dilaver, Dupovac, ranije Fejzić? To nisu pojačanja već alternative!!

Zar ne rekoše da će biti na pressu i rukovodstvo?
Ja sam očekivao da će reći i situaciju oko Crepulje, Halilovića, da će malo više toga reći oko budućnosti kluba, ekipe, pojačanja, igrača..a i ovi novinari, ne znaju nista pitat.

Kaze, klub ce biti transparentan prema navijacima, nece biti vise sjeverna koreja hahaha, pa sve sto su rekli da ce se promjeniti - nije, nego je jos gore nego sto je bilo..

Uprava napolje, majku vam yebem bezobraznu!!!
Da si pratio press kao sto nisi cuo bi da je jasno receno da se paznja posveti omladincima i da pitanja idu u tom smjeru. a na prozivci ce biti otvoreni trening i sva pitanja ce se moci postaviti. Ali eto, treba psovati po defultu valjda

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 jun 2018, 15:00

H O Ć E M O T I T U L U L O P O V I

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 jun 2018, 15:04

BordoSarajevo je napisao/la: Kaze, klub ce biti transparentan prema navijacima, nece biti vise sjeverna koreja hahaha, pa sve sto su rekli da ce se promjeniti - nije, nego je jos gore nego sto je bilo..
Vala i ti si počeo da pretjeruješ u zadnje vrijeme. Ako se ne varam ovo im je 4 press konferencija u zadnja dva mjeseca. Pa toliko nismo ni imali zadnje dvije godine. Ohladi jbg ti više, nema dana da im se ne sjetiš familije.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 jun 2018, 15:05

Trojica su potpisali na 3 godine, a Bešić na 5.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 12 jun 2018, 15:08

Memara je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la: Kaze, klub ce biti transparentan prema navijacima, nece biti vise sjeverna koreja hahaha, pa sve sto su rekli da ce se promjeniti - nije, nego je jos gore nego sto je bilo..
Vala i ti si počeo da pretjeruješ u zadnje vrijeme. Ako se ne varam ovo im je 4 press konferencija u zadnja dva mjeseca. Pa toliko nismo ni imali zadnje dvije godine. Ohladi jbg ti više, nema dana da im se ne sjetiš familije.
Ma ovo je neki napaceni kojem su sva djeca u razredu pucala cvoke a on sutio i nije im smio nista. sad se dograbio neta pa lijeci frustracije. Uz to nema ni grama postovanja prema starijima i generalno prema ikome

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 jun 2018, 15:11

Memara je napisao/la:
Njegove postove nije potrebno ni čitati, nakon par ulazaka na temu bude ti jasno s kakvom osobom imaš posla.

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 12 jun 2018, 15:13

nek ide dao par golova pred kraj sezone i glumi igraca ima djete neko neka igra

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.