Jedna "starija". Uhvati me trenutak.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jel ovo iz hilminog albuma sjecanjaHigh je napisao/la:
Sudbina je htjela da ga sretnem maloprije.FrancescoTotti je napisao/la:jel ovo iz hilminog albuma sjecanjaHigh je napisao/la:
Ima ona krizaljka u avazu pred mundijal sa imenima igraca,mozda su na to mislili.FrancescoTotti je napisao/la:Sta kazu rijesicemo igracku krizaljku do pocetka priprema... pripreme za par dana a jos nijednog igraca nisu doveli nesposobnjakovici. jedino ako nisu mislili da je rjesavanje igrackog kadra to kad im pobjegne igrac iz tima.
ne znaju oni ni sta misle ni sta pricaju a ni sta radezagorski je napisao/la:Ima ona krizaljka u avazu pred mundijal sa imenima igraca,mozda su na to mislili.FrancescoTotti je napisao/la:Sta kazu rijesicemo igracku krizaljku do pocetka priprema... pripreme za par dana a jos nijednog igraca nisu doveli nesposobnjakovici. jedino ako nisu mislili da je rjesavanje igrackog kadra to kad im pobjegne igrac iz tima.
Od blata cemo ga praviti!KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da hoće biti Melunović, eno rastura po Kini, nikad bolji nije bio.
Ipak mislim da je prerano za njega, dijete je doslovno. Definitivno mu produžit ugovor i zaštitit ga tu, već dogodine ga ubacit u konkurenciju. A ove sezone probat s Kovačevićem. Jer ako već uđemo u sezonu ovako "nepojačani", bez ikakvih očekivanja, onda i na golmanskoj poziciji možemo probat momka koji ima potencijal.Zagor je napisao/la:Mene zanima sljedeće: Šta će biti sa ovim golmanom Dizadrevićem ako se ne varam, da li će on završiti na nekoj posudbi kao Kovačević. Kad će , ili bolje reći da li će, imati debi za sarajevo? I zar nije bolje njega gurnuti u vatru , jer isto nam ga dođe, Pavlović isto je onako dobar golman, al ima grešaka kardinalnih, tako da ako bi ovog mladog postavili na gol ne vjerujem da bi se nešto prosuo kao sto je naš trenutni prvi golman. Pavlović brani već 3 godine, mislim da je vrijeme da ode.
Slažem se, gurniti ako ništa Kovačevića. Pa probati narednu sezonu, ako se ovaj i ne pokaže najbolje, s Belminom, al čisto sumnjam da će i jedan i drugi dobiti šansu, možda u nekoj kup utakmici...skoroalen je napisao/la:Ipak mislim da je prerano za njega, dijete je doslovno. Definitivno mu produžit ugovor i zaštitit ga tu, već dogodine ga ubacit u konkurenciju. A ove sezone probat s Kovačevićem. Jer ako već uđemo u sezonu ovako "nepojačani", bez ikakvih očekivanja, onda i na golmanskoj poziciji možemo probat momka koji ima potencijal.Zagor je napisao/la:Mene zanima sljedeće: Šta će biti sa ovim golmanom Dizadrevićem ako se ne varam, da li će on završiti na nekoj posudbi kao Kovačević. Kad će , ili bolje reći da li će, imati debi za sarajevo? I zar nije bolje njega gurnuti u vatru , jer isto nam ga dođe, Pavlović isto je onako dobar golman, al ima grešaka kardinalnih, tako da ako bi ovog mladog postavili na gol ne vjerujem da bi se nešto prosuo kao sto je naš trenutni prvi golman. Pavlović brani već 3 godine, mislim da je vrijeme da ode.
a mislio sam da ima malo vise.. ok onda. Al Kova može u prvi timsarajevo46 je napisao/la:Dizdarević ima 16 godina i 10 mjeseci. Nema potrebe već sad ga trpati u prvi tim, nek sve ide svojim redom. Polako, nek odradi još malo u mlađim kategorijama, pa da može uletiti u prvim tim.
Ma brate, Hadžića su pojela velika očekivanja. A budimo realni, nije momak loše ni igrao. Zabio je 2-3 gola, izborio penal na derbiju, da je odigrao pola sezone u prvoj postavi, prilagodio bi se on. Druga je stvar što ga neko negativno gura, valjda onaj Primorac jer ga je ovdje zastupao, pa od balavca hoće da napravi multimilionera. Polahko, kako @sarajevo46 reče, nek sve ide svojim tokom.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nakon Nedima Hadžića treba sa oprezom uzimati zvijezde iz omladinskih selekcija. Daj Bože da griješim, želim im svima sreću, ako Bog da da zaigraju za prvi tim!