Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Legenda uz Ziska najveci hebac u Gorazdu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
nemojte mi legendu dirat
Ko zna reci na satrovackom "Kofa smedje boje" ??

- legenda reala
- Kontakt:
e jedan je Zisko ,on jhebe šta stigne a i pun je para ,on ti je otišo u penziju prije sa 25 godina ,radio u Pobjedi nešta puklo i njega penzionisali

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hajde haxa da te rasturimlegenda reala je napisao/la:e jedan je Zisko ,on jhebe šta stigne a i pun je para ,on ti je otišo u penziju prije sa 25 godina ,radio u Pobjedi nešta puklo i njega penzionisali![]()

Ma onaj amell se naljutio bio ispade Inter,ali nevalja tračat

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Samo F.K.S !! je napisao/la:nemojte mi legendu diratKo zna reci na satrovackom "Kofa smedje boje" ??

Oplakah' novi neki fazon

- legenda reala
- Kontakt:
haj sve ko sinoćLBJ MVP je napisao/la:Hajde haxa da te rasturimlegenda reala je napisao/la:e jedan je Zisko ,on jhebe šta stigne a i pun je para ,on ti je otišo u penziju prije sa 25 godina ,radio u Pobjedi nešta puklo i njega penzionisali![]()
![]()
Ma onaj amell se naljutio bio ispade Inter,ali nevalja tračat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Zna li neko sta je bilo sa onim otocima sto su se trebali graditi u UAE, lafo karta svijeta nesto 

Tuzlanski pilsner medju top deset na svijetu 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Orahovica-Doborovci
Deremo ih,siguran sam.
polufinale opštinskog kupa Gračanica.

Deremo ih,siguran sam.
You'll never walk alone.
Koji ste vi, ovi s bazenima il ovi bezVolimLiverpool je napisao/la:Orahovica-Doborovci![]()
Deremo ih,siguran sam.

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a kod nas 2.00 km 2 l hahahahahaharry_90 je napisao/la:Tuzlanski pilsner medju top deset na svijetu

E treba mi pomoc oko ovog clanka jednog. Molim nekoga da napise stranicu na kojoj mogu pregledati cijene igraca prilikom prelaska iz jednog kluba u drugi. Primjer Sneijder presao u Real iz Ajaxa za toliko i toliko a kasnije iz Madrida u Inter za toliko i toliko. Znam otprilike koje cu cijene bile ali nebih smio "fulati". Ako neko moze pomoci bio bih unaprijed zahvalan. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Vjeruj da ne znam.Ovo sam maloprije procitao,jbt medju prvih 10 na svijetu,bacam amstel,uzimam domacu baruSamo F.K.S !! je napisao/la:a kod nas 2.00 km 2 l hahahahahaharry_90 je napisao/la:Tuzlanski pilsner medju top deset na svijetuKoje je Sarajevsko ?

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]harry_90 je napisao/la:Tuzlanski pilsner medju top deset na svijetu
Visenamjenski proizvod
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

- Ponos Torina
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Vjeruj da ne znam.Ovo sam maloprije procitao,jbt medju prvih 10 na svijetu,bacam amstel,uzimam domacu baruSamo F.K.S !! je napisao/la:a kod nas 2.00 km 2 l hahahahahaharry_90 je napisao/la:Tuzlanski pilsner medju top deset na svijetuKoje je Sarajevsko ?
Sarajevsko je ja misli 6 mjesto ali to je glupa lista

http://beer.trash.net/topten.php

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 apr 2011, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- NoName
- Kontakt:
transfermarkt.de, pa imaš na njemačkom ili engleskom, kako ti volja.Rooney88 je napisao/la:E treba mi pomoc oko ovog clanka jednog. Molim nekoga da napise stranicu na kojoj mogu pregledati cijene igraca prilikom prelaska iz jednog kluba u drugi. Primjer Sneijder presao u Real iz Ajaxa za toliko i toliko a kasnije iz Madrida u Inter za toliko i toliko. Znam otprilike koje cu cijene bile ali nebih smio "fulati". Ako neko moze pomoci bio bih unaprijed zahvalan.
u searchbox ukucaš prezime igrača za kog želiš vidjeti ove podatke i onda na lijevoj strani imaš "Transfers". Primjer Sneijdera:
09/10 08.2009 Spain Real Madrid Inter Mailand 15.000.000 €
07/08 08.2007 Netherlands Ajax Amsterdam Real Madrid 27.000.000 €
Total transfer revenues: 42.000.000 €
http://www.transfermarkt.de/en/wesley-s ... _4673.html
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
najjaci film

- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Samo F.K.S !! je napisao/la: najjaci film![]()
od 8:14

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.